GC 2014: Nyolc perc a Quantum Breakkel

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 12.
  • Videó
Link másolása
A Quantum Break játékmenetéből először láthattunk egy nagyobb darabot. A nyolcperces gameplay demonstrációt a Remedy Entertainment kreatív igazgatója, Sam Lake mutatta be.

Jack Joyce rosszkor volt rossz helyen egy befuccsolt kísérlet során, mely lassan, de biztosan az idő összeomlásához vezet. Főhősünknek, aki a baleset során különleges képességekre tett szert, az lesz a feladata, hogy megfékezze az apokalipszist, melynek jelei már most is érezhetőek városszerte: az időakadások során Joyce körül ledermed a világ, és rajta kívül mindenki más a tehetetlenség fogságában áll egészen addig, míg egy váratlan pillanatban főhősünk útját állja a Monarch Corporation egy nagyon is mozgásképes katonája, hogy különleges idővezérlő felszerelésével Jack után eredjen.

82.
82.
XStormsniperX
#81: "A fenyegetőzős rész kicsit fájt, nem hiszem, hogy ilyen szörnyeteg lennék, akire nem lehet hatni szép szóval."

Nem is fenyegetöztem, csupán nyomatékosítottam, hogy ha rajtam múlik, még hetekig folytathatjuk ezt a szélmalomharcot...

"Bár néhol indulatossá vált a vita, én továbbra sem viseltetek haraggal, vagy gyűlölettel irántad. Véleményem szerint a vita a legnemesebb küzdelem amit két elme egymással vívhat, ha az ember olyannal találkozik aki méltó ellenfélnek bizonyul, azt értékelni kell, nem megutálni"

Én egész nap elvitáznék veled, ha a világ problémáiról lenne szó, de jelenleg, öhm, izé... Min is vesztünk mi össze? XD
81.
81.
ADMlN
#77: A fenyegetőzős rész kicsit fájt, nem hiszem, hogy ilyen szörnyeteg lennék, akire nem lehet hatni szép szóval.

Én nem vagyok semmi jónak az elrontója, a kölcsönös megegyezés alapján történő döntetlen elfogadható.
Ha mást nem is, azt szerintem mindenképp elértük, hogy mind a ketten kicsit másképp szemléljük a helyzetet. Örülök, hogy elismered, hogy lehet igazság abban amit mondtam, én is úgy gondolom van ráció a te véleményedben is.

A soha többé nem látjuk egymást résszel nem értek egyet, ehhez valamelyikőnknek el kellene hagyni az oldalt, amit én végképp nem szeretnék, bármelyikőnkről is legyen szó.
Bár néhol indulatossá vált a vita, én továbbra sem viseltetek haraggal, vagy gyűlölettel irántad. Véleményem szerint a vita a legnemesebb küzdelem amit két elme egymással vívhat, ha az ember olyannal találkozik aki méltó ellenfélnek bizonyul, azt értékelni kell, nem megutálni.

#80: Nincs ő senkivel sem, csak egy igazi sérült lelkű troll. Még az élő fába is belekötne, ha esélyt látna rá, hogy felhúzza.
79.
79.
Runited
77.
77.
XStormsniperX
#76: Ennek semmi köze a meneküléshez... Bár egy épeszü ember már rég elmenekült volna... Nem tudom, hogy mi a hihetetlen ebben, de egy ilyen hülyeségen vitatkozni napokon át, szerintem fárasztó, nem csak nekem, de neked is... Ezért mint kultúrembernek, (minden menekülési szándék nélkül) felajánlom, hogy kölcsönös megegyezés alapján állapodjunk meg döntetlenben, mert egy demokratikus válasszal karöltve, valahol mind a kettönknek igaza van... Ha okosan akarsz dönteni, és nem akarsz mind a kettönknek kölcsönös problémát okozni, akkor elfogadod az ajánlatomat, és remélhetöleg nem látjuk többé egymást... De ha úgy döntesz, hogy ezt a kommentemet is inkább betámadod, mondván "menekülsz te gyáva tahó" akkor gondoskodok róla, hogy HETEKIG itt vitázzunk ezen a fórumon, melynek során biztosan nagyon jó barátokká fogunk válni.,tekintve, hogy egy könnyen egyikönk se fogja beadni a derekát... Ez se neked nem jó, se nekem, se a fórumozóknak, se pedig az adminoknak, akik törölni fogják azokat az írásokat, amiket napokon át gépelgettünk... Jól gondold meg, mert akármennyire is az ellenkezöjét gondolod, én betartom a szavam...
76.
76.
ADMlN
#75: "Az elsö kommentemben még is mi volt a passzív agresszív pocskondiázás?"
Hol írtam, hogy csak az első kommentedről beszélek?

