Sztoritrailert kapott a CoD: Advanced Warfare

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 30.
  • Videó
Link másolása
A hatalom korrupt, az abszolút hatalom abszolút korrupt - ez lenne a Call of Duty: Advanced Warfare kampányának mögöttes üzenete, amit egy új előzetes mesél el nekünk. Bemutatkoznak a speciális kiadások is.

A terroristák világszerte öt nukleáris reaktort robbantanak fel egyszerre, a világ kormányai és hadseregei tehetetlenek, mindenhol káosz uralkodik. A helyzet megoldására csupán a legnagyobb magánhadsereg, az Atlas vállalkozik - tagjai felveszik a kesztyűt a gonoszokkal, és megpróbálják helyreállítani a békét.

Az előzetes végén láthatunk pár képkockát a multiról is, az exoskeleton alaposan csavar egyet a korábbi recepten - az online mód egyébként augusztus 11-én mutatkozik be.

Az Activision bejelentette, hogy három speciális Advanced Warfare-kiadást dob piacra, a Digital Pro Editiont, az Atlas Limited Editiont és az Atlas Pro Editiont.

Mindegyik változat tartalmazza az Atlas Digital Content Packot, amely két új fegyvert (Bal-27 AE Assault Rifle; Atlas 45 AE Pistol) hordoz magában, illetve egy új exoskeletont, sisakot, játékoskártyát és öt bónusz ellátmányt. A játékosok már a kampány elején hozzáférhetnek a külső váz frissítéseihez, így új képességekre tehetnek szert. Ezen felül miénk lesz az Atlas Gorge multis térkép is, amely a Modern Warfare Pipeline térképének újragondolt változata lesz.


A Digital Pro és az Atlas Pro Edition része a Season Pass is, amellyel négy új multis DLC-hez férhetünk hozzá a későbbiekben.

Végül az Atlas Limited Edition és az Atlas Pro Edition fémdobozban érkezik, tartalmazzák a betétzenéket és az Atlas: Advanced Soldier kézikönyvet is.

Az Atlas Limited Editon 79,99 dollárba kerül, míg az Atlas Pro Edition 119,99, a Digital Pro Edition pedig 99,99 dollárt kóstál.

A Call of Duty: Advanced Warfare november 4-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.


Köszönjük, LionHD, kopic és Inferno!

32.
32.
zarándok
#28: Kedves tudattalan barátom! Arról, hogy egy képet sem néztem meg a CoD-ról: Élőben néztem az E3-as konferenciát, reménykedtem, hogy jó lesz, mert (bár már rég elfeledtem milyen volt) régen élveztem a sorozatot. Sajnos mára ott tartok, hogy a legtöbb nagy kiadót megvetem, kezdve az Ubisofttal és az EA-vel, mert sajnos nagyon úgy néz ki, hogy ezek a pénzéhes játékkiadók nagyon rossz irányba viszik / vinnék a játékipart. Igazából az Activision nálam még nincs ezen a listán, szóval itt egyáltalán nem arról van szó, hogy zsigerből utálom a CoD-ot, egyszerűen már rég nincs mit szeretni rajta, csak ugye a casual gamerek nagyban (kb. 70%ban) befolyásolják az eladásokat, úgyhogy sajnos ez a mi hibánk, hogy képes minden évben olyan eladásokat produkálni a CoD franchise, hogy még mindig van értelme a kiadónak lehúzni a bőröket róla. Szerintem aztán csak idő kérdése, hogy mikor válik a CoD-ból mobilfranchise és hagyja el teljesen a konzolokat és a PCt. Persze ne legyen igazam, én boldog lennék, ha az AW fasza lenne, de félek, hogy nem lesz. A BF4-hez hozzá sem nyúltam, nem is érdekel, sosem érdekelt, de úgy tűnik, hogy lassan az is haldokolni kezd, az AC-ban még van reményem, az Unity-t biztos, hogy megveszem, miután a 3-at és a 4-et kihagytam.
30.
30.
pecek
#23: Azt is jó látni, hogy ha valaki( ez esetben, én) ír egy kommentet/véleményt, akkor nem a beszólás meg a faszkodás meg a veszekedés megy reagálásképpen :D Jah hát nekem ez a véleményem, haverokkal is azt beszéltük, hogy valahogy igazából sose látunk akkor változásokat grafika terén, de ez is relatív, h kinek mi :D Olvastam kommenteket Ghost vs MW3 videóknál, hogy a kommentekben kb. vérre menő harcot vívnak az emberek meg anyázzák a másikat, mert valakinek az előbb említett 2 játék közül épp a másik grafikája jön be :D
1:58nál amit mondasz az tényleg szép, de pl. 2:15nél asszem, számomra az kifejezetten fura, de majd meglátjuk akkor az összképet amikor kijön :D
Egyébként én a BF, illetve a CoD sorozatokat is nagyon bírom, bár... az elején a CoD jött be nagyon, de az elmúlt években elbillentem a BF felé, mert mostanában a CoDokból valami hiányzik.----> Ez szintén megint csak saját vélemény lesz: a CoDokból nekem mostanában hiányzik a hangulat, itt értem azt, hogy amikor BFel játszok totál azt érzem mintha ott lennék, beszippant a játék, de ezt a CoDokról már sajnos nem tudom elmondani.
29.
29.
xSHx
Ezzel az évenkénti rókabőrrel azért nemtudok eggyetérteni mert nálam eddig 2 évente jelent meg a cod. Hogy miért? Mert nekem csak a Tryarch cod, a cod. Az IW félére teszek magasról. Most már 3fejlesztőcsapat dolgozik. Az AW új cod, új csapat, új szemlélet. Most ez vagy bejön, vagy nem. Ha nem akkor várhatom megint az új cod ot. És akkor már (NEKEM!) 3 évente jön cod.

