GC 2014: Gameplay traileren a Dying Light

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 9.
  • Videó
Link másolása
A kölni rendezvényről származó kedvcsinálók sorát a Techland nyitja, befutott a lengyelek nyitott világú zombis alkotásának előzetese, amelyben helyet kap némi parkour és a zombihordákkal való összetűzés is.

A Techland nem aprózza el a generációváltást: a Dying Lightban váltakoznak a nappalok és az éjszakák, hatalmas nyitott világot járhatunk be (akár négyfős kooperatív módban is), a zombik pedig agresszívebbek, mint valaha. Karakterünkbe szorult némi ügyesség is, a tereptárgyakon látványos parkour mozdulatokkal libben át.

A játék 2015 februárjában jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re. Köszi, ArrowCross!

15.
15.
Mr.Dead
Lesz olyan zombis cím, ahol nem a zombik, hanem mi vagyunk az áldozat. Ahol rettegnünk kell tőlük? Ahol lassúak lesznek, de sokan?
14.
14.
piskóta
Én csak azt remélem, hogy nem kell itt is 999 fejlövés, hogy kinyírjak egy zombit, mint a Dead Island-ben. Inkább legyen kevés lőszerem, csak hasson. De, ha itt is tönkre mennek a macheték, húsbárdok, feszítővasak akkor ugyanúgy dobom majd, mint a DI 2-t.
13.
13.
Zombiekiller6
Minden játék februárban jön jövőre? :D
12.
12.
Dízel
elég unalmas. skriptelt szar az egész. dead island kis tunningal. eszetlen kaszabolos marhaság.
11.
11.
DON GONDOCS
#8: A végén kiderül hogy a főszereplő megcsípte egy radióaktív pók csak nem örökölte a falmászás képességét, csak a megnövekedett fizikai erőt. :D
10.
10.
Drazhar
Az eddigi legmeggyőzőbb tréler. Mármint ez továbbra is nextgen Dead Island, de kellően pörgős kis előzetes a jó oldalával a cuccnak.
9.
9.
Claymen
#8: Tehát egy sokkolólángszórós akrobata, aki egyedül néz szembe több száz ÉLŐHALOTTAL az nem okoz fennakadást. De egy horog effektus igen?
Bizonyára nem képes ekkora erőkifejtésre senki sem, ahogyan a hullák sem járkálnak, és szigetelés nélkül sem lehet megfogni egy villámló vascsövet...
8.
8.
LWTF
Csak nekem tűnt fel, hogy amikor 0:50-nél feldob valami kötelet a tetőre és felhúzza magát? Nem vagyok orvos, se fizikus, de azt tudom, hogy egy ember nem képes ekkora erő kifejtésére.
7.
7.
frankek
Crysis + zombik = ennyi (nincs tovább miről beszélni)
6.
6.
Formula1fanatic
Technikailag elég nagy előrelépés, ez tényleg elismerésre méltó, de nem értem ezt az antifizika szuperhős árkád vonalat. Lehetne realistább ész játék is, ahol minden lépést meg kell fontolni, nem pedig hülye mód a zombik elé vetni magunkat és lekaszabolni mindenkit mint a mesében. Ez kb fél óráig érdekes. Ez így nem a túlélésről szól, de nyilván erre van igény manapság.
5.
5.
Claymen
fúúú, én végképp nem vagyok oda a zombis játékokért, de ezt az első képek megjelenése óta nagyon várom. Remélem az érzés, ami a videók alatt megragadja az embert, a játékban is jelen lesz.
4.
4.
PaprikaJancsi
Nagyon jól néz ki, de remélem, hogy a végeredményben nem rontanak el valamit.
3.
3.
Cristiano
2.
2.
tibisan
#1: hol hasonó a last of us ehhez ? a dead island pl az igen , mivel ezek csinálták azt is..ez viszont mindenben felülmúlja az eddig látottak alapján azt is
1.
1.
MaxiJets
Trailer alapján elég hangulatos és pörgős. Reméljük ugyan ilyen fordulat számon fog pörögni élőben is. Nagyon kíváncsi vagyok a kész termékre annak ellenére hogy eléggé Dead Island szaga van talán túlságosan is. Story meg legyen már kérem szépen. Minden hónapban kapunk legalább 1 zombis címet, kaszabolni tudunk eleget.The Last of Us volt az ultosó hasonló game amivel igazán jól szórakoztam. Egyedi story, izgalmas játékmenet, brutál atmoszféra. A Dying Light a közelébe sem fog érni, de legyen legalább fele annyira jó. Ebben az esetben már megéri az árát.:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...