GTA V - repülni tanulunk az új frissítésben

Link másolása
Új frissítést kap a Grand Theft Auto V multiplayer részlege, a GTA Online. A ma érkező The San Andreas Flight School Update névre hallgató csomagban új járműveket és kihívásokat is kapnak a játékosok.

Ma válik letölthetővé a GTA Online új frissítése, melyben ezúttal főleg a repülés szerelmesei találhatják meg a számításukat. A The San Andreas Flight School Update-tel új földi és légi járművek is érkeznek a játék multiplayer részlegéhez, emellett a címadó pilóta iskola kihívásait is teljesíthetjük.

Az újdonságok mellett kisebb változtatásokat is eszközölt a játékmeneten a Rockstar, például a nehezebb küldetésekért több pénz fog járni és a csapatban teljesített missziókért bónusz GTA$ üti a markunkat. Lent a frissítés hivatalos trailerét nézhetitek meg.

27.
27.
SP4C3F0X
Inkább akkor egy Flight Simulator X.
26.
26.
Dontrip
#22: Ha az a néhány ember magába nézne, valószínűleg hatalmasat csalódna, mert rájönne, hogy milyen jelentéktelen valójában az élete.

De azzal, hogy itt keménykednek a neten, talán még barátnőt is szereznek, mindenki tudja hogy a nők az ilyenekre buknak... :D
25.
25.
p3ti
Milyen jó hogy egy ilyen hírnél is arról van szó hogy mi miért szar. Annyira színvonaltalan emberek járnak ide, én szégyellem magamat.
24.
24.
JackBauer
#23: Én meg PS4-et fogok venni, mert szerintem az a jobb:D Izlésekről nem érdemes vitatkozni szerintem. Főleg olyanokat benyőgni, hogy ez és ez szar.
23.
23.
PodMAN
Előrendeltem egy One-t ... shit alak vagyok? Kinectes változatot .... Extra shit? És élvezni is fogom vele a játékot .... HALÁL RÁM?
Egyesek mennyire korlátoltak.
22.
22.
NemTudomMiLegyen
#20: Ez már aztán tényleg értelmes hozzászólás volt, amit nem tudtál magadban tartani és szükségesnek érezted, hogy a világ tudtára add. Néhány embernek igencsak magába kéne tekintenie errefelé és abbahagyni ezt a nevetséges vitatkozást.
21.
21.
PaprikaJancsi
#19: Csak valakinek már helyre kéne raknia ezt a sok barmot.
20.
20.
2xhun
Na, tehát PaprikaJancsi EGY FOS :D:D
19.
19.
PrimYaz00
#15: Pont, hogy te viselkedsz úgy :) kicsapod a hisztit emiatt és a fél oldal rajtad röhög :D
18.
18.
PrimYaz00
#4: Habzik a fan szája, erősen habzik...
17.
17.
kristof97
#13: Tudod, süllyedünk. - mondta a színvonal
15.
15.
PaprikaJancsi
#2: Úgy viselkedsz mint egy két éves. Szánalmas, hogy még egy ilyen kis hülye hírnél is bekel szólni, és lekell írni, hogy a Ona egy szar. Egyszerűen nem értem, hogy ezek az embereknek nincs semmi boldogságuk, és evvel akarnak örömet szerezni maguknak? Mert akkor csak sajnálni tudlak.
14.
14.
PaprikaJancsi
#7: Huhú. Véletlenűl elírt egyszót. Gyorsan leírom, hogy milyen béna, és evvel növelem az egómat, hihihihihihi.
13.
13.
ADMlN
Azt megértem, hogy konzol híreknél mindig kirobban a flame, de hogy egy ilyennél is... Kicsit sem érzitek át, ez mennyire szánalmas?
12.
12.
nagymadve
Ne mááár! Ezt már nem akartam megvenni!
10.
10.
tolgyesiak
röhögnöm kell mikor valaki védelmez egy márkát. miért ne lehetne
9.
9.
kopic
"Az újdonságok mellett kisebb változtatásokat is eszközölt a játékmeneten a Rockstar, például a nehezebb küldetésekért több pénz fog járni"

RP nem ?!?!?!:S
8.
8.
bodortamas1
#4: Én egyetértek mr_rich-el. Shitbox bizony.
7.
7.
mr_rich
#4: Na "Megkora" poén?
Te is büszke vagy magadra úgy vettem észre, de azt nem értem , hogy miért.
5.
5.
2xhun
4.
4.
PaprikaJancsi
#2: Megkora poén !!! Shitbox! Hahahahha....
Büszke lehetsz magadra !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...