A játékról: Fan vagyok, uh nagyon várom.Igazán a multi része érdekel, várom a trailer ét. Bíztató így az eddigi videók alapján, csak az a baj, h a ghosts is az volt, aztán pofára estem. Nem baj, a puding próbája az evés. Míg ki nem jön, csak pozitívan.... :-)
28.
28.
Rakottkrumpli
#25: Bírom ezeket a txt-be elmentett szövegeket, amiket minden cod hírhez beböktök valószínűleg még azelőtt, hogy akár egy képet is megnéznétek róla :D Ők legalább próbálkoznak, még ha annyira nem is megy nekik... az ubisoft, vagy az EA, vagy a társai még csak ilyesmivel sem próbálkoznak, csak szarnak a szánkba... csak meg kell nézni a betülfildet, vagy az asszasszinszkrídet... pont ugyan azt csinálják, csak meg sem próbálnak újat adni...
26.
26.
zarándok
Jaj, és micsoda egyedi izgalmas sztori. Szerintem befizetek a 120 eurós változatra.. O.o'
25.
25.
zarándok
Nem hiszem el, hogy minden évben le lehet húzni egy bőrt erről a szaros franchise-ról. A MW óta nem játszottam CoD-dal, nem most fogok visszatérni az biztos. A játék valószínűleg semmi újat nem fog nyújtani a titanfall mellett. A grafikával sosem volt baj, csak egy idő után az ember már nem vesz meg egy játékot csak azert, mert ezévben jobb a grafikája és benne van Kevin Spacey. Nem hiszem el, hogy az Activision nem unja még a CoD franchise-t. Minden megpróbálnak, jövőre jön az Advanced Warfare 2 majd 3, aztán egy spin-off majd megint egy új irány. De mi jöhet ezután? Middle Age Warfare? Outdated Warfare? Vagy egy vallásos témájú Templar Warfare kardokkal meg szenteltvízzel. Ó istenem...
24.
24.
zarándok
Hm, belekóstoltam a trailerbe, Titanfall ízű.
23.
23.
Inferno
#13: Ezt most nem bántásként írom mert végre jó látni így ahogy olvasom a kommenteket h nem vérig alázzák a még ki sem jött játékot de a grafikát sztem végre felhoztak a korhoz illőhöz én kijátszottam az összes COD-ot és így az összeset ki bírtam elemezni grafikailag (mivel grafbuzi vagyok) és nemtudom mit látsz benne ugyanolyannak pont az h ez végrte szép lehet h lesznek benne kiforratlan részek de egy játék se tökéletes plussz ott van asszem 1.58-nál a srác arca közelről, lehet h csak átvezető de az úgy néz ki mint egy hús vér ember (még lehet h az is) de tisztelem amit mondasz te így látod ez van :D
21.
21.
_Botika_
#20: Már rajta vagyok a dolgon. (őrült kacaj)
20.
20.
kredencferenc
Zsír! A végének van egy kis mátrixos beütése. Végre látunk valami újat is a szériától, bár nem táplálok nagy reményeket. Nem is vagyok igazán nagy COD-os de azért nagyjából minden részhez volt szerencsém. Majd meglátjuk mi sül ki belőle....

