GC 2014: 13 perc Dragon Age: Inquisition

Link másolása
Az IGN jóvoltából egy több mint tizenhárom perc hosszú gameplay videót nézhetünk meg a BioWare ősszel érkező játékából. A rajongók remek képet kaphatnak arról, mennyit is változott a folytatás az előző részekhez képest.

Játékmenet-videón csodálhatjuk meg az új Dragon Age-játékot. A gameplay alatt a BioWare egyik producerét is meginterjúvolták az IGN-es kollégák, így aki ért angolul, pár kulisszatitkot is elcsíphet.

A Dragon Age: Inquisition november 21-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

A videó beküldéséért nagy köszönet jár Benjoo-nak!

29.
29.
evangeline
#27: Hm, akkor valószínű én tudtam rosszul, elnézést.

Nagyon sok helyen nem fogunk megfordulni, Orlais lesz a központi helyszín, inkvizítorunk is orlais-i, azon kívül még Fereldenbe tudunk elmenni, meg talán a Free Marches egy-két városába, de közel sem járhatjuk be Thedast.
28.
28.
Hab
#25: 2. részben nem volt fegyverváltás...
27.
27.
drat576
#25: Én a 2-ben nem emlékszem hogy harc közben lett volna swap slot, de lehet h kihagy a memóriám.

Amúgy csak Orlais? Úgy tudtam hogy Thedas nagyon sok szegletén megfordulunk.
26.
26.
number361
Csak szerintem bűn rondák a karakterek többsége? Meg a románc opciók nagyon...erőltetve vannak. Ilyen "rakjunk bele ezt is, mert a népnek ez kell". *vállat von*

No mindegy. DA sosem arról volt híres, hogy szép karaktereket csinált, reméljük személyiség terén jobban ki lesznek dolgozva.
25.
25.
evangeline
#24: Az nem divattervezői vágy, csak szegény karakter gyakorlatilag egy spirit által megszállt hulla, és a napfény nem tesz túl jót a foszló bőrének :D Amúgy meg ha ennyire zavar, akkor szépen leveszed majd róla. A companionök felszerelése testreszabható lesz.
A DA meg nem éppen dark fantasy, főleg az Inquisition, ami Orlais-ben játszódik, az az ország ugyanis leginkább a barokk Franciaországra hasonlít, szóval lehet várni majd a röhejesebbnél röhejesebb ruhakölteményeket.
Fegyvereket meg természetesen lehet váltani. Szerintem ez annyira alap feature már egy játékban, hogy feleslegesnek tartják külön bemutatni. Az előző két játékban is volt, itt miért ne lenne?
24.
24.
Hab
Sajnos a fegyverváltás nyomát sem láttam az eddigi videókban. Legalább a warri visszakapja a dual-wieldet... Annak a rugónak a sapkája valami félelmetesen ocsmány, nem szeretem amikor a designerek egy játékban akarják kiélni a divattervezői vágyukat, nem illik bele egy dark-fantasy világba :( Ettől függetlenül várom nagyon!
23.
23.
Csoki80
#16: Vagy még régebbi játékokra is lehet gondolni, amire a KotOR is építkezett
22.
22.
drat576
#21: Hát szerintem a KOTOR sokkal körökre osztottabb. Itt szinte real-time-ban megy a harc.
21.
21.
SLi
#20: persze, csak fura hogy játszok és látom, hogy ez gyakorlatilag a kotor csak más a világ amiben játszódik (kis túlzással) viszont új kotor részről még csak nem is hallani
20.
20.
#16: Ha a Heroes of Might & Magic sorozatra gondolok, ahol minden rész, különbözött a többitől, akkor azt mondom, hogy egy jó receptet, inkább ne változtassanak meg! Mert, ha nincs minden jól átgondolva és kivitelezve, akkor meg szívjuk a fogunkat, hogy miért nem volt jó az, amit korábban kitaláltak. Ez is egy olyan dolog, hogy valaki elvárja, hogy változzon a játék, valaki meg éppen azt, hogy csiszolják tovább a meglévő alapokat.
19.
19.
DON GONDOCS
Ilyennek kellet volna lennie az első 2 résznek is.
18.
18.
N!ghtmare
#9: Reménykedtem benne, hogy kitudod fejteni a saját véleményedet, tévedtem. Witcher style-on tényleg azt érted, hogy esik az eső, mocsárban megyünk és kicsit darkosabb az atmoszféra? ennyi lenne a Witcher? szerintem te egyikkel sem játszottál, eddig is ég és föld volt a két sorozat ez nem fog megváltozni.
17.
17.
adamsfamily
Kíváncsi leszek,hogy az előző generációs változatok mennyire lesznek hulladékok.Gyanítom,hogy szarrá lesznek butítva.
16.
16.
SLi
nekem nagyon tetszik, de azért az elég kemény hogy 11 év elteltével is gyakorlatilag egy az egyben a KOTOR alapjaira építkezik a Bioware
15.
15.
Örülök a karakter átvitelnek, Én az űrjáró harcos fem-Shepardot szeretném átvinni, vagy Teller Edétm... Bioware, RPG, folytatás... inkább nincsenek is elvárásaim. Legfeljebb kellemesen csalódok ; bár kétlem.
14.
14.
drat576
#9: Lehet hogy ez a mocsaras rész arra emlékeztet, de azért ez nem Swamp Simulator, és a DA teljesen más koncepcióra épül, teljesen más játékmenet, más dolgokban kiemelkedő. Fantasy RPG és itt most éppen mocsár van (a rengeteg többi helyszín közül). Ettől még nagyon szépen és egyszerűen szét lehet választani a két játékot. Mondom ezt úgy, hogy egyik oldalán se állok, vagyis inkább mindkettőjén. Mind2 játék másban jó.
13.
13.
Parano1d
Nekem tetszik a Risen 3 is, kövezzetek meg érte :)