"A többivel pedig nem támadtam semmilyen közösséget."
Ez gondolom egy újabb a te sziklaszilárd "TÉNY"-eid közül...
Engedd meg, hogy téged idézzelek:
"Az esetek 90%-ában az Xbox és PC fanokra jön rá a hoppáré..."
Ezt gondolom egyáltalán nem tartod sértőnek sem a PC-s sem az Xboxos közösségre nézve.

"ö érveik ellen hoztam föl az enyémeimet, hogy megvédjem az én közösségemet."
Egy olyan hírnél, ahol előtted senki nem hozta fel a közösséged és amihez a te közösségednek amúgy sincs köze. Nem tudom, hogy csak engem akarsz becsapni, vagy magadat is áltatod. De erre nem akarok több sort pazarolni, vedd úgy, hogy elhittem, hogy csak egy ártatlan szemlélődő vagy.

"Ha még ezen túl is le kell definiálnom neked, a nextgen tényszerü fogalmát, akkor veled van a gond."
Egyszer sem definiáltad nekem a next-gen-t (lefelé amúgy sem lehet definiálni), min túl akarod még? De mondtam én nem arra vagyok kíváncsi, hogy neked mit jelent a next-gen. Vagy Kis Pista játékrovat írónak mit jelent. Azok a definíciók nem tények, csak vélemények. Te viszont azt mondod, hogy ezt a kigejezést lehet használni tényszerűen. Ha ez igaz akkor valahol írásba van foglalva, hogy hivatalosan, mindenki által elfogadottan mit is jelent a next-gen.
Nekem ne kamukázz itt festészetről, meg művészetről, mert azok esztétikán alapuló fogalmak, az esztétika pedig egy filozófia fogalom, ami pedig minden csak nem objektív és tényszerű.

"szebbek az élei, melyiknek jobb a kidolgozottsága, melyikben van újdonság, melyiknek van lelke, és melyikben van meg az Alpha, és az Omega, az a bizonyos X, amit mindenki el akar érni... Ha ezek mind megvannak, akkor alakul át a szubjektivitás TÉNNYÉ"
Ezeket a mondatokat magadtól találod ki? Mert ilyen ordas nagy baromságokat már rég olvastam. Először is a szubjektivitás nem alakul ténnyé, mert míg előző egy szemléletmód, addig utóbbi egy fogalom mely alatt a bizonyítható és alátámasztott állításokat értjük.

"Ezért van az, hogy bár pl a KZ Shadow Fallt a médiumok nagyja leszidta, (megjegyzem jogtalanul) még a legvérmesebb PS gyülölö oldalak is elismerték, hogy EZ egy nextgen játék..."
Egy közepes shooter, gyenge MI-vel? Ez a NextGen? Az egyetlen rész ahol letettek valamit az alkotók az asztalra az a grafika. Akkor az lenne a NextGen?
Ha a Sötét Bukás egy igazi next-gen játék, akkor én inkább az előző generációs játékokból kérnék még ha lehet.

"Ha ezek után is csak fogalmakkal tudsz dobálózni, akkor nekünk nincs miröl beszélnünk..."
Mivel dobálózzak, ha jól láthatóan fogalmad sincs miről beszélsz? (érted, fogalmad sincs... szójáték... haha :) )
Amúgy ez egy újabb béna menekülési kísérlet.. várj, kitalálom: fáradt vagy.