Még mindig csak én fedezek fel valami hasonlóságot a körítésben?
http://www.youtube.com/watch?v=CEzcF8YjXco
Uncsi a világmegmentősdi. Egyszer már elpusztítani is illene.
19.
19.
Wr4th
szerintem ha a kampany megmarad azon a szinvonalon amit az eddigi codokban lathattunk (porgos, valtozatos helyszinek, akciodus jelenetek, fordulatos sztori) akk nem lesz baj... ami a multit illeti az exoskeleton altal egy uj falyta kontosbe oltozteti a jatekelmenyt (hozza teszem nekem semmi bajom nem volt vele) habar ez az ugri bugri amit egy pillanatra lathattunk nem a csipaknak kedvez... remelem azt a karrol indithato szigonyt nem csak a kampanyba rakjak be ugyanis jo lenne felkapaszkodni az epuletekre stb... a lenyeg h a ghostnal csak jobb lehet! :D
18.
18.
bitbandita
#3: Elég régi motoros vagyok játékok terén, a 8 bites "kőkorszak" óta követem a játékok fejlődését, a trendek változását. Érdekes ilyen hozzászólásokat olvasni, pár éve még a II. wh-s fpsekkel volt tele mindenki hócipője... :)
17.
17.
pecek
#15: Legalább akkor Te érted a játék lényegét, csak az a baj, hogy teljesen mindegy milyen FPSel játszol, tuti találsz 2-3-4-5 olyan gyökeret akiknek ez a játék értelme :D
16.
16.
xSHx
*sznipa
15.
15.
xSHx
A kempelés nem játék függő hanem egyén függő. Itt nem a deffenzív harcmodorral van a gond, mert azt még oké. Hanem mikor sarkokban ücsörögve csak várnak. Meg elképzelhetetlen helyekre feküdnek be. Ezektől agyfaszt kapok. Nemtom ez milyen játékélményt nyújthat. Én szinte csak szipával megyek, de sose tudok a pics@'mon maradni. Futok, de nem esztelenül. változtazom a területem.
14.
14.
pecek
Jah még mielőtt valaki beszólna, hogy akkor mégis szerinted mit kéne csinálnia a snipernek stb stb., annak mondom megelőzve, hogy arra értettem, hogy a sniperrel is lehet mozogni ugyanúgy mint a többi egységgel és nem egész meccsen egy helyről lövöldözni :D és azért mert 3 lépést megteszel balra/jobbra attól még kempelsz :D
13.
13.
pecek
#6: A grafikában osztom a véleményedet, mert annyira engem sem győzött meg, úgy értem, hogy kövezzetek meg, de nekem a CoD minden évben fura, nem mondom azt, hogy csúnya, mert vannak nagyon ocsmány graf. játékok a mostani években is. Látom, hogy próbálkoznak fejleszteni a grafikát, de sose tudom azt mondani, hogy "na igen, ez már fejlődés" kb. minden évben ugyanúgy néz ki. De ez csak az én véleményem :D
#7: Oké, hogy a kempelés is egy harcmodor, meg nincs is azzal baj ha valaki 1-2 percekre leáll valahova, de amikor valakik az egész meccset 1 négyzetméteren töltik le, na az már elég élményromboló tud lenni :D vagy sniper befekszik egy helyre ahonnan majdnem az egész pályát belátja és akkor számára ennyi a játék.
12.
12.
kopic
11.
11.
Ghost26Dave
Ahogy te is mostmár:D
10.
10.
Cristiano
#1: lehet hogy multi unalmas lesz
9.
9.
Pharaoh
8#: Csak az elcsépelt Thompson, M1 Garand/Carbine, Trenchgun, M3 Grease stb.! Egy épkézláb WWII-s játékot nem tudnak évek óta összerakni (beleértve a járműorientált, sniper-kedős, FPS és stratégiai gammákat), mert már minden valamire való ötlet (map, fegyver, helyzet, stílus, hangulat) meg lett valósítva!
8.
8.
_Botika_
#7: ll. világháborúban nem kardot és nyílpuskát használtak csak úgy szólok.
7.
7.
Angelwing
#6: Ahogy lemodellezték Kevin Spaceyt az elég meggyőző,úgy gondolom,egy erős vason szép lesz a játék,meg egyébként is.A kempelés is harcmodor,nem kell mindig eszetlenül rohangászni(sniper) :D

_Botika_ legyenek csak hiper szuper fegyverek,minél több.Ha régi korban játszódna,csak kard lenne meg nyílpuska oszt csókolom.Na az uncsi lenne egy FPS-ben.
6.
6.
norbio
#1 hat te nemtudom mit neztel de ennek semmi koze a brutalis grafikahoz.... A multihoz annyit hogy jo kempelest!
5.
5.
Ghost26Dave
Codot a népnek :D.#2Sztem a bo2 ben látott választások kimaradnak.Hiszen ez az aw első epizódja nem hagyhatják nyitva a sztori szálat ennyire.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...