GC 2014: Far Cry 4 trailer és co-op infók

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 12.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft úgy döntött, hogy két órára korlátozza az ingyenes co-op meccseket a Far Cry 4-ben, bár a PS4 új Share Play funkciójával, mely korlátlan játékmegosztást tesz lehetővé, ez könnyedén kijátszható lesz.

A PlayStation 4-re kiadott Far Cry 4 tulajdonosainak lehetősége nyílik, hogy maximum tíz embert meghívjanak a játékukba, és közösen végezhető küldetésekre induljanak, függetlenül attól, hogy a meghívott felek birtokolják-e a címet vagy nem. Alex Hutchinson azonban a Gamescom-prezentáció során tisztázta: a szabad co-op beugrókat személyenként két órára limitálják. 


Hutchinson nyilván érzett egy kis izgalmat, mikor a Sony előrukkolt a saját bejelentésével, miszerint a Share Play funkcióval a PS4-tulajdonosok képesek lesznek egymás játékaival játszani, akkor is, ha nekik nincs meg a szóban forgó cím. Ameddig az úr gondolkodik a dolgon, nézzétek meg az új trailert:

13.
13.
XStormsniperX
#11: Örülök, hogy ennyire élvezitek a társaságomat! Most már megfogom jegyezni, hogy GC, meg E3 környékén az emberek erre felé teljesen megörülnek... És neked is köszönöm a bókot! :)
12.
12.
herlius
A sztoriból eddig szinte semmit nem szivárogtattak ki a fejlesztők, miközben annak idején a FC3 megjelenése előtt már mindenki Vaas-lázban égett. Most vagy hatalmasat fog durranni a sztori, vagy csak nyomokban lesz benne ilyesmi, mindenesetre egyelőre nem sok újdonságot látni a játékban. Az új helyszín tetszetős, de kb ennyi. Ha a mellékküldetéseket és az MI-t nem sikerül feltúrbózzák, akkor ez rövid úton kuka lesz, mert csak egy átcsomagolt FC3-at fogunk kapni.
11.
11.
supair
#8: Nekünk meg te!
Alant pár cikknél megmutattad milyen "penge" is vagy...... :-)

10.
10.
dzsiádzsó
Grafika közepes, FC3 egy az egyben csak új helyszínen, mégis várom, mert elég szórakoztató volt a 3, de azért ennél több kéne, látom az AC mellett megvan az új dömping játék, évenkénti rész, hulla unalom
9.
9.
Drazhar
Hát.... majd nyomott áron esetleg, nekem még mindig egy az egyben a halálunalmas FC3, átskinelve.
8.
8.
XStormsniperX
#7: Minek, mikor itt vagy nekünk te? :)
7.
7.
Cristiano
jó lenne yeti benne lenne
6.
6.
XStormsniperX
#5: Pardon! Elkerülte a figyelmemet. Köszönöm.
5.
5.
Arell
#3: Betettem a linket a hírbe. Amúgy a hírfolyamban is megnézheted a PlayStation hardver összefoglalóban.
4.
4.
Wr4th
Amiket eddig lattam belole szerintem teljesen ugyanaz mint a 3 ugyanakkor muszaly hozza tennem h nekem tetszett az elozo resz.... De uj kivegzeseken kivul nem sok ujdonsagot veltem felfedezni :/ jah de! uj terulet, uj fohos, uj fo gonosz (aki elmehetne Vaas tesojanak) :DD de ezek ellenere meg erdekel :P
3.
3.
XStormsniperX
Share play? Ez a Gamescomon volt? Érdekes meglepetés... Várom az infókat!
2.
2.
drat576
#1: Én úgy tudom hogy a kampányra is.
1.
1.
DON GONDOCS
képesek lesznek egymás játékaival játszani, akkor is ha nekik nincs meg a szóban forgó cím? vohó ez csak multira vonatkozik vagy a kampányra is?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...