Jövő héten kiderül, mikor jön a Warlords of Draenor

  • Írta: fojesz
  • 2014. augusztus 5.
  • Teaser
Link másolása
Noha a jövő hét valószínűleg a Gamescomról szól majd, a Blizzard igyekszik meglovagolni a kölni rendezvény körüli felhajtást: augusztus 14-én fogja a csapat elárulni, hogy mikor jön a World of Warcraft ötödik kiegészítője.

Nagyszabású rendezvény keretei között leplezi le a Blizzard a World of Warcraft: Warlords of Draenor megjelenési dátumát. A bemutatóra augusztus 14-én, magyar idő szerint este fél 7-kor kerül sor, a képen látható Theatre at Ace Hotelben megtartott showt online is lehet majd követni. 


A bemutatón Mike Morhaime és Chris Metzen mellett Ion Hazzikostas és Brian Holinka dizájnerek beszélnek majd a játékról, a végleges megjelenési dátum mellett pedig a kiegészítő intróját is levetítik. További meglepetésként a Lords of War című animációs minisorozat első epizódját is itt láthatjuk majd.

World of Warcraft: Warlords of Draenor egyébként még az év végéig befut a korábbi ígéretek szerint.

14.
14.
Szelenas
#10: a dec 20ra azt mondták, hogy még az elött fog megjelenni
12.
12.
Wr4th
Remelem ez a DLC majd vissza hozza azokat a szep idoket mikor meg hajlando voltam napokat aldozni a monitor elott h meglegyen egy-ket bizonyos item..... de reg is volt..... kb gyenge 1 eve xDD
11.
11.
daenath
#7: sz@rok a kol of dutyira, de sajna a Blizz mar csak a bejaratott cimekre megy, es ha veletlen jonnek valami nyuzal az is az ismert frencsajzra epul. nekem ez kb. olyan mint a Nintendo politika, Mario xy resz, MarioKart 600 es Zelda 10000.
10.
10.
beatdownhc4ever
tegnap vettem meg 576ban azon azt írja december 20.
9.
9.
Adamknight
#6 #8 Ismeritek a mondást:"Járt utat a járatlanért el ne hagyj!". Gondolom a Blizzard is ismeri :D.
8.
8.
Szelenas
#6: ja még az új játékaik (HS, Hots) is meglévő franchise alapúak
7.
7.
Grabowsky30+
#6: Töretlen a népszerűsége 2004óta! Persze játékosok jönnek mennek, de az embereknek ez kell és meg is kapják amíg veszik! A legszarabb wow kiegben is több tartalaom van, mint a kall of duti legutóbbi 4 részében együtt!
6.
6.
daenath
Kar hogy a Blizz mar csak a WoW-bol es Dio-bol el meg, evtizedek ota nem nyomot egy uj IP-t.
5.
5.
Dark_Temptation
Sziaszzok egy kerdesem lenne. Online megvettem a battlechestet. Szeretnem megegyszer megvenni a borito miatt ha most ujra megveszem a battlechestet akor azt feltudom ujra hasznalni a profilomban??
4.
4.
Moltes
Nagyon meg neznem mert mar nagyon varom az uj kieget. Collectors edition nekem is bar elo van rendelve. Csak sajnos dolgom lesz na de biztos fent lesz majd youtuben :D
3.
3.
toriell
#2: Ja ja egyet értek veled! Tényleg nagy volt! Én személy szerint nagyon várom már ^^ Collectors Edition be is van rendelve ^^
2.
2.
myrodis
Azt mondja mindenki, hogy nagyon faxa kieg lesz, de nem tudom mi határozza meg a közhangulatot ezzel kapcsolatban... Szerintem a RaidFindert leszámítva a panda is egy jó kieg volt mégis mekkora volt a felháborodás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...