GC 2014: Mozgásban a Dragon Age: Inquisition

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 13.
  • Videó
Link másolása
A ma reggeli Electronic Arts-konferencia első szereplőjeként bemutatott Dragon Age: Inquisition egy újabb izgalmas trailerrel indított, hogy feltüzelje a vágyat a sorozat következő epizódjának kipróbálására.

Az EA-sajtókonferencia már több mint negyven perce zajlik, és az elsőként bemutatott Dragon Age: Inquisition bemutatóját máris megtekinthetitek önálló formájában. Aaryn Flynn, a BioWare montreali vezetője elárulta, hogy a címhez közel egymillió szónyi párbeszédet rögzítettek, és a játék végigjátszására legalább 150 órát kell majd szánnunk.

32.
32.
drat576
#31: Köszönöm.

http://blog.bioware.com/2013/08/28/the-dragon-age-keep/

"Within the Keep, you’ll be able to customize as much or as little about the world of Thedas as you wish. Then you’ll be able to import your saved world state into DAI at the start of a new game. Have you lost or corrupted your save files? No problem — remake your world state on the Keep, and preserve it for the future. For those folks new to the Dragon Age franchise, the Keep will serve as a great way to understand the people, places, and events that shaped the world leading up to DAI."

- akkor ezek szerint az itt említett importálandó mentést magában a Keepben alkotod meg. Hátjó.

Köszi még1szer :)
31.
31.
evangeline
#30: https://www.youtube.com/watch?v=3CwAKUrhr0c

Illetve:
"DA Keep does not use any files whatsoever. There’s no import (although we are still continuing to look at this, the priority remains with getting the rest in place and solid), and there is no file based export. That means you don’t copy any files around, or use a USB or anything like that. You login to DAI, opt to sync from Keep and DAI grabs the data it needs, and you’re done (you can actually logoff/disconnect at that point if you want, and can play rest of DAI with no further Keep logins needed until you want to start another game and import a new world in)."
30.
30.
drat576
Most akkor lesz vagy egyáltalán nem lesz használható a mentett játékom? Valaki küldjön már valami linket ahol ez pontosan le van írva plz :)
29.
29.
evangeline
#28: A Keepet pont azért csinálják, hogy ne kelljen összehangolni a platformokat :D Mert ha pl. az Origint PS-en játszottad, a DA2-t xbox-on, az Inquisitiont pedig PC-n szeretnéd, akkor lennének gondok a mentett fájlok importálásával. Itt jön képbe a Keep: online elérhető, és feltételezések szerint egy interaktív történetmesélő kis site lesz, hogy 1. azok is megismerhessék a DA történetét, akik az első két játékkal nem játszottak, és 2. létre tudd hozni az általad preferált előtörténetet. Megint kihangsúlyoznám, hogy tényleges fájlátvitel nem fog történni, ezt a készítők már nem egyszer megerősítették.
Egyébként aki jelentkezett bétának, és kiválasztásra került, már nagy eséllyel hozzáférhet a Keephez.
Ha pedig előző karaktereink, a Warden és Hawke feltűnnek a játékban (Hawke minden bizonnyal :D), a testreszabásukat külön intézhetnénk el, valószínűleg in-game. Egy tweetet láttam, amit úgy értelmeztem, hogy Hawke-ot tényleg testreszabhatjuk majd, de inkább várjunk még konkrétabb infóra.
28.
28.
drat576
#26: Másrészt a Keep megalkotása végül is érthető, nehéz ennyi platformot összehangolni.
27.
27.
drat576
#26: Ó, köszönöm. Ez remek információ :)
26.
26.
zsusensei
#22: Van csak a KEEP-en keresztül. Esküsznek rá a készítők, hogy a legkisebb döntésig mindent átvisz illetve módosítható.
Nem véletlenül húzzák a KEEP megjelenését is hiszen azzal is sok a munka.
Szóval senki ne aggódjon igenis lesz mentés átvitel.
De azt nem tudom garantálni, hogy az annó személyre szabott hawke v warden fej is látható lesz de ez legyen a legkisebb én a ténynek is örülök, hogy hawke feltűnik.


