Novemberben jön az Escape Dead Island

Link másolása
Megjelenési dátumot kapott az Escape Dead Island, mely egyfajta spin-offja lesz a fő sorozatnak. A cel-shaded grafikával megáldott TPS-t már idén ősszel kipróbálhatjuk.

November 21-én érkezik az Escape Dead Island PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.  A játékban Dead Island első részében megismert vírus eredetét ismerhetjük majd meg, ám ezúttal FPS helyett TPS-t kapunk. A címet svéd Fatshark stúdió fejleszti, akiknek eddig a War of the Roses játékot köszönhettük. A bejelentés mellé új trailert is kaptunk:

Egyébként nem ez az egyetlen fejlesztés alatt álló Dead Island-játék, hiszen a Yager által már javában készül a Dead Island 2 is. Emellett az első részt összerakó Techland sem távolodott el a zombis témától, hiszen ők a 2015-re halasztott Dying Lightot hegesztik.

6.
6.
Easyboy
Szerintem én teszek vele egy próbát. Hátha jó lesz ez.
5.
5.
Nekem személyszerint az Összes Zombie-s game a polcomra kerül !!! :) Imádom...!!!!
Ez pedig azért tetszik különösen ..mert olyan mint anno a XIII volt..eleinte zavart ..aztán teljesen rákattantam!!! XD :D ....én nagyon várom ....
4.
4.
#3: Abszolut nem ronda max neked nem teszik mert a "photoreal-be"vagy belebuzulva.
Egy iylen cell shade grafika ertekelesi szintje nem zuhan akkorat az ido mulasaval mint az ugymond "photoreal"-e.
A jatekmenetet meg majd meglatjuk mondjuk szemely szerint en ruhellem a tps-t es nagyon jo gamenak kell lanni ahhoz hogy leuljek egy nezdahatammal jatszani.
Szanalom es illuzio rombolo ahogy a tps-ekben, keccsel, csuszkal, balfaszdodik a player karaketere.
3.
3.
adamsfamily
Gyanítom,hogy ez a játék egy hulladék lesz annak ellenére,hogy a Dead island címet viseli.Így ránézésre elég csúnya és ha olyan lesz,mint az elődje csak tps köntösben,akkor elég nagy valószínűséggel egy huszadrangú hack and slash lesz lövöldözéssel fűszerezve.
2.
2.
KeXxX
Escape Dead Island, Dead Island 2 és Dying Light. Mind-mind ígéretes, előbbi talán nem fullad unalomba, a másik kettő pedig lehet, hogy igen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...