GC 2014: 16 perc az Assassin's Creed: Rogue

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 13.
  • Videó
Link másolása
A fejlesztők egy teljes küldetésen keresztül mutatják be, ahogy Shay, a gyilkosból lett templomos, aki felesküdött az assassinok megfékezésére, az észak-amerikai földrészen elfoglal egy bázist Lac Eternelben.

Több mint negyedórányi anyagot rögzítettek a fejlesztők az Assassin's Creed: Rogue-hoz, mely bemutatja a hajónk irányítását, a tengeri harcot és néhány helyszínt a fagyos sarkkörről. Shay emellett elfoglalja a Lac Eternel nevű ellenséges banda által kézben tartott parti települést is.

A videóért köszönet mindenkinek, aki beküldte!

42.
42.
kristof97
#41: xD Azért a Metal Gear Solidban is ide oda ugrál a sztori a részek között, de ott még is meg tudják csinálni (abban a modellezés előtt, megcsinálják a tereket LEGO-ból). Valószínűleg ez azért van, mert Kojimáék azok megtervezik a játékaikat előre, míg az Ubinál a 3. részig tervezték (az első résznél még trilógiának készült), azóta meg csak a sikere miatt dobálják már ki a részeket.
41.
41.
roli33
#40: Már lassan ők se tudják követni a dolgokat...
40.
40.
Mr.Dead
#39: Jó kérdés. Az Árulásban tényleg nem volt ilyen. Lehet, hogy nem is figyeltek erre, szimplán belerakták...
39.
39.
kristof97
Egyébként mit keres Haytham a hajón velünk?? Lehet, hogy én vagyok a tudatlan, de Haytham mikor hajózott olyan északra? Olvastam a könyvet, és végigjátszottam a 3-at is, de azért egy nálam tájékozottabb ember megválaszolhatná ezt. Egyébként ez a játék kényleg egy újratextúrázott AC4, csak most nem templomosokat, hanem assasinokat vadászunk (akik a videó alapján nem érdemlik meg az assasin rangot).
38.
38.
roli33
#37: Nos, ez tényleg jó kérdés. Ami tény, az tény. Az Ubisoft nagyon elszúrta a számozásokat, hiszen a számozott 4. rész a 3. rész előtt játszódik kronológiailag, és akkor most itt a Rogue meg a Unity. Egyre nehezebb ezeket követni. De valahol azt olvastam, hogy az Ubi úgy hivatkozott rá, hogy az AC3, AC4, Rogue hármas a sorozat észak-amerikai trilógiájának számít, csakúgy, mint ahogy volt egy Ezio-trilógia is. És hogy mi lesz a francia forradalommal? Remélem ez az egy rész lesz belőle. Ha nem számozzák meg a Black Flag-et, de a Unity-t igen, nem is lenne olyan vészes követni, mert akkor a Unity lenne a számozott 4. rész. Áh, bele is zavarodtam XD
37.
37.
csaszi2
Amúgy most eszembe jutott egy elég hülye kérdés, de azért felteszem. A Unity most végül a sorozat 5. része lesz, vagy "számozatlan" játék? Csak mert mindenhol csak Assassin's Creed Unity-ként van emlegetve (ubi honlapján is), míg a Black Flaget Assassin's Creed IV Black Flagként emlegették.
36.
36.
#35: No shit sherlock. Ez csodás érv. A többi hülyeségre is tudsz valamit mondani? Vagy csak ugyanezt, hagyhatom hogy megöljön? Nem kell utána futnom? Ezektől nem lesz se jobb, se nehezebb.
35.
35.
adam6751
#34: Nem muszáj használni a maszkot.
34.
34.
Így videó után, azt kell mondjam, ez szánalmas. A szokásos "seggünkben robban a hordó de túléljük" dolog még elmegy. (Sajnos ma már ez a jobbik eset.) De egy assassin, jó szokásához híven ránk ugrik felülről és leszúr, mi meg vígan felállunk? Na ne már.. Sőt, azután az még menekülni is kezd? Ez ordítva szokott történni. Könyörgöm, a korábbi részekben is láttunk már sikertelen air assassination-t, az ellenfél egyszerűen ledob a földre. Itt nehéz lenne ugyanezt csinálni? Mért kell ennyire illúziórombolónak lenni? Az is annyira idegesítő, betesznek pár új elemet, ami színesítené, sőt nehezítené a játékot, lásd ezek a mérgező gázok. Erre kapunk egy maszkot ami rögtön immúnissá tesz, nehogy már egy kicsit kerülgetni meg taktikázni kelljen. Bizakodtam nagyon, de most elvették a kedvem az egésztől.