drat576: Jól tudod az alapban elf warden és mage hawke aki van.
Gondolom aki végig vette érti miért. Hisz első részben pagony elfeknél volt valami ami jócskán érdekelhette duncent illetve hawke sztorinál a mage vs templar harcben főleg egy mágus aki érintett.
De mivel keep-ben részletekbe menően lehet állítani mindent azért legalább arra szánjon pár percet az ember, hogy átnyálazza.
Kíváncsi leszek a KEEP-re is annyit beszélnek róla, jó lenne látni is valamit belőle.
De persze főleg a játék érdekel.
Már csak azt kéne eldönteni melyik mentésem vigyem tovább..egyszerűen nemtudok dönteni XD
25.
25.
Exnem
24.
24.
evangeline
#23: 1:36, egy nagy maszattal az arcán. Marian Hawke. :)
23.
23.
Exnem
Hol látjátok ti Hawke-ot?:D
22.
22.
drat576
#11: No fájlimportálás? Na ez most mélységesen lesújtott (bármiféle szarkazmustól mentesen) :(
20.
20.
bema695
#18: Megtanulná lépésről-lépésre a legrövidebb youtube-os speedrunt, majdpedig kimondottan büszke lenne magára :DD
19.
19.
Cellator
#10: Baldurs Gate - istenem de jó játék, nem is beszélve még az Icewind dale sorozatról... Megint végig kéne játszani
18.
18.
névtelenség
#16: Te el tudnád képzelni, hogy egy mai casual huszár kiigazodik egy Morrowind-ben? :D
17.
17.
névtelenség
Jó hír azoknak, akik mentéseik meg a Warden Commender miatt aggódnak.
A Dragon Age: Keep orvosolni fogja a problémát.
16.
16.
bema695
Én arra várok már elég régóta,hogy csináljanak egy olyan játékot, amiben nem az arcod elé tolják, hogy A B C -> válassz, hanem mész, csinálod amit akarsz és olyan módon, ahogy azt te akarod. Hasonlóan a régi DeusEx-hez(nem akarom elhinni, hogy erre nem tudok jobb példát egy 14 éves játéknál), csak annál jóval nagyobba. Majd esetleg jó pár év múlva, ha a grafikát már nem tudják tovább fejleszteni és unatkoznak :/ Bár a mostani gamerek többségének jól jön, hogy az arcába van minden tolva, mert ha nem mondanák merre menjen, lehet meg sem merne mozdulni a karakterével :P
13.
13.
eszeanna
#11: Én valahogy őt láttam benne. :)

Szóóóóóóval tök feleslegesen vittem végig legalább 15 féle variációban a első kettőt. Ez jó hír....kinek van egy felesleges tányérkészlete?
11.
11.
evangeline
#1: Anders???? Kétlem :)
Egyébként Mike Laidlaw megerősítette, hogy akit látunk, az bizony Hawke, a Warden viszont nem a mi Wardenünk. Ha ő lenne, megadnák nekünk a lehetőséget, hogy alakíthassuk a kinézetét.
A mentéseinket pedig úgy tudjuk majd átvinni az Inquisitionbe, hogy a Dragon Age Keepben legyártjuk magunknak az előzményeket, nem lesz konkrét fájlimportálás, mint a második rész esetében.
9.
9.
GammaShock
7.
7.
drat576
#4: Meg a videóban Hawke azért van a champion mage armorban, mert ha nem viszel mentést akkor a játék Hawke-ot mágusként könyveli el, a végső döntésnél is asszem a máguspárti befejezést viszik tovább. Legalábbis én így hallottam. Az első résznél meg ha nincs mentésed akkor azt hiszem dalish elf a főhős és Alistair kerül a trónra. Mondjuk ha tényleg nagy befolyásoló tényezője lesz az átvitt mentéseknek akkor tök8, én tuti h nem a default háttérsztorival kezdek.
6.
6.
drat576
#4: Csak Hawke-kal ellentétben neki sosem volt hangja. És Hawke-nak volt egy alapkinézete. Bár szerintem megoldható lenne ha az 1ből és a 2ből is a custom kinézettel/fejjel hoznák át Hawke-ot is meg a Hero of Ferelden-t is. Nem tudom, hogy megvalósítják-e, mert szerintem egyébként meg lehet. Az tuti hogy én viszem a mentéseimet, legalább egy Mass Effect szintű kihatást elvárok.
5.
5.
GammaShock
#4: - nem
elragadott az adrenalin :P
4.
4.
GammaShock
#3: és remélhetőleg a Warden-Commander is ott lesz, remélem nem mentések tényleg számítanak majd, és nem csak valami minimális változtatást
2.
2.
Cristiano
lassan lassan lesz november
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...