Frissítve: Valamit teasel a BioWare

  • Írta: fojesz
  • 2014. július 27.
  • Teaser
Link másolása
Rejtélyes, de hangulatos teaser trailert adott ki a BioWare, egyes vélemények szerint a fejlesztőcsapat új címet mutathat be az augusztusi Gamescomon. Csekkoljátok, aztán mondjátok a tippeket!

Rejtélyes e-maillel kezdte el bombázni a rajongóit a BioWare, a levélben egy élőszereplős teaser videó, egy rövid, hangulatfokozó szöveg és egy link szerepelt - ez utóbbi a youve-been-chosen.com oldalra vezet.

A teaser mellett már csak a mellékelt szöveg misztikusabb: "Közeleg az idő... figyelnek. Az erőd egyre növekszik. Kiválasztott vagy." A levélből az is kiderült, hogy a teasernek köze van a németországi Kölnhöz, ami valószínűleg arra utal, hogy a BioWare az augusztusi Gamescomon fogja elárulni, hogy mire készül.

Egyes tippek szerint ez lehet a BioWare Edmonton vadonatúj címe, amiről már lehetett korábban hallani, de őszintén szólva én már semmin sem lepődnék meg - anno a Mass Effect 3 és a C&C: Generals 2 teaseréből sem értettünk semmit.

Update! A találgatások szerint a játék neve Shadow Realms lesz, és egy free-to-play MMO-t, de legalábbis online anyagot tisztelhetünk majd a személyében.

Erre onnan tippelhetünk, hogy a PC Gamer találata szerint a már említett levél egyik képfájlja a ShadowRealms_Teaser_video.jpg elnevezést kapta, a Shadow Realms pedig többszörösen is kötődik az EA-hez: a cég februárban védette le a címet, márciusban pedig több idevágó domaint is beregisztrált. A shadowrealmsonline.net, a shadowrealmspvp.net és a shadowrealmsplayfree.com címek már a játék típusára is engednek tippelni.

23.
23.
Cristiano
#2: tte nem vagy okos ez baj
22.
22.
N!ghtmare
A Bioware egyszer már befürdött az MMO-jával, nem is kicsit. Pedig a SW még ma is tömegeket vonz ellenben ezzel... nem is tudom mi ez. Végül is nekem mindegy csak ne hanyagolják el a többi címüket.
21.
21.
kryszisz
Hejj de jó-.- Egy ilyen überhangulatos teaser után meglebegtetik, hogy egy rohadt F2P, amiből van így is 8 millió...köszönjük BioWare!
20.
20.
selejtes
szerintem meg a főhősünk a szellemvilágban üzemel mint asztrál test, természet feletti erőkkel fog operálni.
19.
19.
randall13
18.
18.
Giggsy
#16: Mármint az a játék, amiről még bejelentés sem érkezett? A gépigényét már mér' nem kérdezed meg?
17.
17.
Massiv
#15: Szerintem pedig egy PIXAR film lesz...
16.
16.
kazuma1989
Milyen platformokra jön?
15.
15.
_Botika_
Szerintem valami Indie játék lesz.
14.
14.
kopic
Sztem vmi horror játék lesz...
13.
13.
Effecta
Saját gyártású film vagy sorozat is lehet... Vagy mobiljáték :D
12.
12.
Yagami Light2626
#2:Cristiano ezt most megkapta :D
11.
11.
RayErizo
Remélem a csajszi a film végéről benne lesz a játékban.
10.
10.
Juha
Szerintem is Mass Effect lesz a vége... Esetleg a First Encounter alcímmel...
7.
7.
giga321
Ez biztos a mass effect 4. Na jó nem.
6.
6.
dshadow
Azért ez mekkora trollság megint. Szerencsétlen rpg rajongók feliratkoztak az inquisition bétájára, kinyitják az elektronikus postaládájukat, mit látnak meg először? YOU'VE BEEN CHOSEN. Miután feltakarítják a húgyfoltokat a nadrágjukról meg a padlóról kiderül hogy köze sincs az áhított játékukhoz az adott mailnek :DDDD
5.
5.
DON GONDOCS
Remélem valami szuperhős játék lesz. Vagy valami RPG egy kis jelen világba való áthajlással.
4.
4.
toriell
#2: Hát behugyoztam :DDD kenyérpirítót :DDD
3.
3.
Corran
Hmm, mintha csak visszautaltak volna kocsis résszel arra, hogy te vagy Revan xD
2.
2.
Ra1D3n
#1: Az egész GK közösség nevében köszönjük neked ezt a megállapítást. Komolyan mondom, ha ezt nem írod le, azt gondoltam volna, hogy egy új kenyérpirítót vagy mikrohullámú sütőt teasel ezzel a Bioware...

Hihetetlen, hogy még eltűrik az oldalon a retardáltságodat...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...