2015-ben jöhet a Disney Infinity Star Wars-kiadása

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 28.
  • Pletyka
Link másolása
A legújabb információk szerint a Disney és a Lucasfilm egyesülésének új szerelemgyermeke születhet, mely akár már jövőre múlva felbukkanhat a Disney Infinity Csillagok háborújára fókuszáló részének keretein belül.

A Disney Interactive-től John Vignocchi és John Blackburn is a Disney Infinity jövőjéről teaselt, mikor a Newsrama interjújában arról kérdezték őket, hogy mi várható a sorozat következő részében. Blackburn Vignocchi korábbi megjegyzését idézte, miszerint "beszélhetünk a jövőről, de az messzi, messzi van tőlünk", majd Vignocchi így reagált: "2015 már nincs is olyan messzi, messzi, igaz?"

A Disney még 2009-ben tett szert a Marvel stúdióra, és 2012-ben nyélbe ütött egy üzletet, melynek keretein belül a szórakoztatóóriás sikeresen felvásárolta a Lucasfilmet is. Mint tudjuk, a Disney Infinity 2.0 az előbbire fog fókuszálni az irányításunk alá kerülő szuperhősökkel, de mint már áprilisban sejthető volt Aranyhaj fénykardjából az alábbi képen, a cégnek tervei vannak a Star Wars-univerzummal is.

Vignocchi a mostanra egyre valószínűbbnek tűnő 2015-ös, csillagok háborújás Disney Infinity teaselése után a távolabbi terveikről úgy fogalmazott, hogy "ameddig a Disney új anyagokkal bővül, addig az Infinity tartalma is gyarapodni fog".

9.
9.
Medium
#3: nem értem, mi a szarnak kotor 6000 meg repcom 800000000 (oké, ez utóbbiból jöhet). annyi minden mást is csinálhatnának, nem kéne pont egy sorozat folytatását...
az meg hogy ez az infinity valami hátulgombolósoknak készült, ki nem szarja le, őszintén? mert a lego star wars is elég értelmetlen szinten volt, és azért az eléggé hasonló példa
8.
8.
Blueberry
Mert az intfity/disney f4szságokat csinál,mennyivel kulturáltabb dolgokat lehetne az sw-ből ha nem cs 5 éveskre szabnák
7.
7.
Cipo3
#3: -1

Infinity direkt kijelentette, hogy nem akar 8 éveseknél idősebbekre koncentrálni ebben a játékban. Itt a nagyon fiatalokat akarják megfogni, meg anyuka pénztárcáját akit a kicsi nagyon lejmol. Mért akarsz te egy 5 évesnek Kotort adni?
6.
6.
Blueberry
Szegény sw :( pedig annyi jó mindent lehetne vele kezdeni
5.
5.
RayErizo
Aranyhaj lézerkarddal...?

Mondok jobbat:

Orbán Viktor atomfegyverrel.

Ugye milyen nevetségesen hangzik? :)
4.
4.
Chrysh
#3: +1

Mondanám, hogy jöjjön a Republic Commando 2 jöhet, de sztem amíg ilyesfajta vackokkal, ill. a Battlefronttal nyüglődnek, azt várhatjuk
3.
3.
toriell
#1: Csak egyszer látnám már azt ,hogy egy MINŐSÉGI Star Wars játékot jelentenek be... akár egy Republic Commando 2, vagy Kotor 3 folytatást.. de hát ezeket el temettem mélyen ..
1.
1.
PaprikaJancsi
Nekem a sima disney infinity van meg WiiU-ra, és nekem nagyon tetszett, biztos ez is jó lesz. a plusz Star Wars tartalom, pedig egy hatalmas + pont.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...