Szerintem legközelebb akkor írj amikor a hülyeségeid begépelése helyett, össze tudsz kaparni néhány téged alátámasztó, hiteles forrást.
Jöhet bármi, oldalszám az értelmező szótárban, hivatalos körökben elfogadott publikációk, akármi. Csak mutass végre valami progressziót.
75.
75.
XStormsniperX
#74: "Nem a játékról alkotott véleményedet kifogásolom, hanem azt a passzív agresszív pocskondiázást, amit egy konzol és annak közössége ellen folytatsz. Pl. ahogy kijelentetted, hogy ezen kívül nem is lesz rá "igazi nextgen" játék. És mielőtt belekezdenél, hogy ez egy tény, nem, ez csak egy vélemény."

Az elsö kommentemben még is mi volt a passzív agresszív pocskondiázás? A többivel pedig nem támadtam semmilyen közösséget. Nem az Xbox One-t bíráltam, hanem azokat, akik pocskondiázták az én közösségemet, teljesen alaptalanul... Az ö érveik ellen hoztam föl az enyémeimet, hogy megvédjem az én közösségemet. Most pedig ötödjére kérlek meg arra, hogy olvasd már el amit írtam, és írtunk, és gondold már át mégegyszer, hogy ki is kezdte kivel a pocskondiázást...

"Hálás lennék ha mutatnál egy fogalomtárat, wiki article-t, vagy bármilyen más hiteles linket ahol definiálva van, hogy pontosan mi alapján számít egy játék "nextgennek". Mert ha tényszerűen kijelenthető egy játékékról, hogy az nextgen, akkor a nextgennek mint fogalomnak valahol precízen specifikálva kell lennie"

Ha még ezen túl is le kell definiálnom neked, a nextgen tényszerü fogalmát, akkor veled van a gond. Ez olyan, mintha azt kérnéd tölem, hogy mondjam meg, hogy ennek a festönek miért ér 2 forintot a krikszkraksza, és ennek meg miért 2 milliót.
Annak nincs köbe foglalt definíciója, hogy melyik krikszkraksz ér két milliót, még is, ha ránézel, tudod, hogy melyik az... És ez alatt nem azt kell érteni, hogy szubjektív alapon melyik tetszik jobban, hanem azt, hogy melyiknek szebbek az élei, melyiknek jobb a kidolgozottsága, melyikben van újdonság, melyiknek van lelke, és melyikben van meg az Alpha, és az Omega, az a bizonyos X, amit mindenki el akar érni... Ha ezek mind megvannak, akkor alakul át a szubjektivitás TÉNNYÉ. És egy játék ekkor éri el azt a bizonyos "nextgen" vonalat... Ezért van az, hogy bár pl a KZ Shadow Fallt a médiumok nagyja leszidta, (megjegyzem jogtalanul) még a legvérmesebb PS gyülölö oldalak is elismerték, hogy EZ egy nextgen játék... Ennél jobban már tényleg nem tudom elmagyarázni... Ha ezek után is csak fogalmakkal tudsz dobálózni, akkor nekünk nincs miröl beszélnünk...
74.
74.
ADMlN
#72: 1, Én nem vagyok objektív, ezt nem is állítottam soha. Te nem vagy objektív, de folyton azt állítod, hogy igen. Érted már mi a különbség?

2, Nem a játékról alkotott véleményedet kifogásolom, hanem azt a passzív agresszív pocskondiázást, amit egy konzol és annak közössége ellen folytatsz. Pl. ahogy kijelentetted, hogy ezen kívül nem is lesz rá "igazi nextgen" játék. És mielőtt belekezdenél, hogy ez egy tény, nem, ez csak egy vélemény.

