Négyperces inFamous: First Light játékmenet

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 26.
  • Videó
Holnap jelenik meg a PlayStation Networkön az inFamous: Second Son önállóan is futtatható kiegészítője, a First Light, melynek főhősnőjét követve most egy négyperces ízelítőt tekinthettek meg.

Az inFamous: Second Son alapjáték nélkül is játszható DLC-je Abigail "Fetch" Walker történetébe ad bepillantást, és durván négy-öt órányi játékmenetet kínál a vásárlóknak. A letölthető tartalom, ahogyan azt önállóan futtatható jellege is jósolja, nem előfeltételezi, hogy a felhasználó ismeri az előzményeket, így ha most ismerkedtek meg a címmel, nyugodtan kezdhetitek rögtön a kiegészítővel is - igaz, a Second Son birtoklása exkluzív tartalmakkal kecsegtet.

A First Light a PSN-en holnaptól lesz elérhető, de szeptember 10-én a boltok polcaira is megérkezik majd.

Ezek is érdekelhetnek

5.
#3: Énis rántom le...ráadásul nem volt már 14,99 Eurom a számlámon mert a Surgeon Simulátort és pár játékot leszedtem ami az 50 eu-ba belefért..és kaptam valami 5 eurós jóváirást!!!...és szépen szedi is le!!! ;) :D ..örülök neki ..mert imádom ezt a játékot...szerintem próbáljátok meg Ti is ezt a előrendeléses letöltést...hátha másoknak is elenged egy pár forintot-eurót-dollárt .....Jó játékot Kivánok Mindenkinek ! ;)
3.
amadeusz gyermeke
már huzom is, 10GB adat.S jár hozá némi bonusz is, ha elérendeled.Ugyhogy még most megéri lecsapni. Kb 7-8 pontokat kap. Jo kiegészitö, de a teljes cucchoz nemér fel.
2.
#1: Tényleg nagyon állat... ;) Szerettem a Second Son-t is nagyon!!! ..néha most is előveszem...De ezt is tutti beszerzem !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...