Japánban már búcsúzkodik a PlayStation Home

  • Írta: fojesz
  • 2014. augusztus 25.
  • Gyászhír
Link másolása
A PlayStation 4-érában már nem számol a Sony a PlayStation Home-mal, a szolgáltatást először Japánban és más ázsiai országokban fogja lelőni jövő márciusban. Azért egy utolsó nagy buli még vár a rajongókra.

Japánban és más ázsiai országokban már búcsúzkodik a PlayStation 3 virtuális közösségi tere, a PlayStation Home. A Sony Computer Entertainment Japan Asia bejelentette, hogy 2015 márciusában leáll a szolgáltatás az említett régióban, játékbeli tartalmat pedig csak 2014. szeptember 24-ig vásárolhatnak majd a helyi játékosok.

A dolognak persze volt előzménye, a SCEJA már tavaly elhintette, hogy idén márciusig gyárt csak friss tartalmakat a Home-hoz - ez már akkor előrevetítette, hogy rövidesen a szolgáltatás maga is megszűnik. A SCEJA búcsúzóul egy utolsó bulival, pontosabban játékbeli eventtel készül az ázsiaiaknak; mi, európaiak és az amerikaiak addig is gondtalanul használhatjuk tovább az alkalmazást. Már ha használjuk.

Használjuk?

8.
8.
zozo76hun
Anno emlekszem mikor elindult, tele voltak a forumok a PS ajnarozassal hogy igy a PS HOME meg ugy a PS HOME, meg milyen szuper dolog es hogy ilyen nincs az MS-nek, az XBOX felhasznaloknak milyen szar lehet. Annyira jo volt hogy a kutyanak sem kell mar a PS HOME. Ugyanez volt a LINUX-al is, milyen fasza hogy a PS3 futtatni tudja a LINUX-ot, volt aki konkretan leirta hogy ELADTA MIATTA a PC-t hogy mostmar csak a PS3-at hasznalja majd jatekra es az OS futtatasara. De az mar csak kesobb derult ki -miutan szetoszlott a fanok elol a rozsaszin kod- hogy olyan lassu az egesz hogy egy gyenge 486 sebessegevel ha futott rajta az OS... :)

Amugy nekem (XBOX-os letemre) tetszett a HOME, es igen, sajnalom hogy nem futott be nagyobb karriert. Elbirtam volna a mostani konzoloknal valami ilyesmi UI-t amit a HOME adott. De legalabbis a METRO (vagy csempe) felulet helyett valami normalisabbat mert (hiaba vagyok XBOX fan, ezt az UI-t amit az XBOX ONE kapott, ruhellem). :(
7.
7.
KeXxX
Bowlingozni hetente többször is benézek.
6.
6.
shatterhand
elejetol fogva az volt a kerdesem: es ez mire jo?
gyak semmire
belepsz ,kiprobalod es otthagyod
5.
5.
mamgu
Amíg el nem adtam a 3-ast addig néha lófráltam erre arra, de unalmas volt a hosszú töltési idő pedig elég gyors netem van.
4.
4.
Neo1989
Én 1X voltam bent 5 év alatt kb 10 percet de nekem elég volt.
3.
3.
SkiingOstrich
Itt sem elérhető.. tapasztalat+

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__4661318-miert-nem-mukodik-a-playstation-home

2.
2.
Chelseafan1989
én azt sem tudom miaz pedig van PS3-m is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...