Visszatér az Age of Empires, de nem erre vártunk

  • Írta: fojesz
  • 2014. augusztus 26.
  • Bejelentés
Link másolása
A Microsoft bejelentette, hogy még szeptemberben új Age of Empires érkezik, a Castle Siege alcímet viselő epizód viszont nem pont az, amire vártunk. A játék egy Clash of Clans-klón az első infók alapján.

Rövid időn belül ez a második Age of Empires-bejelentés, az Age of Empires: World Domination mellett szeptemberben érkezik az Age of Empires: Castle Siege is. Noha a játék a hivatalos promóanyagok szerint az eredeti Age of Empires-részekre épít, egyelőre inkább egy Clash of Clans-klónnak tűnik - amúgy sincs elég ezekből.

A Windows 8-, illetve Windows Phone 8-exkluzív játékot kifejezetten érintőkijelzőkre tervezték, a free-to-play címben az a feladatunk, hogy felhúzzunk egy várost, megvédjük azt a támadóktól, illetve mi magunk is ostromokat indítsunk a gép és a többi játékos ellen. A grafika itt is a rajzfilmesebb vonalat követi.


Kezdetben hat civilizáció lesz elérhető a játékban, kapunk hősöket, illetve tíz történelmi csatát is végigjátszhatunk majd. Barátkozni lehet, persze csak azért, hogy a ranglistán való versengéssel próbára tegyük a kapcsolatainkat, és mivel minden játékállást a gamertagünkhöz köt a program, a keresztplatformos játék is elérhető.

18.
18.
LargoPlanet4
Szerintem nagyon jó kis game lett. Minden nap 2-3x ránézek. Begyűjtöm a nyersanyagot, építgetem a városomat, bővítem a sereget. Ha megtámadták a várost, megnézem hol kellene átépíteni a kisebb nyersanyag vesztés érdekében. Jó ötletnek tartom, hogy itt nem csak egy karaktert kapsz kiképzésnél, hanem egy kisebb csapatot.

Tényleg nagyon jók voltak a régi Age of Empires játékok, én is sokat játszottam azokkal a részekkel, de ez is hosszú időre le tudja kötni az embert.

Kíváncsi vagyok a korábbi hozzászólók közül hányan próbálták ki azóta a játékot, mert a szarozás az megy ezerrel, de szerintem kb. senki nem próbálta ki (talán van egy-két kivétel).

Windows Phone-on egy nagyon jó kis game (szerintem).
17.
17.
GAMEROD
Ez még 1998-ban is bukott volna. Még egy alap grafikát sem tudnak tenni a játékba?
16.
16.
adamsfamily
Azért elég szánalmasnak tartom,hogy ide jutott a sorozat.Emlékszem 98 környékén,amikor meg lett az első számítógépem,az Age of empires 2 volt az első játék,amivel játszottam és amíg nem jött ki a Rise of Nations,addig nem is találkoztam olyan stratégiai játékkal,ami annyira megfogott volna.A 3. Age of empires sem tetszett,mert már nem volt annyira szétbontva különböző korokra és nem volt annyira részletes.Én a Rise of Nations-t tartom igazi utódjának,mert minden amit az Age of empires 2. részében jó volt,azt tovább vitte.De sajnos annak a sorozatnak sem volt igazi folytatása.
15.
15.
Takács Bálint
Na már a képekben jobb mint a clash of clan
13.
13.
mestermagyar
#12: Eljött az ideje hogy a jogokat megvegyék a microsofttól bármi áron.
12.
12.
markoci555
Hánynom kell... Mi ez a sz*r? Vééégre jött volna egy értelmes stratégia mobilra, de neeeeem, ezt az élvezhetetlen idiótaságot kell továbbvinni?
Olyan szinten nulla stratégiai értéke van, hogy szégyen belerakni a stratégia kategóriába.
11.
11.
Cristiano
10.
10.
mestermagyar
Hat civilizáció? Dolgoznak ezek egyáltalán a játékon a prototípus után.
9.
9.
Stranger
#7: miatt lesznek*
szerk.
8.
8.
mestermagyar
EZ MI A FASZOM? Most ezt konkrétan úgy veszem, mintha szarral dobáltak volna meg. A sok kibaszott kis rajzfilmes szart legszívesebben bejelölném spamként, a rohadt idegesítő mindenüket.

Elrontották, kész, vége. Még az Age of empires is behódolt ennek a ratyi buzi rajzfilmes marhaságnak telón, és még gépen is, ahol eddig mentve voltunk ezektől!

Mindenki most azonnal keressen rá 0 ad-re...
7.
7.
Stranger
Oké most eljutottunk odáig, hogy a stratégiai játékok nem a konzolok lesznek butítva, hanem a még rosszabb tapizós fosok miatt. Király.
6.
6.
PaprikaJancsi
A hat civiláció, + történelmi csaták nekem tetszenek. A grafika pazar, de az igaz, hogy nem lesz rá szükség, és azt sem hiszem, hogy valaki egy coc miatt vesz windows phonet :/
5.
5.
_Botika_
Hát Microsoft, most elcseszted, de nagyon.
4.
4.
Ecneb
Mi ez a retek?
Édes istenem komolyan mindent szétcsesznek ezek a szerencsétlenek? A mai kicsik sem veszik meg ezt, akkor a felnőttektől mit várnak.....
A drága jó sorozatot így szétcseszni.........
3.
3.
Kajmán
Elég szutyoknak néz ki, gratula a picipuhának, hogy csak ennyire futotta.
2.
2.
godach
#1: A microsoft rengeteg címet szétcseszett. Midtown Madness, Motocross Madness, Rally Chapionship és még lehetne sorolni :(
1.
1.
erasmus
A microsoft szépen leépítette ezt a sorozatot. Miért hiszik azt hogy ezzel a névvel el lehet adni ezt a szart? A névvel csak azokat fogják meg akik játszottak az 1-2-vel de ők nem ilyen gagyiságra vágynak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...