Érkezik a bővített Total War: Rome II

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 31.
  • Hír
Link másolása
Új kampányt és minden eddigi kisebb-nagyobb DLC-t tartalmazó kiadást kap a The Creative Assembly stratégiája. A Total War: Rome II Emperor Editionhöz az alapjáték tulajdonosai ingyen juthatnak hozzá.

Akinek eddig kimaradt a Total War: Rome II, azok bizonyára örülni fognak a minden földi jóval megpakolt, bővített kiadásnak. A Total War: Rome II Emperor Edition tartalmazza az összes eddig megjelent DLC-t, de egy új kampányt is, amely több száz órányi sandbox játékmenettel kecsegtet.

Az Imperator Augustus küldetéssor a Második Triumvirátusi Háborúra koncentrál majd, a kampánytérkép hitelesen tükrözi az aktuális geopolitikai határokat, innen már rajtunk fog múlni, hogy Róma első császári címe kinek a kezében landol. A kihívók: Octavian, Marc Antony és Lepidus.

A meglévő Rome II-tulajok a megjelenés napján ingyenesen megkapják az új tartalmakat egy automatikus frissítés keretében. Emellett a játékmenet is finomhangoláson esik át, használhatóbb politikai rendszerre, kiegyensúlyozottabb csatákra és némi grafikai tuningra számíthatunk. A bétateszt hamarosan kezdetét veszi.

19.
19.
toriell
Sírok ezen a római irodalmi diplomás dolgokon :D
18.
18.
adamsfamily
#16: Nem Angliában vagyunk,hogy az angol szaknyelvet használjuk.Ha magyarul ír valaki egy cikket,akkor ez elég gyenge kifogás.
Nem vagyok hülye a római nevekhez.Aki járt szakközépiskolába az tudja,hogy hogy kell leírni és hogyan említik a MAGYAR történelem könyvek.
Szerintem kicsit gondolkozz el,hogy ki a hülye kettőnk közül,mert olyan szó tudtommal nem létezik a magyar nyelvben,hogy "korász".
17.
17.
AnFionn
#16: Római korásznak nevezed magad mégsem ismered a szakirodalmat. Igényes, magyarnyelvű szövegben vagy eredeti latin formájában vagy gyakrabban magyarosítva írják le a római neveket, elkerülve, az olyan eseteket mikor az angol név eltér a magyartól. De te nyugodtan írhatod Liviust Livynek, vagy Horatiust Horace-nak, legfeljebb kiröhögnek.
A piacon vett BA-s diplomádra meg ne legyél annyira büszke, mert - veled ellentétben - szerintem még egy általános iskolás is le tudja írni helyesen a római neveket.
16.
16.
julatheone
#6: Római korász vagyok. Az angol szaknyelv ezeken a neveken emliti. Az meg hülyeség hogy összes nevét mondják, körülbelül 8 volt neki :) De mindig 1 ritkán 2 néven használták a saját idejében is és most is, mert máskülönben zavaró lenne. Szóval ha tök hülye vagy a római nevekhez akkor ne kommentálj.
15.
15.
kirschakos
#13: Teljesen egyetértek veled. :) Nekem a Rome 2 pontosan az a játék, amit évek óta vártam, mióta csak az elsővel játszottam. Számomra 100%-os.
14.
14.
mestermagyar
#13: Jaja, lehet hogy azóta túl sokat eu4-eztem/ck2-ztem/victoria 2-őztem. :P
13.
13.
makkandis
#11: Nem kötekedésből, de ha tetszett a shogun 2 akkor ezzel mi a bajod? Tény a megjelenés botrányos volt, kapartam is a falat az előrendelésem miatt, de most már ezeknek a hibáknak nyoma sincs. Mind a campaing mind a battle all nagyon sokat fejlődött. Jó oké a lovas roham nagy kerülővel még mindig üt szinte mindent, de ez az eddigi részekben is így volt és ha az egyszerűbb taktikák nem működnének, akkor nem sok örömünk lenne a játékban. Ez az első rész, ahol lehet használni a diplomáciát. A provinciális rendszer szerintem sokkal átláthatóbb, mint hogy régen mindent várost egyesével építgettél. A szövetségi rendszerek tényleg működnek, és segítenek a támadásban és még van egy csomó kisebb újítás a tengeri és a szárazföldi csaták egyesítése, ambush kibővítése, ramming, helyőrség, civil war. Szerintem a rome 2 pont, hogy a shogun 2 alapjaira építkezve fejlődött, szóval tényleg érdekelne miben látod a visszalépést.
12.
12.
kirschakos
#10: Abszolút, ha szereted a Total War sorozatot és az ókort. Remek csatákat lehet vívni, részletes a grafika, stb. És most már, a legutóbbi javítás óta jobbak az ostromok is, ráadásul az ellenfél is okosabban viselkedik. Tegnap olyan váratlanul támadt hátba, hogy el is vesztettem egy várost. :)
11.
11.
mestermagyar
#10: Ha akarsz valamilyen szintű realizmust, akkor nem. Az egyetlen része, amit viszont nagyon is szeretek az a shogun 2 total war. Amíg ment a win 7-en addig toltam.
10.
10.
adamsfamily
#9: Meg ér egy próbát a játék?
9.
9.
kirschakos
#8: Úgy értem a játék intelligenciáját tekintve.
8.
8.
kirschakos
#6: Azóta sokat változott ám a helyzet, csak szólok!
7.
7.
AnFionn
#6: Ilyen sokat ne várj a hobbi újságíróktól.
A gyengébbek kedvéért:
Marc Anthony: https://www.youtube.com/watch?v=-u6w90uQhTI
Marcus Antonius: http://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Antony
6.
6.
adamsfamily
Azért egy magyar cikkben(de akár egy angolban is) elvárná az ember,hogy az említett történelmi személyeket a teljes nevükön hozzák szóba nem pedig ezzel az angol/amerikai honosított módon.
Nehéz ám leírni rendesen Octavianus és Marcus Antonius nevét.
Komolyan kezd a vicc kategória irányába menni a mai újságírás és nem csak erről az oldalról beszélek,hanem úgy általában.

