GC 2014: Kampányvideón a Battlefield: Hardline

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 13.
  • Videó
Link másolása
A főhőst alakító Nick Mendoza kellemetlen helyzetbe kerül az első kampánybemutató alkalmával, mely a reggeli EA-konferenciát zárta. A Battlefield ezúttal szokatlanul lopakodós a megszokott stílushoz képest.

A DICE gondozásában álló Battlefield-sorozat sikeresen zárta a bétát az E3-as bejelentése után, mely főleg a Hardline multiplayer aspektusára fókuszált. Most végre bepillantást nyerhettünk a cím szóló kampányába is tizenkét percnyi játékmenet erejéig.

A videóban a fiatal detektívet alakító Nick Mendoza barátjával, Boomerrel fogságba kerül, majd a szériában megszokott rohamba indulás helyett rejtőzködő, settenkedő megközelítéssel, sokszor nem halálos kimenetelű technikákkal szabadul ki fogvatartói markából.

A gameplayen kívül egy túszmentéses trailer is érkezett, emellett pedig két új multiplayer játékmódot is bejelentettek: a Hotwire a nagy sebességű üldözésekről szól majd, míg az alábbi videóban bemutatott Rescue során ötfős SWAT-csapatunkkal kell majd kimentenünk az ártatlanokat a bűnözők fogságából.

A Hardline jövő márciusban várható megjelenéséig remélhetőleg többet is láthatunk majd a játékmenetből.

18.
18.
DON GONDOCS
Lehet hogy ez a Hardline jobb lesz mint a 3-4 együttvéve. (vagyis kampány szempontból)
17.
17.
Dkajari
#15: Hidd el sokan maradnak majd a 4-nél semhogy megvegyék a hardline bf4 dlc-t... Ez elég rossz érv, hogy ha nem tetszik a mostani játsszál a régebbivel. Az új részekkel mindig változik a sorozat és bővül ezért játszik a többség a legújabbal.
16.
16.
Rakottkrumpli
#15: Ja, háttal nem kezdünk mondatot sry...
15.
15.
Rakottkrumpli
#14: Hát nem tom.. ha olyan igényei vannak a játékos társadalomnak, amit megtalálnak az előző fél tucat BF-ben, akkor miért nem azokkal játszanak?
14.
14.
Dkajari
#6: "Ez igen is jó ötlet volt tőlük egy single központú bf.." Remélem ezt szarkasztikusan érted és nem komolyan... A bf mindig is a multiban volt kiemelkedő és a sorozat régebbi rajongói is ezt várják el. Biztos jó játék lesz csak miért bf a neve? Hol a tank és a jet? Ja tudom ez csak az én igényem..
13.
13.
Pharaoh
Call of Juarez: The Cartel szintű gyász! És az újítás: Non lethal takedowns! "Boom!" A grafika és a látvány (nameg a műanyag fizika), ami állítólag a sorozat """erőssége""", hááát... A 4 után azt hittem nincs lejjebb, egy mainstreem/AAA kategóriás/"blockbuster" anyag színvonalát illetően...
12.
12.
Norbaa
Battlefield FarCry line....
8.
8.
Trapyd
A szó, ami passzol ehhez a kibaszott gagyi.
7.
7.
Gumiember
Nem tudom de nekem úgy tűnik totál visszafejlődés a 4 hez képest.
6.
6.
Ghost16
Kuss legyen, ez igen is jó ötlet volt tőlük
Egy Single központú bf
5.
5.
Stranger
Mi a szart csináltak ezzel a sorozattal... nem igaz, hogy erre van igény basszamármeg.
4.
4.
Rakottkrumpli
#3: ja igen bocs... akkor ez asszem túl van ragozva :D
3.
3.
DON GONDOCS
#2: Akarod mondani SWAT koppincs.
2.
2.
Rakottkrumpli
#1: és akkor ne felejtsük, hogy a siege meg egy CS koppincs :D
1.
1.
Ghost26Dave
Na és ne felejtsük el a rainbow six siege koppincs multi módot.Ha már a cod aw annyira hasonlít a titanfallra :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...