Ilyen lesz Athena az új Borderlandsben

  • Írta: Arell
  • 2014. július 17.
  • Videó
Link másolása
Stephen Mander-Jones, a 2K játékmenet-fejlesztőjének és Anthony Burch, a Gearbox Software történetírójának közösen narrált videójából megtudhattunk néhány dolgot az új Borderlands egyik játszható karakteréről, Athenáról.

Athena, akit a Borderlands: The Secret Armory of General Knoxx-ban már megismerhettünk, valaha elit ügynök volt. Most Handsome Jack csapatát erősíti, ahogy a Borderlands 2 főgonosza hatalomra emelkedik.

A női karakter első számú képessége a Kinetic Aspis lesz, ami egy pajzs. Ezt a hölgy használhatja dobófegyverként és védelemként egyaránt. Az aktivált Aspis pedig elnyeli a bejövő sebzést.

A háromféle képességfa Phalanx lapján fejlődve egy kooperációs játékmódra specializált tank-gyógyító karaktert építhetünk az itt elérhető regeneráló tulajdonságokkal és az Aspist erősítő buffokkal, melyek mind erősítik az erős Captain America-utánérzetet.

A második útirányt képező Xiphos skill-csoport egy jól egyensúlyozott, masszív sebzéseket kiosztó, közelharcban és távolról is halálos tankot eredményez, akit egyaránt hatékonyan alkalmazhatunk egyjátékos és co-op játékmenetben. 

A Ceraunic Storm oldalon pedig elsősorban szóló játékra nemesített karaktert építhetünk, ami főleg azoknak ajánlott, akik odafigyelnek a részletekre. A kombókra erősen építő útvonalon elektromos kisülésekkel és villámfagyasztással is megszórhatjuk ellenfeleinket.

Athena csak egy lesz a négy karakterből, akik a Borderlands: The Pre-Sequel! október 14-i megjelenése után játszható lesznek PC-n, PS3-on és Xbox 360-on.

5.
5.
Ecneb
#4: Köszönöm szépen, sokkal jobb, mint ez amit ide kiraktak!
4.
4.
eszem
#3: https://www.youtube.com/watch?v=Qlp3-Qq5Cu4 parancsolj! :)
3.
3.
Ecneb
Én érzem egyedül azt, hogy nem így kellett volna bemutatni a skill treet, hanem egy normális gameplay-ben?
2.
2.
Dante2014
#1: Minek neked magyarosítás? Magyarul se tudsz, akkor meg? Nem mindegy?
1.
1.
Cristiano
remélem ehhez készül majd magyarositás
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...