GC 2014: CoD: Advanced Warfare videózuhatag

Link másolása
A napokban több multiplayer játékmenet-videó is napvilágot látott a Call of Duty legújabb részéből, így összegyűjtöttük nektek őket. Három többjátékos pályával ismerkedhettek meg.

Összesen több mint harminc percnyi játékmenet-videót tekinthettek meg a Call of Duty: Advanced Warfare-ből, melyekben három többjátékos pályát is megismerhettek.

Az első pálya a Bio Lab, melyen a jó öreg Team Deathmatch játékmódot nézhetjük meg.

A második helyszín a Defender névre hallgat, melyen az új játékmódot, az Uplinket is megismerhetjük.

A harmadik videóban a Riot pályát tekinthetjük meg, és úgy tűnik, a Hardpoint játékmód is vissza fog térni.

Az új Call of Duty november 4-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

87.
87.
Antal7
Egy szóval fogalmazok: szar
85.
85.
biohazard rex
#59: x360-ra ps3-ra?
Ez még ugyan az a motor amit a cod2-höz csináltak az meg ps2 era
84.
84.
omarek
ez mán kegyetlen...van 650 skilled a cipőfűződ is taktikai de azt is külön be tudod állítani vagy 40 fajtából mer van ami harap vagy olyan speckó mint állat.a fegyverekről már nem is beszélve át látsz a falon sőt azt is meg tudod nézni h van e bifitusz ezenzisz az ellenfeled szervezetében mert ha van akkor egy másik 26464236 fajta szemétből ki tudod választani hogy mitől legyen hasmenése és így könnyebb lelőni."csudálatos".
83.
83.
omarek
ez mán kegyetlen...van 650 skilled a cipőfűződ is taktikai de azt is külön be tudod állítani vagy 40
80.
80.
McDuff
eléggé előző generációs felvételeknek tűnnek...remélem is hogy ez xbox 360 gameplay,mert közelébe sincs az eddig látott single player videóknak!
79.
79.
sanada
Belenéztem az összes videóba, de őszintén, én nem látok sok újdonságok a tavalyihoz, vagy az azelőttihez, vagy az azelőttihez képest. (Lehetne még ezt ragozni) Páran már nyálaztak, hogy Ú ennek szebb lesz a grafikája, mint a Battlefield 4-nek, jelentem negatív, továbbra is egy ocsmány rókabőr. Nem tudom, hogy tudják eladni évre-évre, ugyan azt a kakát, ez rejtély, de szerintem bedzsinázzák az összes fanboy-t, mert az biztos, hogy ez a rész is rekordot fog dönteni, már csak a marketing parasztvakításnak köszönhetően is, rengeteget dolgoztunk a játékon, ez a fejlesztőcsapat három évet kapott a fejlesztésre, mindent beleadtak... Mint, amikor verték a mellüket, mert le tudtak modellezni egy kutyát, akkor is a sok vérpistike egyből ugrott a boltba. :D
78.
78.
Atiboss
Úristen ezek bekötöt szemmel játszanak vagy hüvelykúj nélkül.Amúgymeg szerintem ez nem egy anyira szar játék mint mondják hisz a cod még mindíg cod mármint játékmenetben az ugrabugrálás meg gondolom a egysíkú játék miatt hozták be.Én nem vagyok fan-ja a játéknak de szerintem túl sokat várnak a rajongók a játéktól mert megvan az ize a játéknak és ezt a fejlesztők is tudják a szomorú inkább az hogy szerintem kisköltségvetésből minden évben ugyanolyan árú játékot dobnak ki,szerintem már minden ott dolgozónak az egyik legjobb fizetése lehet az iparban.Az meg megint viszont a gárda kreativitásának a nehézsége hogy ez a fajta daráló lövöldét nem igazán tudják beleteni a már végigrágott történelmen.
77.
77.
Vidofone
#72: A BO2 elő volt rendelve, megérkezett, gépbe be, minden ok, kivéve hogy a multit nem indította el, hibát írt ki. Vérnyomás & telefon fel, calling konzolok szervize, mivel onnan vettem. Segítőkészek voltak és azt mondták, hogy ne őket, hanem az Activisiont hívjam ha ilyen problémám van. Teló le(bas*), vérnyomás feljebb. Aztán fogtam és beszámítattam egy kontrollerbe helyi üzletben.
76.
76.
xSHx
Hajrá :-) jó cucc ez a ps4. Eddig 360 al toltam. Féltem a válltástól, márcsak a ps kontroller miatt is. Mert még anno a ds3 al volt dolgom, az "szar" volt az xbox joy hoz képest, de ez a ds4....
Nagyin jó lett! :-)
75.
75.
Vidofone
#72: A Négyeske rajta van a listán nálam is, decemberre meg remélhetőleg a listáról átkerül a tv alá :-)
73.
73.
BrendOoN
Tetszik, főleg hogy a Black Ops II-re emlékeztet. Csak aztán elbírja majd a gépem, mert kizárt hogy ezt az ugribugrit én konzolon toljam.

