GC 2014: Jön a Sleeping Dogs: Definitive Edition

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A Square Enix megerősítette, hogy tényleg az új konzolokra költözik a Sleeping Dogs. A Definitive Edition természetesen alaposan felturbózott látványvilággal operál és minden kiegészítőt tartalmaz majd.

Igaznak bizonyultak az Amazonról származó értesülések, a Square Enix még egy kört fut a hongkongi alvilágba kalauzoló akciójátékkal. A Sleeping Dogs: Definitive Edition PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re érkezik október 10-én.

Íme, az új kiadás trailere:

A Definitive Edition 24 DLC-t tartalmaz majd, 1080p-ben fut az új konzolokon, illetve a játékmenetet is finomhangolták a fejlesztők. Ha a megfelelő helyen rendeled elő a csomagot, akkor egy limitált művészeti albumot is kapsz a játék mellé.

Köszi, ArrowCross!

13.
13.
Wr4th
Egy folytatasnak jobban orultem volna (szerintem masok is) anno beszereztem, kijatszottam es nem csalodtam benne! De erre sajnalnam kiadni a penzt hiaba kapom meg az osszes DLC-t :/
8.
8.
Juha
#7 igen, fognak, meg majd megjelenik valamikor valamilyen valami. Ígéretekböl van böven mindkét konzolnál, meg PC-n is (Nintendo tudtommal nem ígér semmit, de azt legalább betartja).
Lassan elmosódik a határ a platformok között, és mindenre csak ugyanazokat a tucatfosokat lehet megvenni, csak egy-két kiemelkedö alkotás volt/lesz mostanság, azokat persze nem adják át más platformokra, és ezért megy az anyukázás, hogy "a lastofus/gta/lófarok a jobb játék, meraznekem van meg, te meg nem játszhatsz vele bibíí"
Attól még hogy valaki játszik, nem kellene óvodás szinten gondolkoznia. (Ezt nem neked, csak úgy a közösbe :))
5.
5.
DON GONDOCS
Ahogy előttem is írták, nem azzal van a baj hogy feljavított grafikával adjnak ki 3-4 éves játékokat hanem hogy mindezt teljes áron.
3.
3.
drat576
PC-re is? Hmm, a "régi" úgyis kimaradt, illetve picit belenéztem, de annyi. Lehet hogy teszek ezzel majd egy próbát.
2.
2.
PaprikaJancsi
Én kipróbáltam amikor ingyen adta a Microsoft, és nekem nem nagyon jött be.
1.
1.
Cristiano
engem új rész fog érdekelni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...