"Az objektivitásomat pedig általánosságban vett tényszerü érvekkel támasztottam alá, ami magam, és mások eddigi tapasztalatán alapul."
Attól még valami nem lesz tény, hogy te meg néhány ismerősöd valamiről hasonlóképpen gondolkodtok.
Vegyünk egy példát: én és a kollégáim úgy gondoljuk, hogy súlyos fogalomzavaroktól szenvedsz. Ez most akkor egy tény, amit objektíven leírtam?

"Akkor ha így neked jobb, a viták nagyrészét általában a PC-s, és Xboxos tábor kezdeményezi az emberek általános észrevételei, és tapasztalatai alapján."
Milyen emberek? Az ismerőseid, a barátaid, a családod? Mitől lesz azoknak az embereknek a véleménye reprezentatívabb mint a tiéd?

3, Hálás lennék ha mutatnál egy fogalomtárat, wiki article-t, vagy bármilyen más hiteles linket ahol definiálva van, hogy pontosan mi alapján számít egy játék "nextgennek". Mert ha tényszerűen kijelenthető egy játékékról, hogy az nextgen, akkor a nextgennek mint fogalomnak valahol precízen specifikálva kell lennie.

"Remélem, hogy minden igényt kielégítö választ adtam, mert meg kell hogy mondjam, nagyon fárasztó volt..."
Őszintén sajnálom. De tényleg, átérzem a helyzeted, ennél fárasztóbb csak az lehet amikor olvassa az ember.
72.
72.
XStormsniperX
#71: Rendben... Akkor essünk neki még egyszer...

1. Ha te sem tartod magad objektívnek, akkor még is milyen jogon oktatsz ki ennek a mikéntjéröl? Ez alapján te sem állíthatod be tényként, amit mondasz. Akkor pedig te is ugyan azt csinálod, amit állításod szerint én...

2. Mostmár negyedjére írom le, hogy nem szidtam a játékot. Nyugott hangnemben megfogalmaztam, hogy mi jó, és mi rossz véleményem szerint a produktumban. Úgy hozta a sors, hogy egy negatívum került elöre. A továbbiakban viszont pozitívan nyilatkoztam a játékról, mert ha nem lenne világos, egy JÓ játéknak ígérkezik Xbox One-ra. Ha ilyen kommentekkel ilyen gyatra a szövegértésed, hogy nem esik le, hogy én dícsértem a játékot, akkor meg sem próbálok veled vitázni, mert egyszerüen nincs értelme...

Az objektivitásomat pedig általánosságban vett tényszerü érvekkel támasztottam alá, ami magam, és mások eddigi tapasztalatán alapul. Akkor ha így neked jobb, a viták nagyrészét általában a PC-s, és Xboxos tábor kezdeményezi az emberek általános észrevételei, és tapasztalatai alapján. Ennél jobban már egy regény kedvéért sem tudnám leírni... Ez úton öszinte sajnálatomat fejezem ki neked, amiért nem készítettem mindenre kiterjedö tanulmányt, valamelyik híres neves egyetem elismert kutatóinak a segítségével, eme fórumos összejövetel alkalmából...

3. "Ez már megint csak a te véleményed, nem tények. Nem használhatsz olyan megfoghatatlan kifejezéseket mint az "igazi nextgen játék" tényként. Technikailag minden játék ami csak az új konzolokra jelenik meg az igazi nextgen" Valóban. De mint minden fogalomnak, a "nextgennek" is van egy általánosságban vett definíciója. Platform függetlenül a nextgennek is vannak korlátok közé zárt határai, amiket már elözöleg megfogalmaztam. Persze lehet mondani automatikusan egy One-os, vagy PS4-es játékra, hogy nextgen, ha szakszerüek akarunk lenni, de egy egyszerü példával élve mi az ami nextgen, egy Sniper Elite 3-ban? Ez alapján állítottam fel a tényeket, és ha megkérdezel pár embert, akkor ök is ez alapján fogják felállítani azokat...

