Az új konzolokra is kijön a Rocksmith 2014?

  • Írta: fojesz
  • 2014. augusztus 26.
  • Pletyka
Link másolása
Noha a játékipar már lemondott a zenés játékokról, a Ubisoft kitart: azok után, hogy tavaly kijött a Rocksmith 2014, most arról pletykálnak, hogy ez a játék egy újgenerációs változatot kaphat hamarosan.

Noha a Harmonix nemrég maga is arról beszélt, hogy a jövőben visszatérhet a Rock Band, a Guitar Hero által elindított zenejátékos mánia jelenleg az igazak álmát alussza - egyedül a Ubisoft van ébren, a Rocksmith-sorozattal.

De még mennyire! Az általában megbízható forrásnak számító ESRB (ez az amerikai korhatár-besorolásokért felelős szerv) adatbázisában nemrég feltűnt, hogy a tavaly PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra megjelent Rocksmith 2014 PS4-re és Xbox One-ra is megjelenhet. A Ubisoft még nem erősített meg semmit hivatalosan, de árulkodó, hogy már a Zavvi kínálatában is megjelentek az új változatok.

Az eredeti Rocksmith egyébként 2012-ben rajtolt el, és amellett, hogy igazi gitárral is játszható volt, sokkal nagyobb hangsúlyt helyezett a játékosok oktatására, mint a Guitar Hero- vagy a Rock Band-széria. A Rocksmith 2014 számos új fícsört hozott a játékmenetbe.

4.
4.
Raam989
Ha lennének benne új zenék, akkor premier venném.
2.
2.
_Botika_
#1: Most az egyszer egyet értek veled.
1.
1.
Cristiano
inkább új rész jöjjön
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...