OFF

Kedves barackostej!
Szerintem gáz, hogy egy cikkíró nem tudja leírni a játékok címét, csak mindenféle rövidítést használ rá.(COH;COD;DA, csak hogy az utolsó három írást említsem) Legalább a cikk címében meg kellene próbálni, csak hogy tudjuk miről is olvasunk.
A kommenteknél még ok, mert mégis csak egy szubkultúrához tartozó emberek vagyunk, de a cikkírás mégis más kategória kellene legyen nem?

ui: ne vedd személyeskedésnek, más online magazinnál is vannak ilyenek, csak éppen most éreztem, hogy le kell írnom :D
11.
11.
manderel
#10: http://www.gamestar.hu/dragon-age-inquisition-keep-beta-meghivo.html

Egy kicsit frissebb hír.
10.
10.
mdr88
#6: http://gamekapocs.hu/hir/35806/dragon_age_inquisition_atvihetjuk_a_menteseinket

Át lehet majd vinni a mentéseket :) én most futok majd neki az egynek és a kettőnek újra, mivel nekem is elvesztek a mentéseim.
9.
9.
DarkLord
#4: Ha ez nem Witcher feeling a sok varázs effektet levéve akkor mi? Mintha a Witcher 1 lenne felturbózva, de mint írtam ennek csak örülök.
8.
8.
Mr.Dead
#7: A játékban, ha új játékot indítasz, választanod kell, hogy milyen dolgok történtek veled az előző játékban? Hát inkább az ME féle módszer...
7.
7.
manderel
#6: Nem is lesz közvetlen fájlátvitel. Nem lehet átvinni a mentéseket. Viszont készül hozzá egy keretprogram, amivel a legapróbb részletekig kiválaszthatod hogy milyen szálon folytatódjon a történet.
6.
6.
petimanus
Nekem rettenetesen tetszik...Egyetlen gondom van. Elveszett a Dragon Age II-es mentésem és amennyire szuper volt az első rész a második részt annyira nem kedvelem, hogy elsőre is szenvedtem a végigjátszással. Remélem, ahogyan DA II-ben, itt is lesz lehetőség egy villámgyors kis választási lehetőségre, hogy pótoljam a DA II eseményeit XD
4.
4.
N!ghtmare
#3: Miért lenne tiszta Witcher?
3.
3.
DarkLord
Amúgy tiszta Witcher style-ba mentek át (persze ez nem rossz)...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...