Regisztrálj a The Witcher Battle Arena bétájára!

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 25.
  • Korai verzió
Link másolása
A mobilokra érkező The Witcher Battle Arénára hamarosan rávethetik magunkat az androidosok. A The Witcher-univerzumában játszódó MOBA-ról már egy gameplay előzetest is bemutathatunk.

Júliusban jelentették be a The Witcher Battle Arenát, a népszerű fantasy univerzumban játszódó MOBA-t. A CD Projekt RED letette a kisdobosesküt, miszerint a pénzköltés nem befolyásolja a játékmenet, minden karaktert megkapunk már a kezdetektől fogva, csak akkor érdemes a tárcánkba nyúlni, ha új ruhákba öltöztetnénk a hőseinket, vagy némi időt szeretnénk megtakarítani.

A multiplayerre kihegyezett címben több ismert szereplő tiszteletét teszi - akár a királyölő Letho, a törpe Zoltan Chivay, de a boszorkány Philippa Eilhart bőrébe is belebújhatunk. A fejlesztést a Fuero Games végzi, a CD Projekt RED a játék designját rakja össze.

A zárt bétateszt hamarosan kezdetét vesz Androidon, ha kedvet kaptál hozzá, ezen az oldalon regisztrálhatsz rá.

Íme, az első gameplay trailer:

8.
8.
Takács Bálint
Hát ennek örülök bár biztos lesz 400mb a game
7.
7.
hahota
#5: Vagy csak egy kis srác.
6.
6.
Ecneb
#5: A szabályzatot minden hozzászólásával megszegi, de az adminok tesznek rá és inkább azokat csesztetik, akik Cristiano ellen mernek szólni.
5.
5.
manderel
#4: Mert valószínűleg nem troll, csak simán sötét szegény.
4.
4.
balint23h
#3: Amúgy ő miért nincs még kitiltva? Folyamatosan trollkodik de hónapok óta hagyják neki...
3.
3.
Dark_Temptation
#1: ilyen se volt még te csicska
2.
2.
markoci555
Én szívesen kipróbálnám. A Witcher univerzum mindig is bejött, bár még az elsőt sem vittem ki, különböző okok miatt, de amint új szörnyről tudtam meg valamit elolvastam a kis történetét, mint a Mass Effect-ben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...