Remélem, hogy minden igényt kielégítö választ adtam, mert meg kell hogy mondjam, nagyon fárasztó volt... De mind ennek ellenére, ha úgy érzed, hogy valamelyik állításodra nem adtam elég kielégítö választ, akkor a legnagyobb szivélyességgel állok a rendelkezésedre...
71.
71.
ADMlN
#66: "Te is jól tartod magad az objektivitás látszatához..."
Én nem mondtam sose, hogy objektív vagyok, itt csak te hajtogatod megrögzötten, hogy te az vagy.
Én személy szerint minden esetben saját véleményt fogalmazok meg, azokat nem tényként beállítva.

"Az esetek 90%-ában az Xbox és PC fanokra jön rá a hoppáré..."
Mondja az aki egy Xboxos hírnél azzal nyitott, hogy gyenge a grafika...
Amúgy az ilyen kijelentéseid miatt vagy olyan távol az objektivitástól amennyire csak emberileg lehet.

A játékokról meg amiket írtál a mind szubjektív, egyszerűen rossz volt ránéznem és azt olvasni, hogy objektív vagy. :D

"Objektívnek lenni nem azt jelenti, hogy egyformán nyilatkozunk mind a két oldalról, még akkor is, hogy ha ég és föld a kettő. Ezt nem ártana mindenkinek észben tartania..."
A vicces az, hogy az papol az objektivitás jelentéséről, akinek jól láthatóan halványlila gőze sincs róla.
Na de had segítsek. Objektívnek lenni annyit tesz, hogy egy témáról tényszerűen nyilatkozol, elfogultság nélkül. Tényszerűség alatt meg azt értjük, hogy az adott állításokat alá tudod támasztani valós adatokkal. Az, hogy szerinted egyik játék jobb vagy rosszabb, az csak egy vélemény, nem tény. Az, hogy az esetek 90%-ában az Xboxosok és a PC-sek kezdik a vitát az nem tény mindaddig amíg nem mutatsz erről egy reprezentatív felmérést, megbízható forrásból.

#67: Én írtam, és hiszek benne. Ha ezek után nehéz kilogikáznod, hogy miért vitatkozom veled, akkor a baj nem velem van. De azért segítek egy kicsit: én abban hiszek, hogy nincs abszolút jó döntés ha a konzolok között kell választani. Mindössze szubjektív jó döntés van, egyéntől függően. Te ezzel nem értesz egyet, ezért vitatkozunk.
"belekeveredtél egy flame warba, a box oldalán..."
Nem vagyok egyik konzol oldalán sem. Az, hogy látszólag az Xbox-én vagyok, az csak azért van mert te a PS oldalt választottad. De ha ugyanezt a hisztit levágod egy PS játéknál, akkor ott is elmondtam volna neked ugyan ezt, csak megfordítva a példát.

#68: Köszönöm!

#69: "DE attól, hogy ez gyakorlatban nem állja meg a helyét, az elvi mondani valójával még nincs semmi gond..."
De.

"Azért tartottam jobbnak ezt a két játékot, az összes eddig megjelent One címnél, mert az utóbbiakkal ellentétben igényes, kiforrodt, új, és igazi nextgen játékok. Az eddig megjelent Xbox One címekböl még egy sem tudta megütni egyszerre ezt a négy kategóriát."
Ez már megint csak a te véleményed, nem tények. Nem használhatsz olyan megfoghatatlan kifejezéseket mint az "igazi nextgen játék" tényként. Technikailag minden játék ami csak az új konzolokra jelenik meg az igazi nextgen. Az, hogy ezen kívül te milyen elvárásokat támasztasz még velük szembe már megint csak szubjektív.
67.
67.
XStormsniperX
#62: Amúgy meg nem te írtad nemrég azt a blogot, amiben a platformok egyenlöségét feszegetted? Csak mert ahoz képest, hogy te ebben hiszel, most még is belekeveredtél egy flame warba, a box oldalán...
66.
66.
XStormsniperX
#62: Kb harmadjára mondom, hogy ez nem egy szar játék, de ne törödj vele... Te is jól tartod magad az objektivitás látszatához... A tutit pedig nem én kezdtem el megmondani, lapozz csak vissza az 56-os kommentre... Az esetek 90%-ában az Xbox és PC fanokra jön rá a hoppáré... Amúgy mindenki tartaná magát a saját platformján... De ha valaki kihúzza a gyufát, akkor ne várd el, hogy ne boruljunk lángba... Amiket írtam, azt még mindig objektíven tettem, mert akármennyire is fáj, ez az igazság... A box jelenleg ezt a pár jó kivételt leszámítva, tele van gyerek játékokkal... Zombihent, CoD klón, agyatlan kaszabolás, és egy leginkább Fanta reklámra halyazó játék képviseli jelenleg az Xbox One kínálatát. A Quantum Break az elsö kellemes üde folt. De ez még nem menti meg a felhozatal összességét. Ez nekünk se jó, mert jó konkurencia híján a Sony is könnyen elkorcsulhat... Én ezt látom, öljetek meg érte! Objektívnek lenni nem azt jelenti, hogy egyformán nyilatkozunk mind a két oldalról, még akkor is, hogy ha ég és föld a kettö. Ezt nem ártana mindenkinek észben tartania...
62.
62.
ADMlN
#60: Eleinte még egész jól tartottad az objektív véleményező látszatot, de azért csak kibújt a szög a zsákból.

