Hivatalos a Resident Evil: Revelations 2

  • Írta: fojesz
  • 2014. szeptember 1.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony ma tartotta meg a Tokyo Game Showra bemelegítő konferenciáját, itt jelentette be hivatalosan is a Capcom, hogy készül a Resident Evil: Revelations második része. Jövőre érkezik.

Ha úgy tetszik, a Microsoft ellopta a showt a Sony elől a Resident Evil: Revelations 2 készültének kiszivárogtatásával, de annyi baj legyen: az imént a Capcom producere, Masachika Kawata hivatalosan is megerősítette, hogy folytatást kap az eredetileg 3DS-re, majd PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra is megjelent Revelations.


A folytatásról egyelőre nem sokat tudunk, a Capcom a jövő hétre ígéri a további részleteket, illetve a TGS-en egy játszható demót is kiállít majd a 2015 elején érkező játékból. Kawata szerint az új rész egy új időszakban, új helyszínen játszódik majd, és nem Jill Valentine és Chris Redfield lesznek a főszereplői. A Revelations 2-t egyébként csak PS4-re erősítették meg eddig, de valószínűleg más platformokon is tiszteletét teszi az anyag.

Update! Van már egy jobb minőségű trailerünk, ennek a végén olvasható egy platformlista is: eszerint PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra jön a játék.

9.
9.
aordog
Mármint az első részt.
8.
8.
aordog
Pròbáltam,de ez nevetséges volt. Eljutottam addig, hogy feküdtem a hóban, jöttek rám a farkasok...nekem meg lövòldözni kellett. Igaz, hogy pc-n toltam,tv-re kötve és ez nem neki való...
Wiiu-n a demo jobban bejött,de az irányítást is feldobta az érintőkijelzős gamepad. Leértékelve(de csak így)tuti,hogy konzolra vásárolnám nem. Persze, így se ér többet 3K-tól .
7.
7.
DON GONDOCS
Mitörtént a Capcomal? Zombik is lesznek a RE R2-ben, ez azért már valami.
6.
6.
GAMEROD
Revelations legalább olyan gyenge volt mint a Dead Aim. Nem nagyon jöttek be a sorozat hajón játszódó részei, főleg hogy a belső részeknek köze sincs egy hajó belsejéhez. Pl. téglafalak. Ki az a bolond aki téglával épít helységeket egy hajón?
5.
5.
Cellator
#1: bizony - epekedve várjuk mindegyiket :)
4.
4.
De jóóó..Imádom !!! a Kedvencem a Resi!!! ;)
3.
3.
Pc-re is jöjjön ha lehet.
Eddig is élveztem a resident evil játékokat.
Ezt is fogom.
1.
1.
gorgo
Jó lesz ez,és még jön a Resi 1 felújítva,remélem a 2.részt is ki dobják mert az volt a legjobb számomra!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...