GC 2014: Két percig mozog a The Order: 1886

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 12.
  • Videó
Link másolása
A PlayStation-exkluzív, alternatív történelem szerint játszódó szörnygyilkoló shooter bemutatója volt a Sony konferencia egyik legérdekesebb két perce, melyben Nikola Tesla veszi fel a narrátor szerepét.

Nikola Tesla, korunk legnagyobb feltalálója is tiszteletét teszi a The Order: 1886 alternatív történelmében, aki szuperfejlett fegyvereket kölcsönöz hősünknek, hogy azzal tisztíthassa meg a neo-viktoriánus London utcáit a félvér ember-állat szörnyektől.

16.
16.
SwordFish
Felemás érzéseim vannak a játékkal kapcsolatban.. inkább megvárom majd az írásos véleményeket és csak azután veszem meg.
15.
15.
kopic
14.
14.
felegyi
Eddig mutattak kb 3-4 gameplay videot, ebből már sokan leszűrték h gagyi, nem lesz olyan mint amennyire hypolják. Nos, majd egy 20-30 perces demo után lehetünk ilyen véleményen, de az eddig látottak... nos a Next-Gen előszelét hozzák!
12.
12.
Azeroth87
Remélem nem fogok akkorát csalódni benne, mint a W.Dosg-ban, de nekem eddig akármi megjelent ebből a játékból az elnyerte a tetszésem.
Most sincsen másként.
Elég nagy a pangás most játék téren egyébként is.
11.
11.
Ra1D3n
Nem tudom ezt a játékot hova tenni. Bejelentkezett anno E3-on egy tök hangulatos kis trailerrel. Aztán azt követően csak olyan videoanyag jelent meg róla, ami alapján azt mondtam, hogy nevetségesen nagy nulla ez a játék. Aztán most kidobták ezt az előzetest, amiben véltem felfedezni kellemes mennyiségű hangulatot, bár még továbbra sem vagyok meggyőzve. Attól tartok nagyobb a füstje mint a lángja effektus erre a játékra is érvényes lesz, de ne legyen igazam.
9.
9.
EBR2000
#4: Ez álltalában a bemutatót dícséri. Az év meglepetése, az év trailere, legjobban várt játék... ilyenek. Igazából csak a parasztvakítás a célja mert aki esetleg nem elég tájékozott az majd azt hiszi h ha kapott nemtudomhány díjjat akkor már jó is lesz az adott prodoktum, holott ez legfeljebb egy videot, demot véleményezett.

Amúgy a játék eléggé érdekessé vált a szememben. Amikor bemutatták elkönyveltem neki egy ,,majdmégkésőbbránézekdeholatöbbi"-t de ez a játék egyre érdekesebb lesz. Alternatívtörténelem, steampunk világ, szép grafika és persze a TÖRTÉNET. Remelem addig rátudom tenni a kezem egy psre.
6.
6.
Nebuloid
#4: Nos, ez az új trend. :D Titanfall is nyert egy rakás díjat még bőven megjelenés előtt. Ettől persze még lehet jó az Order. Ámbár az lesz ennek az lesz a vége, hogy az Order 2 megjelenésekor az Order 3 már game of the year díjjat kap! :D
4.
4.
Exnem
Nagyon jól néz ki, azt viszont nem értem, hogy hogyan nyerhetett több, mint 25 díjat az E3-mon, ha még meg sem jelent?:D
3.
3.
RangerFox
Egy kicsit el vannak szállva a játéktól, nincsen benne akkora nagy dolog... Viszont kétség kívül jó játéknak ígérkezik.
2.
2.
XStormsniperX
#1: Igazán értékelem a humorodat...
1.
1.
DON GONDOCS
Alternatív történelem, érdekes, filmszerű játékmenet oké, természetfeletti képességek, eddig is beváltak, átlagos lövölde talán.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...