Amúgy csak úgy érdeklődés képen, ha nektek olyan nagyon-nagyon jó ott a sok-sok "remek" PS4 játék között, akkor mégis mi értelme idejönnöd verned a nyálad egy újabb "hulladék" XO-s címhez?

#61: De. Pont ilyen egyszerű. Csak békén kéne hagyni az embereket, hogy hagy játszanak azzal amivel akarnak, azon amivel akarnak, anélkül, hogy a hozzád hasonlók folyton megmondanák a tutit (azaz, hogy akinek eltér a véleménye a tiétektől az mind idióta).
61.
61.
XStormsniperX
#59: Sajna ez nem ilyen egyszerü... Békével itt már semmit nem lehet megoldani...
60.
60.
XStormsniperX
#56: Hát, egy kedves kollégám szójárásával élve, GIGALOÁL!!! XDXDXD Jaj... Ezen a fórumon valami hihetetlen csókák vannak. Megérte ezért regisztrálnom... Feldobjátok a napomat... Halo, Gears of War, Quantum Break. Nagyjából ennyi van nektek. A többi minden elfogultság nélkül szemét... A lopott Tomb Raider-rel pedig én nem büszkélkednék... A jelenleg kint lévö, és fejlesztés alatt álló PS4 játékok... KZ Shadow Fall, Second Son, (ezek így többet érnek, mint az összes eddig kint lévö One játék, mert KOMOLY játékok) The Order, Uncharted 4, Driveclub, Until Dawn, Hellblade, és ehez még hozzá jön két be nem jelentett új Ip, a Guerillától, és a Santa Monicától, de igen, most k*rvára elkentétek a szánkat a Dead Rising 3-al, meg a Sunset Overdrive-al... A nagy kinect huszár, (amiröl ugye azóta nem beszélnek) Ryse-t pedig már meg se említsük... XD És igen. Megérdemeljük! :)
59.
59.
PaulBlake
Sony-s vagyok, de sosem szoktam szidni a másik felet (Microsoft,Nintendo) mert azokra is vannak király exclusívek! Quantum Break, Sunset Overdrive...stb, nagyon jól néznek ki, s valószinúleg jó játékok is lesznek, de csak ezért nemfogok venni XONE-t Mindenkinek meg van a saját véleménye és stílusa így ki is nyilváníthatja őket!! DE!!! Amikor a másik fél elkezdi gyalázni a Sony-t, azt már nemtudom szó nélkül tűrni.
Szóval embörök :D Tiszteljétek egymást! Valakinek a SONY játékjai nemjönnek be, valakinek a Microsoft/Nintendo. '' Kinek a pap, kinek a papné " Na peace ☼
58.
58.
kopic
#57: Milyen Capcom exkluzív cím ?
57.
57.
Ra1D3n
#56: Eléggé off, de egyet kell értenem veled. One-ra készül pár alkotás, míg PS4-re gyors gondolkodás után az ütősebbek ezek: Bloodborne, Until Dawn, The Order és Uncharted 4, meg akkor hozzuk fel még a Driveclubot. Ezeken kívül csak indie pity-putyok készülnek amikről az emberek tudnak, de az meg a halál faszát sem érdekli. Számomra ezek közül a címek közül az Uncharted 4 az ami tutira érdekel, meg a the order ha jó értékeléseket kap és pozitív lesz a visszhangja. One-on a listám jelenleg így fest: Sunset Overdrive, Forza Horizon 2, Phantom Dust, Crackdown, Halo 5, Halo Masterchief collection, Fable Legends valamint Quantum Break. Így első nekifutásra ennyit sikerült leírnom azokból amiket meg is veszek, de mint ugye tudjuk, készül a Gears of War folytatása is, amit legalább annyira várok mint a fentebbi címeket, ha nem jobban, na meg ott a Capcom exkluzív címe ami akár még jó is lehet. Akárhogyis nézem, elég impozáns listája van jelenleg az MS-nek. Most csak akkor lennék bajban, ha a Sony bejelentené a God of War folytatását, mert azért a játékért fejvesztve rohannék PS4-et venni.

