GC 2014: Nézd élőben a Konami-rendezvényt!

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Az MGS-sorozat atyja, Hideo Kojima is jelen lesz egy interjú erejéig a Konami este nyolckor kezdődő, közel egyórás rendezvényén, melyen megnézhetitek a PC-re is érkező Metal Gear Solid V: The Phantom Pain élő bemutatóját is.

A japán vállalat különleges Metal Gear Solid V közvetítést tart az esti Konami-rendezvényen, és mint nem sokkal ezelőtt kiderült, a The Phantom Pain és a Ground Zeroes PC-re is megjelenik majd! A műsort Geoff Keighley vezeti, és az alábbi Twitch lejátszóval végig is nézhetitek:

12.
12.
névtelenség
Sírok ember, sírok!

http://tinyurl.com/ke5e5wg
11.
11.
névtelenség
"megnézhetitek a PC-re is érkező Metal Gear Solid V: The Phantom Pain"

Hahaha! Igen. :)
Több nem is kell, én mondom több nem is kell.
10.
10.
Cristiano
9.
9.
DON GONDOCS
OMG Seggeszki maszturbálni fog ha megtudja hogy az mgs jön pc-re
8.
8.
Gykrizsi
#7: Ok, de ott például Spacey színész, nem irányítható karakter (vagyis gondolom). Ezenkívül lehet rá példa, bár most nem jut eszembe ilyen. Legtöbbször ez az eset filmek játékverzióinál áll fenn (bár néha még a színészek sem adják hozzá az arcukat).
7.
7.
tupaccc
4. Ok, remélem is :-)
5. van egy csomó ilyen játék, pl. az új COD-ban gondolam szép kis összeget perkáltak Kevin Spacey-nek.
6.
6.
bodortamas1
Ez az, the phantom pain jön xone-ra meg PC-re is, meg tök jó, hogy Kiefer Sutherland big boss hangja. A 24 című sorozat régebben nagy kedvencem volt.
5.
5.
Gykrizsi
#3: Valószínűleg TPS. Minek szerződtetnének le egy külön színészt, ha nem látjuk, csupán a kezét.
4.
4.
azureknight0715
#3: Nyugi nem:D Tps lesz, ez csak ilyen bemutató volt, hogy miylen lesz a hangulata, na meg úgy akarták beállítani hogy ez valami más játék lesz, azt a végén a meglepetés, mikor kiírják hogy Silent hill(s) . Am hogyhogy odakerült ez az s? Most ,ár nem maga Silent hill lesz benne hanem más városok, vagy mi? Kív vagyok rá, mért lett ez az apró cím változtatás.
3.
3.
tupaccc
Én egy kicsit lemaradtam... Volt ez a P.T. demo, néztem neten. Erről időközben kiderült, hogy Silent Hill. Most akkor ez a demo már a játékból volt? Szóval már nem TPS hanem FPS lesz a játék?
1.
1.
Nicodemus
Talán van esély Silent Hill(s) info morzsákra is...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...