Moonrise - új játék a State of Decay alkotóitól

  • Írta: fojesz
  • 2014. augusztus 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Bemutatkozott az Undead Labs legújabb játéka, ami az ígéreteknek megfelelően nem zombis cím: a Moonrise egy multiplayer-orientált szerepjáték, amiben szörnyeket kell gyűjteni és csatába küldeni.

A Moonrise apropóján a free-to-play játékokra szakosodott Kabammal fogott össze az Undead Labs, aminek ez már a második a kiadói partnersége: a State of Decay után a Microsofttal paktált le a fejlesztőcsapat, méghozzá több évre, több cím erejéig.

A Moonrise mobilokra készül: a szerepjáték multiplayer-orientált lesz, valós idejű online játékot tesz lehetővé a játékosok között, akik a kalandjaik során szörnyeket gyűjtögetnek, hogy azután csatába engedjék azokat. A fejlesztők szerint nemcsak a főszereplő karakter, de maguk a szörnyek is testreszabhatók lesznek; az első információk alapján a Monster Hunter, a Pokémon, a Magic: The Gathering és a Hearthstone ihlette a srácokat.

A játékról nem sokat tudunk egyelőre, a részletesebb bemutató ugyanis az augusztus 29-én kezdődő PAX Prime-on várható, de az még kiderült, hogy azért választották a készítők a mobilokat a Moonrise platformjául, mert az volt a céljuk, hogy a játékosok bárhol és bármikor beugorhassanak picit játszani. Márpedig csak a mobiljukat viszik magukkal mindenhová.

A Moonrise fejlesztése 2013-ban kezdődött, a Kabam pedig az idei GDC-n kereste meg őket a kiadás miatt. A srácok azt is leszögezték, hogy a Moonrise-tól függetlenül a State of Decay fejlesztése is folytatódik, ennek bizonyítéka, hogy nemrég leigazolták a Day by Day Armageddon-regények íróját, J.L. Bourne-t is, hogy a címen dolgozzon.

1.
1.
XuChi
Kellett ez mint egy falat kenyér. Inkább a State of Decay-t kellett volna rendesen tovább fejleszteni. Francnak kell már az 1000-ik pokemon szarság.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...