Amúgy a játék nem rossz látványra, de ettől láttam már szebbet is. Mindenképp megveszem, de azért nem dobom el az agyam a látványtól, de a rondától messze van.

Megmondókapitány: Sokan értékelnék ha kihúznád a fejed a seggedből. Vannak egyfajta elvárásaid, de aztán a te hiperszupermegagigabjútifulszánsájn géped a PS4 a Killzone-al szerintem gyalázatosabb dolgokat tud felmutatni ilyen téren mint az elvárásaid. Az Infamous Second Son sem azokról a dolgokról híres amiket leírtál, gondolok itt az animációkra, robbanásokra stb(ettől függetlenül a Second Son egy mocsok jó játék, sajnálom, hogy csak 2 órán keresztül volt hozzá szerencsém. De majd 1-2 év múlva ha lesz PS4-em, mindenképp pótlom)...
56.
56.
supair
#54: Hát gyerekek lehet vitázni és fanyalogni de gamék terén is alázva vagytok.
Az igazság az,hogy meg is érdemlitek..........
55.
55.
Dízel
hát ez most vagy csúnyult vagy alapbol nem is volt szep...
meg mi az hogy megáll az idő, 10 méterrel odébb löki a taxi autot amikor földet ér meg megdermed az időben? :D elég nagy baromság. akkor lenne érdekes ha belevinnének olyan interakciókat amivel megváltoztathatná a jövőt, esetleg többször vissza lehetne csinalni a dolgokat mint a nicolas cage filmbe (nem tudom a címét).
52.
52.
XStormsniperX
#50: Nem csak erröl szólt a vita, csak objektíven, mivel az is a játék része, megemlítettük, hogy nextgenhez mérten lehetne jobb is... Ennyi.
51.
51.
XStormsniperX
#49: De még milyen baja, te jó isten... XDXDXD Az utóbbi 4 kommenthez pedig csak ennyit...

http://playstationcommunity.hu/note/11431

https://playstationcommunity.hu/note/11431

Remélem az egyiket megjeleníti, mert ahogy nézem, nem szereti a linkeket az oldal. De ha nem így lenne, csak nézd meg a The Order trailerjét... De igen, a Sony soha nem fogja megütni azt a szintet, amit a 900p-es, recés lángú Ryse megütött... Istenem... XDXDXD
50.
50.
Gykrizsi
#43: Az zavart leginkább, hogy rögtön a grafikáról szólt a vita. Bár ez a mostani kor hibája.
49.
49.
trion96
#48: Neked valami bajod van az tuti.... :D
48.
48.
kastorhun
#26: Szerintem a The Orderrel egy szinten van, a Ryse szintjét úgy sem fogja elérni a Sony egy ideig.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...