Hogy a játékról is beszéljek és ne csak a cikk írójával kötekedjek.Nem játszottam még ezzel a játékkal,de egyszer megnéztem róla egy tesztet és az ott látottak alapján annyi esze van a mesterséges intelligenciájának,mint egy darab kőnek.Ebből csak annyira tudtam következtetni,hogy nem lehet túl élvezet a játék,mert hasonló lehet az élmény,mint amikor leülsz egy szellemi fogyatékossal sakkozni.
5.
5.
AnFionn
#4: Most látom, hogy a cikkíró nem vette a fáradtságot, hogy figyelmesen el is olvassa a közleményt. NEM az összes DLC-t kapják meg a vásárlók, csak az INGYENESEKET! Kis tévedés tudom, de mondjuk én dühos lennék, ha a cikk hatására megvenném a játékot és csak a vétel után derülne ki, hogy +5000 ft-t még ki kellene adnom plusz tartalmakra.
4.
4.
AnFionn
Ebből is csak az látszik, hogy túl korán dobták ki a játékot egy évvel ezelőtt. Kb. most érte el a játék azt a pontot, mikor már érdemes pénzt is adni érte.
3.
3.
kirschakos
Nagyszerű ez a játék és a legutóbbi patch óta igen kiélezettek a harcok!
kíváncsi leszek erre a verzióra. :)
2.
2.
Cristiano
1.
1.
mestermagyar
Egyszerűen egy vicc ez a játék. Azért szerintem "hajszálnyit" eltér a valóságtól a pálya. (Mekkora facepalm volt amikor a napoleon pályáját megláttam, te jó ég, égetően irrealisztikus és elnagyolt.)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...