GC 2014: Visszatér a Silent Hill

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 13.
  • Videó
Link másolása
Ezúttal a Metar Gear Solid készítője, Hideo Kojima és a híres horrorfilmrendező Guillermo del Toro is csatlakozik a munkálatokhoz. Hab a tortán, hogy a The Walking Dead-sorozat szereplője, Norman Reedus (Daryl Dixon) a főhős.

Látszólag derült égből villámcsapásként, hivatalosan is visszatért a Silent Hill. A dolog tényleg sokakat váratlanul érintett, ugyanis a PlayStation Store-ban P.T. néven teaselték a játékot, melyről sokan azt hitték, hogy egy új horrorsorozat első epizódja lesz.

A Metal Gear Solidot fejlesztő Hideo Kojima és Guillermo del Toro együtt dolgozik majd az új címen, melynek egyelőre nincs kijelölt megjelenési dátuma. A műfajt kedvelők számára nem csak a készítők neve, de a főhős arca is ismerős lehet a trailerből.

35.
35.
Vergil05
láttam youtube-on a demo végigjátszását( sajnos még nincs ps4-em) és teljesen ledöbbentem, hogy E/1 nézetes volt, a többi viszont nem és az lenne a kérdésem, hogy átlehetne e majd állítani a kamera nézetet? meg még az hogy mi az az s a hill végén? remélem többet tudtok mint én :) amugy örülök ennek a játéknak mert imádon a Silent Hill-t és Norman-t is :)
34.
34.
kukac450
A földhöz csapom a seggem örömömben. :3
29.
29.
zarándok
Plusz ugye Guillermo Del Toro elég régóta tervezte az Insane-t, lehet h végül ebben teljesedik ki az is..
28.
28.
zarándok
#22: Nem valószínû, hogy egy remake-re ekkora társaságot hoznának össze. Plusz a demo sem utalt semmi ilyesmire. Szó esik benne viszont egy család apáról aki egyik nap gondolt egyet egy kinyírta az egész családját. Szóval elég valószínű h nem remake lesz.
27.
27.
zarándok
#20: Mennyi okos Gémer van :) igen tisztában vagyok vele h a pt playable teasert rövidít, de az árva Sony konferencián ezzel a címmel jelentették be, az isten sem tudta h mi az vagy mit jelent. Bár ezek szerint csak én voltam ennyire visszamaradott, hogy nem jöttem rá egyből.
26.
26.
BrGetto
Na végre!Már várom.Addig maradnak a régi részek. :-D
25.
25.
Yanez
Szavakat nem találok hozzá, annyira hihetetlen! Ekkora készítőkkel nem lehet elcseszni egy játékot, erre a zöld fejemet teszem! Am nagyon kezd elterjedni a 'játékokba is híres színészeket' dolog, ami speciel nekem marhára bejön! :)
24.
24.
geri1
Ps4-en fent van a demo.
23.
23.
Kochee
Remélem hozza majd az Silent Hill 1, 2, 3 hangulatát. De elbizonytalanít engem Silent Hills vegén az S betű...
22.
22.
#21: Még annyit akartam, hogy szerintem az első rész remake-je lesz: a zene a trailer végén, az első rész zenéje
21.
21.
Ez a Dayril a Walking Dead-ből.. shoot them in the head :D
20.
20.
simon 555
#18: P.T.= playable teaser
Nem a játék címére utalt.
18.
18.
zarándok
#17: Tudom, de P.T. néven jelentették be, a demót már végigtoltam és be is szartam egyszer, de ami még jobb, hogy megvan a Silent Hill hangulat. Viszont ha alapból ezt a trailert adják le, még jobban ütött volna.
17.
17.
simon 555
#14: Ott jelentették be:D
A demó azonnal elérhető lett a bejelentés után.
16.
16.
XricsX
Ennél rosszabb főszereplőt választani nem lehetett volna.
15.
15.
Brenor
Még nem játszottam egy silent hill-el sem, de Daryl miatt eléggé várom! :D
14.
14.
zarándok
Hát szerintem ez az évtized egyik legnagyobb bejelentése, miért nem a Sony konferencián jelentették be? Vitték volna a show-t.
13.
13.
ArrowCross
Miért jutott az eszembe a Walking Dead amikor megnéztem a videót?
10.
10.
Ghost26Dave
Del toro itt akció orgiát fog csinálni.:D Ez tuti biztos na és daryl erre csak azt mondhatom op.
9.
9.
bodortamas1
KOJIMA + DEL TORO ÚRISTEN EMBEREK MI LESZ ITT. Két igen nagy személyiség hegeszt egy játékot, Norman Reedus meg egy hatalmas plusz! Fú, de várni fogom. Aztamindenitneki! Kojima mester majd megmutatja, hogyan kell horrort csinálni, mondjuk neki ez lesz az első tudtommal. Guillermo del Toro pedig hozza csak a formáját és nem lesz gond. Egyikük sem szokott rosszat kiadni a kezéből. Ez a teaser pedig sugározta már a Silent Hill feelinget rendesen. Asszem jelenleg ez a játék izgat a legjobban a felhozatalból.
8.
8.
azureknight0715
Úgy tűnik a fülek válaszra találtak mikor Hideo Kojima.val interjut készítettek és azt nyilatkozta hogy szívesen csinálna egy silent hillt :D Most hogy ez meg is fog valósulni sokaknak az álma valóra fog vállni köztük az enyém is mert Kojima úr nem csinál szar játékot.:D A silent hill játékok meg olyanok hogy létrejön és szétburjánzik, és csak a készítője szabhatja meg meddig érjen el. Kojima meg szerintem szabad utat fog engedni mindennek amit a legvadabb álmainkban sem hinnénk el :D Főszereplő meg +1
4.
4.
Gykrizsi
Ez ps only, vagy mindenre jön?
3.
3.
felegyi
Úristen... két ekkora név hegeszt egy harmadik nevet! del Toro új sorozata egymagában is megerőszakol esténként annyira durva, mit fog kihozni ebből...
2.
2.
PrimYaz00
remélem jobb lesz, mint az eddigiek és hogy nem konzol buzik lesznek, mint legutóbb...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...