Napi WTF: Megjelent a Hatoful Boyfriend

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 5.
  • Videó
Link másolása
Randiszimulátor galambokkal - pontosan így jellemezhetnénk a Devolver Digital új alkotását, amely nem is annyira új. A japánoknál sikert sikerre halmozó mangáról van szó, ha kíváncsi vagy a derék tollasok szerelmi életére, ne habozz!

A Hatoful Boyfriend egy olyan lányról szól, aki az emberi faj egyetlen képviselőjeként jár a neves galambakadémiára. Korábban a madarakat vádolták a madárinfluenza terjesztéséért, ám a kiirtásukra kifejlesztett vírus balul sült el: nem megölte, hanem intelligensé tette a szárnyas jószágokat. Bosszúból harcba szálltak az emberiséggel és átvették a hatalmat a földön. A megmaradt homo sapiensek bujkálni kényszerültek, a főszereplőt azonban meghívják a patinás hírű galambiskolába, hogy ott folytassa a tanulmányait.

Erős sztori, ugye? Főhősünk nő és az a feladata, hogy néhány meghitt randi keretében megismerkedjen a galambokkal. A nagy többség pofátlanul nyomul a lányra, elvégre friss és egzotikus hús került az intézménybe, ám azért akadnak romantikusabb csőrösök is. A végcél az, hogy megtaláljuk életünk párját.

A játék 7,99 euróért vásárolható meg a Steamen, de létezik belőle egy 13,99 eurós gyűjtői kiadás is.

Hiszitek vagy sem, az angol felirattal operáló japán randiszimulátor egészen kedvező kritikákat kap. Humoros párbeszédekkel és megható jelenetekkel gazdagodunk, ha kipróbáljuk a Hatoful Boyfriendet.

20.
20.
Medium
#16: ne basszátok már fel magatokat istenem... szarjátok már le. engem meg az idegesít, ahogyan ti regényeket írtok arról, mennyire utáljátok és ezzel lesz tele a kommentszekció. well done!
19.
19.
Ecneb
#18: Egyet értek! Van cikk, ahol kisebb összetűzésnél, már kitörlik a hozzászólásokat (fable), viszont egy felhasználótól képtelek megszabadulni, vagy legalább törölni azt, amit "ír".
18.
18.
br1Koo
#16: valószínűleg az oldal szerkesztői is trollok, és azt a szenvedést élvezik amiket mi a "kiegészítőkommentekben" összefoglalunk.. :DD
16.
16.
keiji maeda
#15: kábé egy hónapja nem is tekertem le a cikkeket az aljáig mert , ez a valami mindegyik cikkhez odaböfögi azt a 2-3 szavas mondanivalóját amivel összezavarja az univerzumot anyira érdekfeszítő megállapításokat mond , komolyan fent vagyok az oldalon vagy 5 éve , tudom én hogy a negatív hír is hír , jelen esetben ez a gügye a hozzászólásaival plusz hozzászólásokat szül , de komolyan letörölhetnék amúgy , és végre egy "szerkesztés" gombot akarunk, és szemetest minden utca sarkára , meg világbékét ! na de komolyan ennél gagyibb oldal is rendelkezik szerkesztéssel vagy hozzászólás törlése menüponttal , ennyire nehéz ezt megoldani ?
15.
15.
Ecneb
#14: Nem, csak ő egy született troll és így éli ki magát.
14.
14.
keiji maeda
#12: nem a francba :) fejlődik a srác vagy micsoda :)
13.
13.
zola2000
És tényleg: http://store.steampowered.com/app/310080
12.
12.
kopic
#2: Hát ez nem jött be.
10.
10.
Yanez
" Bosszúból harcba szálltak az emberiséggel és átvették a hatalmat a földön." - képzelem: mindent összesz*rtak.
9.
9.
Ooorky
https://www.youtube.com/watch?v=Plb8GegfL2U&list=UURBkeMoYX02w-0qVIKNkruw
8.
8.
Cristiano
7.
7.
toriell
#2: A helyes válasz : ZS : Jót ez fog lenni
6.
6.
toriell
Ez alighanem szerelem első látásra..
5.
5.
Ecneb
Mérföldeket ver azért az előző WTF játékcímekre :D
4.
4.
keiji maeda
#2: "d - kipróbálom " még mindig nincs szerkeszt gomb ezen az átkozott oldalon pedig már hány éve megvan !! :)
3.
3.
br1Koo
hát esküszöm ezen besírok :DD ez a tipikus gagyi netes flashprogramos randis anime köcsögség a háttérben, meg a párbeszédben, csak anime srácok helyett KIBASZOTT MADARAK ÁLLNAK A TANTEREMBEN FAPOFÁVAL. :_DDDD ezt a játékot szigorúan rottyon full beálva kell játszani, úgy verhetetlen.
2.
2.
keiji maeda
választási lehetőségek , hogy "Cristiano" barátunk milyen kommentet fog rá írni:
a - jó lesz
b - kihagyom
c- beszerzem
d - kihagyom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...