Watch Dogs - a hónap végén jön a Bad Blood DLC

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 4.
  • Letöltés
Link másolása
A Ubisoft lerántotta a leplet a Watch Dogs első sztori DLC-jéről, amelyben a különc hackert, T-Bone-t irányítjuk majd egy vadiúj kampány során. A fickó háttértörténetéről szól a csomag és új helyszínekre látogathatunk.

Azt már korábban is tudtuk, hogy a Watch Dogs első sztori DLC-jében Aiden haverját, Raymond "T-Bone" Kenneyt irányítjuk majd, aki szintén egy különc hacker. Az ő háttértörténete elevenedik meg a tízküldetéses kampány során, amelyben Chicago eddig soha nem látott részeit is meglátogathatjuk.

A sztori röviddel a Watch Dogs eseményei után játszódnak, amikor is T-Bone beszivárog a Blume-ba. A fickó egy kétségbeesett telefonhívást kap barátjától, Tobias Frewertől, akivel egykoron kollégák voltak a Blume-nál. Ezzel saját biztonságát is kockáztatja, de a hacker úgy dönt, segít barátján. Ám hamar rájön, hogy valami nincs rendjén.

A csomagban új Street Sweep Contracts küldetéseket is találunk, amelyek kooperatív, valamint online Hacking és Trailing módban is játszhatóak lesznek. A Bad Bloodban új exkluzív fegyvereket, perköket és ruhákat tehetünk magunkévá, beleértve a Eugene névre keresztelt távirányítású autót is.

Aki rendelkezik season pass-szel, az már szeptember 23-án letöltheti a DLC-t, mindenki más szeptember 30-tól.

4.
4.
grieves13
Valaki nem tudja hol lehetne olcsó WD steam kulcsot venni?
3.
3.
Ghost26Dave
2.
2.
Ghost26Dave
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...