Érkezik a Saints Row: Gat out of Hell

Link másolása
Az előzetes pletykák beigazolódtak és tegnap este a Volition leleplezte a bejelentenivalóját, mely a várakozásoknak megfelelően a Saints Row-sorozathoz kapcsolódik. Különálló kiegészítő és next-gen változat érkezik a SRIV-hez.

Az előzetes várakozásoknak megfelelően tényleg egy Saints Row-bejelentéssel készült a Volition a PAX-ra. Bár sokan egy új részt vártak, annál sajnos egy kicsit kevesebbet kaptak a rajongók.

Január 30-án érkezik a Saints Row: Gat out of Hell névre hallgató standalone kiegészítő a Saints Row IV-hez. A játék nyomott, 20 eurós áron lesz megvásárolható PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. A kiegészítő a kooperatív játékmenetet helyezi előtérben, melyben Johnny Gatot vagy Kinzie-t irányítva kell kiszabadítani a főnököt a pokolból. A pletykák szerint a bejárható terület kb. a fele a lesz a negyedik részben látottaknak.

Ha azt hitted, hogy pont a Saints Row IV lesz, mely nem csatlakozik a felújított játékok táborához, nagyot tévedtél. A kiegészítő megjelenésével egy időpontban befut az alapjáték PS4-es és Xbox One-változata is, mely tartalmazni fogja az összes kiegészítőt és egy kis grafikai tuningot is kapni fog. A csomagot majd Saints Row IV: Re-Elected néven keressétek a boltokban.

15.
15.
Dreadlox
#11: engem nem az zavar, hogy egyszer hülyébb a sorozat, mert poénos meg minden, de ha nincs benne tartalom, csak az az egyszeri kipörgetés, akkor máris értelmét veszti a sandbox játék. a 4et is kipörgettem és már nincs mit csinálni. a 2. részbe mindig tudtam valamit csinálni.
14.
14.
Yagami Light2626
#8: Pl. melyik oldal?
13.
13.
Doc.
Értem én, hogy pont ettől sikeres, de azért örülnék egy visszafogottabb résznek mint az első volt.
12.
12.
Hunszi
Ez a játék egyre betegebb :))
11.
11.
mans
#10: Én még reménykedek,ezt legalább nem új részként adták ki,talán ha jön az 5 kapunk egy szebb várost,mint ami a kettőbe volt.
10.
10.
Dreadlox
Ami engem a legjobban bosszant,hogy volt a 2. rész ami tele volt lehetőséggel és hülyeséggel. Aztán jött a 3. rész ami jó volt de csalódás számomr, mert lebutították, kivettek belőle dolgokat, és az "új" dolgok benne csak átnevezések és azok is egyszerübbek lettek benne....Ezt folytatták a 4. résszel, igaz ez is tetszett de nem úgy már mint a 2. rész, mert itt már nincsenek titkos helyek, vicces easter eggek és hasonló dolgok. Legalább is sztem ami ebbe van kontent az a 2. rész 1/3 része. A sztori meg a mellékküldik amúgy okék, csak olyn heréltnek érződik az egész. Ez is szép lassan a Postal sorsára fog jutni.
9.
9.
levantine
#8: A GTA IV-es szintet inkább ne hozzák, mert akkor nem fog érdekelni a sorozat. :D
8.
8.
dzsiádzsó
Nekem kicsit fura, milyen lassan jelennek meg a hírek itt a kapcson, sokkal kisebb oldalak, sokkal gyorsabban hoznak le híreket, jó lenne ezen kicsit változtani, mert a közösség, meg maga az oldal jó.

Játékhoz nincs mit hozzá fűzni, sajnálom, mert nekem anno SR1 szárnybontogatása biztató volt (akkori) nextgenen, talán, ha komolyabban veszik már hoznának egy GTA IV-es szintet igényességben, alápakoltak volna egy új generációs grafikai motort (mert hogy ez a régi senkit ne tévesszen meg) és jópofa alternatíva lett volna az 5 éven belül nem nagyon várhato GTA VI-nak.
6.
6.
kastorhun
Ez nem lesz teljes árú játék!
Vagyis közel sem fos vagy rossz, szerintem tök király.
5.
5.
mans
#3: A harmadik rész DLC-jének a DLC-je,rohadtul nem ezt vártuk,hanem egy ötödiket,remélem ezzel együtt a következő részt is csinálják,hegyekkel meg ilyenekkel mint a második részbe.
4.
4.
Drazhar
Sosem éltem a SR sorozatot, mert nem kötnek le az ilyen openworld marhaságok, de a minigunos fotel k***szott nagy állatság :D
3.
3.
XuChi
MI EZ A FOS ????? Ezt most komolyan gondolták???
2.
2.
Claymen
eddig jónak néz ki, remélem jobb lesz, mint a 4.
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...