Dungeon Runners

  • Írta: Daks
  • 2006. március 14.
  • Bejelentés
Dungeon Runners címmel új, fantasy környezetben játszódó MMORPG-t fejleszt az NCSoft csapata. A játék béta tesztelésére hamarosan már lehet jelentkezni!
Dungeon Runners címmel új, fantasy környezetben játszódó MMORPG-t fejleszt az NCSoft csapata. A játék béta tesztelésére hamarosan már lehet jelentkezni!

A Dungeon Runners egy pegős akció MMORPG, melyben feladatunk lesz a virtuális világban garázdálkodó szörnyek levadászása és értékesítése. Az így befolyt pénzből természetesen új felszerelést és fegyvereket vásárolhatunk, melyek segítségével egyre nagyobb monszterek ellen vehetjük majd fel a harcot.

Ugrás a galériához

A júniusban kezdődő nyílt bétatesztre április 14-től lehet jelentkezni a játék hivatalos honlapján. A 2006. végén megjelenő játékból ma 22 vadi új képet kaptunk, melyet a galériánkban máris végignézegethettek!
6.
General Thomas
hát tényleg nem a grafikával fog tarolni... de mivél még csak béta közelében van, talán még javítanak rajta (egy motor csere se ártana) :P
5.
fojesz
Szerintem is elég csúnyácska... :S
4.
Myko Alto
Szerény véleményem szerint eléggé vérszegény a kicsike... ezerszer jobban kéne kinéznie ahhoz, hogy labdába rúghasson a piacon...
3.
Mast3rmind
ja ja , de annyira ismerős :)
2.
Daks
hangulatosan nez ki :)
1.
rpgboci
Hm.. miféle kis új finomság ez. Lehet jelentkezni kéne a bétá-ra.

Remélem nem "WoW" szintü árkategoria lesz. De nekem tetszik így eslő ránézésre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...