Frissítve: Dátumot kapott a Warlords of Draenor

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 18.
  • Megjelenés
Link másolása
Amire egész nap vártunk, végre megérkezett. Megvan a World of Warcraft következő kiegészítőjének hivatalos megjelenési dátuma, melyhez egy fantasztikus trailert is kaptunk - úgy, ahogy csak a Blizzard tudja.

A World of Warcraft orkokra fókuszáló kiegészítője, melyben egészen az eredeti Warcraft RTS idővonalába utazhatunk vissza, a Warlords of Draenor címet kapta. A megjelenésre régóta várunk, de már tényleg nincs messze, és idén ősszel, egészen pontosan november 13-án végre meg is jelenik. A standard verzió 45 euróba, míg a Digital Deluxe változat 55 euróba fog kerülni, és már elő is rendelhető a battle.netről. Addig is vessetek egy pillantást a gyönyörű, több mint 4 perces trailerre:

Update! Már egy gameplay trailerünk is van!

51.
51.
goblinfing
#41: Az miatt várod mert 1 új terület van és ennyi?
50.
50.
toriell
49.
49.
Lorthirash
Kaptam Béta hozzáférést :)) már töltöm is
48.
48.
toriell
#47: Igazán nincs mit:)!
47.
47.
Game 0ver
#45: így már világos köszi a választ :D
46.
46.
Lorthirash
Akárki akármit mond a WoW még mindíg nagyon jó játék még mindíg az élen áll a játéktörténelem egyik ékköve az egész WarCraft sorozat.
45.
45.
toriell
#42: Kis kiegészítés: Gondolom játszottad a W3-mat,biztos emlékszel ,hogy volt pár jelenet ,mikor Gromm példálózott azzal,hogy többet nem lesznek szolgái a Démonoknak,azután miután Thrall Kalimdorra vezette őket,Ashenvalban Cenarius volt az,aki ugye bár védte az erdőt és mindent ami oda tartozott ,viszont Grommék nem tudták legyőzni...ha csak újra nem isznak Mannoroth véréből(A kútból). Így biztosan emlékszel rá:) Ez az a jelenet volt amire te emlékszel:).
44.
44.
toriell
#41: Igen,a titánok ,a lángoló légió , ezekről még lehetne kb jó pár kieget kiadni..:)
43.
43.
toriell
#42: Haha nyomon vagy..vagy nem:) hagy segítsek. Szóval,amiről te beszélsz,az Lordaeron bukása,Arthas árulása után volt.Pontosan nem tudom,mert csak játékbeli élményeim vannak,nem olvastam a könyvet,de annyit tudok neked mondani,hogy a WOD ban ittak volna előszőr Mannoroth véréből így váltak volna a szolgájává ugye bár az egész Orc nép.Amiről te beszélsz,az jó pár év tizeddel utána történt meg,vagyis másodjára cumiztatta volna be őket Mannoroth.De itt csak Gromm népe itta meg :).Remélem ,így valahogy sikerült megérteni:D.
42.
42.
Game 0ver
Én ezt nem értem. Warcraft 3-ban nem azért itták meg az orkok a démon vért hogy letudják győzni cenarius-t? Ha most nem ittak akkor mégis hogyan győzték le? igaz nem játszottam soha a wowal csak ez így most érdekelne:)
41.
41.
Elyas
Szóval ott tartunk hogy WOD. Nekem rohadtul tetszett a videó (bár a prímet nálam még mindig a dio3 ros viszi)

A story őszintén szólva nem a kedvencem. Sose szerettem az orkokat, az egész outland dolog is csak Illidan miatt imádtam. (nagyon szeretek a játékkal játszani, a helyszínek,a zene, a karakterek mind remekek, én a storyról beszélek)
Így ezt a kiegészítőt (nem kurvára nem dlc) is nagyon várom főleg az új lehetőségek miatt.