33.
33.
EBR2000
#31: Shay. Gondolom Arell is GoT illetve asoiaf fan. :D
32.
32.
Tyler89
Elég szomorú, hogy kb nulla változtatással, új karakterekkel és új történettel ki akarják adni, ugyanazt, amivel már tavaly játszottunk... A sok majom (köztük én is) meg vevő rá! Mert lehet rá sok mindent mondani, de még így is képes beszippantani. Kb. mint a drog... Mindazonáltal nem értek egyet a Ubisoft üzletpolitikájával. "Nem kell fejlődni, a rajongók úgy is vevők lesznek rá. Vágjuk is meg kicsit, később adjuk ki DLC formájában, mert aki a teljes élményre kíváncsi, úgyis letölti." De sajnos mára ez lett az elfogadott trend és nem csak ubiék csinálják ezt... :(
31.
31.
Most akkor Shae vagy Shay? Nemmindegy.
28.
28.
hadzsime
Ha teljes árú játékként adják ki, akkor elég pofátlanok. Ez pont egy DLC-nek felelne meg. Mi lett az uborkával, megharapta egy radioaktív EA Games?
27.
27.
csaszi2
#26: Hát most ha azt nézzük, hogy az AC spin-offokban a legnagyobb újítás a számozott címekhez képest, az a Liberation féle 3 persona volt, akkor ez már a tartalmilag legtöbbet hozzáadó spin-off.
26.
26.
RetecH
Hangulatosnak hangulatos, de a bemutatóban kb megmutatták nekünk, hogy mire volt képes az AC4 egy éve. Ez pedig hiába spinoff, eléggé látszik, hogy csak rókabőr. Viszont ha annyi tartalmat tesznek bele mint az előző részbe, akkor simán lehet ez is egy marha jó játék... másodszor. De azért sírni nem fogok hogy nem jön pc-re.
25.
25.
Drazhar
Erről most az új Borderlands ugrik be egyből: pár új térkép, skill, fegyver, akármi ami simán elmenne egy külön dlc-be, erre kiadják teljes címként.
Egyébként biztos vagyok benne, hogy ki fog jönni az új konzolokra is idővel, max letölthető címként.
24.
24.
giga321
Hát ez egy az egyben AC4
23.
23.
#22: Az összes hajós résznél ott van Hatyhem mellette.
22.
22.
EBR2000
A szárazföldi videóban 0:45-nél Shay mellett (a baloldalán) az ott nem Haytham?
20.
20.
NoRush
Ez mi akar lenni?! Semmi, ismétlem semmi nem változott a szereplőkön és a tájakon kívül a játékban. Hát nagyon hányinger keltő cucc. Átskinelt AC4. Fúj.
14.
14.
csaszi2
#11: Bezony-bezony. Connor sajnos nem volt egy karakteres karakter. Haythamet irányítása sokkal hangulatosabb volt.

Viszont mivel Connor köré épült a játék, és mivel a Haythamos "prológus" elég hosszú, ezért újra játszani nekem kínszenvedés volt :D
13.
13.
Ghost26Dave
Így lehet ekkor faszsággal faszságot mondani :D.Örülnöd kéne hogy gondolnak még azokra akiknek még nincs next genje vagy gamer pcje.Ez elég nagy szívesség.
11.
11.
DarkLord
#8: Én azt bánom, hogy Haytham nem kapott egy külön játékot még, őt szívesebben terelgettem a 3. rész elején, mint később Connor-t...és elég brutális karakternek ismerhettük meg azért, egy elég rideg és kegyetlen gyilkos, e köré fel lehetett volna húzni egy nagyon dark és komor AC részt azért szerintem.
9.
9.
ALpH4
dikk má ac4....... jah hogy csak majdnem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...