Jaj, de már megint a haterek... Ha egy játék megjelenik akkor két opció létezik: megveszed vagy nem. Ilyen egyszerű, de azt sajnos nem tudom hova tenni, hogy "ez a szar, évről-évre ugyanaz ezért én nem játszok vele már a Modern Warfare 2 óta, mert olyan szar, hogy ki se próbálom de mondom évről-évre ugyanaz". Még nem olvastam olyan hírt, hogy az Activision és a Sledgehammer Games atombombát dob arra a házra amelyiknek legalább egy lakója nem veszi meg a Call of Duty-t. Nem tetszik, nem veszed meg és ennyi. Viszont nekem amint lesz lehetőségem azonnal beszerzem PC-re, mert a Black Ops II-t meguntam két év után, a Ghosts pedig csak egy közepes lett, de konzolon szánalmasan gyenge vagyok az FPS-ekben.
72.
72.
xSHx
#70: +1 :-) Én is így vok vele. 2évig bo2 pörgött nálam. Most vettem 4 hónapja ps4 et. Erre eszem ágába nem jutott, h veszek ghosts ot :-) , helyette bf4 et nyomatok. Először nem tetszett, mert a cod érzést kerestem benne. Most már másabb. Ez más game. Kurva jó, nagyon adja, de akkor is hiányzik egy jó cod. Remélem az aw az lesz.
70.
70.
Vidofone
Kiegészíteném még az előző kommentemet azzal, hogy tudom, sokaknak nem jön be, sőt egyáltalán nem tetszik az a játékmenet, ill. játékstílus amit a COD szériára általában jellemző. Ez érthető, hisz különbözőek vagyunk, kinek ez tetszik, kinek az. Van aki szívből utálja és gyűlöli, őket mondjuk nem értem, én soha nem tudnék gyülőlni egy terméket pl. Tesco gazd. Kóla, maximum nem veszem meg és kész. Azokkal viszont tele van a fazsom,akik azokat szapulják és degradálják - így köztük engem is - akiknek ez ajáték nyújtja kikapcsolódást. Mégis kinek képzeli magát és milyen jogon minősít?!! Na ezeken szoktam 1 örökké tartó pillanatig berágni és aztán gyorsan elfelejtem a dolgot mert tenni ellene ugysem tudok :-)
69.
69.
xSHx
Értem én, h pl a bf realisztikus és tök jó meg minden, de most a cod nál az a baj, h unrealisztikus scifi. Halo nál nem baj? Csak mert az meg az egekig van magasztalva.

"Ez a COD már nem COD" "Évenkénti rókabőr, semm újítás"
Magatoknak mondtok ellen állandóan.

Akinek nem jön be a COD, eröltesse a search and destroy játékmódot. Majd ott megtapasztalja mi is a COD igazi erőssége. Agyatlan heteléssel nem mész semmire.
67.
67.
Vidofone
#65: Pontosan!! A lényeg hogy szórakoztasson.
66.
66.
65.
65.
A single-t évek óta nem játszom, de a COD (konzolon) sokkal jobban bejön mint multiplayer játék, mint ellenlábasa, a jó öreg "10 másodpercenként spawn kill" Battlefield.

Ha könnyed kikapcsolás kell, még mindig a COD a nyerő online, igaz, hogy egyre inkább hajaz látványban valami agyatlan sci-fire, de ez csak tovább dob a hangulaton: most már valódi mindless fun az egész. Nem is értem mit várnak egyesek egy ilyen ostoba szériától: lövölde azt jóvan.

Jó lesz ez, csak legyen jó multija.
63.
63.
Vidofone
Köszönetet szeretnék mondani az összes kommentelőnek akiknek véleménye és értékelése szerint tömören annyi hogy ez a COD nem csak hogy (megint) szar, hanem sokkal megaszarabb mint a tavalyi. Ugyanis csak a sok-sok fikázó, leminősítő vélemény elolvasása után kezdtem hozzá a úgy videókhoz hogy nem hagyott nyugodni a kérdés, hogy ez tényleg ennyire gáz, mint ahogy jópáran állítják? Véleményem szerint nem. Sőt egy kicsit pozitívan csalódtam is benne, de ez csak azért lehetett mert sok negatív vélemény - még1x köszönet az íróiknak - alapján én sokkal de sokkal rosszabbra számítottam.
61.
61.
kapitany.93.
Ne egy sportjatekot hozzunk mar fel konyorgom :D es ahogy mondod hogy a ghostnal nincs kulonbseg... igen, epp azert mert nem birna tobbet az elozo konzol . Uj motorral meg megcsinalni ugyanazt a jatekot ... nem egy olyan egyszeru dolog mint a pl.:fifa
59.
59.
kapitany.93.
Amig a tetves xbox360ra es ps3ra csinalnak jatekokat addig nem is lesz hatalmas valtozas a grafikaban ! Egy olyan motor ami meg fut az elozo konzolokon az ugy se lesz szep ! :DDD
55.
55.
Juha
Megint megy a sárdobálás, hogy ez már nem COD. Ha különálló címként jelenne meg, akkor mindenki dícsérné, hogy végre egy konkurens, a Titanfall elbújhat. Akár x-ezret el is adnának belõle.
Ha azonban valamit COD név alatt adnak ki, biztos a milliós vásárlás. Ezért jön több CoD is egy évben, mert az "emberek" megveszik.
54.
54.
Ghost26Dave
#46 Mi van a fifa házatáján??Mesélsz róla???.Ha szerinted itt probléma van akkor arról már ne is beszéljünk.Ezt úgy mondom hogy én is szeretem a fifát.
53.
53.
Ghost26Dave
Mindenki csak fikázik de senki sem tudja megemlíteni a hangokat.Mi van veletek??A cod ebben az évben nagyon sokat előrelépett a hangok téren aki ezt nem hallja az nem akarja hallani mert egy csicska hater aki az nem folytatom tovább.:D.
#41 Erre meg felhoz egy világháborús témát :).Igen te humán kibaszott etológus vagy te mindent tudsz az emberek viselkedéséről.Kérlek taníts!!!:D
52.
52.
xSHx
Hozzátenném, én csakis a multi részéről beszélek. A cod abban erős igazán. Értem én, hogy vérfrissítésnek tényleg jól jönne egy newgen 2.VH s rész. Durván ütne. És storyba a rombolható környezet is jobban fekszik. De egy 2.VH us multi sztem már annyira üres lenne, h nagyon. Jobb lenne külön választani a kettőt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...