Egyébként a további kiegészítőben is lehetne elsütni még pár dolgot. Titánok még nem voltak, a burning legion is csak félig meddig stb. Szerencsére a Blizzard egy kreatív fejlesztőcég és kb az egyetlen része az Activisionnak ahol a mennyiség nem okoz minőség romlást. Így bízom benne hogy összeraknak vmi szépet. :)
38.
38.
toriell
Nem azért ,de ezt a videót már lehetett látni máshol is,máskor is :D. Pár hete,vagy hónapja .
35.
35.
balint23h
#33: Nem divatból utálom őket. Nekem az már túl sok volt, az én kis "warcraft" világomba nem illettek bele. De ez csak ízlés kérdése.
34.
34.
balint23h
#32: Ott csak egy ester egg volt, annak vicces is volt.
33.
33.
Megmondókapitány
#29: Ez is már csak divat, utálni a pandákat. Lore szerint beillenek, nem gyerekesek, hanem komoly fajról beszélünk, az ázsiai kultúrát képviselik (mert ezt mivel mással lehetne mint pandákkal, ugyan kérem?), a helyeik látványosak és hangulatosak, a történetük megállja a helyét, valamint Garrosh bukását is faszán beépitették, meg alapozva ezzel a következő (történetileg sokkal érdekesebb) kiegészitőt. Milyen más faj tudta volna képviselni a monkot? Semmi, azerothba nincs még 1 ilyen békés lény mint a pandaren ami ki birta volna fejleszteni ezeket a technikákat. Az is kétséges, hogy bármi más új classal elő tudnak állni ezek után, szal a monk 1 jó döntés volt. Nem a pandákat kell önmagukban birálni, hanem az összefüggéseiket, hogy mit miért.
32.
32.
Pain
#29: Érdekes, hogy fenn vagy akadva a pandákon, emellett a warcraft 3-at emeled ki, mint kedvencet. Az pedig látom elkerülte a figyelmed, hogy ott tűnt fel először a pandaren faj.
31.
31.
toriell
#29: Szerintem egész jó lett a Pnadária is.ja ,és előszőr nekem is ez volt a benyomásom mint neked..

#30:Utolsó kiegre Sargeras lesz,hisz ő az egész wow történet építője tudtommal:) Kövi kiegben meg nem lehet tudni..,hogy mi várható.. mindig tartogatnak meglepetéseket.
30.
30.
Lorthirash
#24: Szerintem köv kieg témája Azeroth lesz egy új azeroth (nem most hanem köv kieg)**
29.
29.
balint23h
#24: Hát nekem ez akkor is nagyon erőltetett már. Persze mindenkinek más az ingerküszöbe. Én imádtam a warcraft 3-at, főleg Arthast úgyhogy kicsit kényesebb is vagyok amikor ilyet hallok. Nekem már Arthas halála kiverte a biztosítékot a pandákon meg már csak nevettem. Emlékszem amikor még kijött az első kieg a gamestarban ércelődtek, hogy a Kínaiak szeretnének bele majd pandákat is de ez aligha valósúlhat meg, mivel bár nagy a piac és anyagilag jó húzás lenne az európai-amerikai közönség nehezen fogadna el 2 méteres beszélő macikat. Na de aztán mégis átment évekkel később...
28.
28.
toriell
#27: Rosszul.Még kettő várható eredetileg,és még lehet fokozni ,mert kb a felét fel sem dolgozták.Titánok stb...
27.
27.
hadzsime
Elvileg ez az utolsó kiegészítő. Vagy rosszul tudom?
26.
26.
Wr4th
egyebkent a blizz rendesen kiaknazta a warcraft univerzumot tekintve h (szerintem) mar nem naon van mit csavarintani-tovabb vinni a sztorin :/ igy naon kivancsi vaok h mit fog feldolgozni a kovetkezo kieg. :) illetve kiegeszitok hiszen nem reg vmi oat nyilatkoztak h meg evekig el leszunk latva uj tartalmakkal..... meglatjuk! ;D
25.
25.
toriell
#24: Hogy le egyszerűsítsem a történetet ,és egyéb kérdéseket mindenki számára : Garrosh megszökik börtönéből és egy időutazó barátja segítségét kéri. Kairoz a Timeless Isleról segít neki az történelem megváltoztatásában és meggátolja az orkokat abban, hogy igyanak a démon, Mannoroth véréből. Látni fogjuk a fertőzéstől mentes, igazi, első Hordát csakúgy, mint Grommash Hellscreamet, Durotant - Thrall édesapját - Ner'zhult, Gul'dant és még rengeteg karaktert akik kiemelkedő alakjaik voltak. Kb ennyi a történet.:)
24.
24.
toriell
#20: Ez csak egy alternatív idő síkot vesz most számban,lehet játszani az idővel,és ezt a Blizz megis tette.Jelen pillanatban ugye Garrosh-ról szól és az Orc nép a fő osztálya a WOD-nak. Azeroth nem fog változni,Outland lesz teljesen át variálva. Nekem bejön,akárhogy nézem.
23.
23.
Lorthirash
#21: Kérdés hogy az orcok elkövetik-e ugyanazokat a hibákat mint mikor "irányítás" alatt voltak, mert ők egy harcos nép.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...