Ma jelenik meg a PC-s Dead Rising 3, launch trailer

Link másolása
Szeptember 5-én, azaz ma jelenik meg az Xbox One-on már tavaly óta játszható Dead Rising 3 PC-s változata. A késésért cserébe természetesen a PC-sek jobb grafikát és DLC-ket kapnak a játékhoz.

Majdnem egy évvel az eredeti megjelenés után érkezik meg PC-re is az Xbox One egyik nyitócíme, a Dead Rising 3. Ennek apropóján itt is van a játék PC-s változatának a launch trailere.

Zoenn tesztjét a PC-s változatról itt olvashatjátok el.

28.
28.
Stranger
#27: Ez a bug minden kártyán előfordult
27.
27.
Ra1D3n
#25: Pl ilyen szépségeket produkált a játék AMD-s konfigokon: https://www.youtube.com/watch?v=9pQ_ZozZIio

Bár ez legalább viccesen van megvágva :)
26.
26.
p3ti
#18: Fuck Logic.

Mintha japán vagy más rendezvényeken nemlenne cosplay és egyéb baromság. Az persze senkit sem zavart mikor az Ac3hoz napi szinten volt 1 trailer. Amúgy meg magát sem veszi komolyan a játék, akkor miért próbálja bárki is komolyan venni? Egyszerűen csak hülyülésre készült, mint bármelyik más Sandbox vagy Sandbox jellegű játék - csak ebben vannak zombik.
25.
25.
Stranger
#22: Egy új sorozat megjelenésénél van általában hiba, de ez az nvidia-nál is így van. Ez is csak akkor, ha nem egy átnevezett széria jön, hanem egy teljesen új. Mi volt a gond amúgy AC4-nél?
24.
24.
Formula1fanatic
#22: Kipróbáltam azt az ipari hulladékot is, nálam nem volt gond. Más játéknál sem szokott gondom lenni, szóval valami konkrétabbat pls. Saját tapasztalatodból beszélsz, vagy csak a szóbeszédeknek sikerült felülnöd? Nekem i5 2500K-m van egy 280X-el, csak tudom, hogy van e problémám avagy sem.
23.
23.
greenmelon
#22: Nekem anno az 5770 hál'istennek vitte szépen. Az viszont nevetséges, hogy a 7950-nel is dadog a GTA 4...
22.
22.
Ra1D3n
#21: Biztos velem van a baj, hogy a legtöbbször mikor kijön egy új játék, AMD karik alatt rendszerint valami idióta bug szokott előjönni. De igazad van, én vagyok a hülye, és pl az Assassins Creed 4 is totál bugmentesen szaladt minden AMD konfigon(nem...).
21.
21.
Formula1fanatic
#6: Nekem AMD karim van és fogalmam sincs miről beszélsz.
19.
19.
FrankBlack
#8: "az 30 fps nem lenne akkor boldog lennék -.-"

Tessék:

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-how-to-unlock-pc-dead-rising-3-30fps-cap
18.
18.
Stranger
#14: Ezt a játékot sem mentené meg egy jó sztori, ebből is látszik h a történet csak másodlagos. Amúgy az zavar, hogy ez is egy túlmarketingelt fos. Az xbox one nyitónapján zombiba öltözött emberekkel reklámozták a játékot. Szerintem szánalmas. Ennyit ér ha van egy ilyen játékplatform egy játék mögött. Míg más értelmes játékokról egy hír sincs.
14.
14.
p3ti
#4: Ha ennyire nem tetszik, akkor mégis mi a b*bánatos f*szomért követed az összes hírt róla ? Coopba az egyik legjobb szórakozás, nem kell komolyan venni. Egyik Dead Rising sem a komplex storyja miatt lett híres
11.
11.
Juha
Nah végre seggeszki is visszatért, már hiányoltam a rdr, lou, uncharted,gow kombót minden ötödik hozzászólásnál :-) (a gtaV is jó volt régebben, mostmár hulladék :-D)
10.
10.
Megmondókapitány
#8: Akkor remélem soha nem változtatnak rajta, valami idegesitsen már téged is...
8.
8.
Cristiano
az 30 fps nem lenne akkor boldog lennék -.-
7.
7.
Zozzancs
#6: nvidia tulajdonosok is jelezték a problémákat :)
6.
6.
Ra1D3n
#2: Ennyi elég is volt, hogy leszűrjem a gondot :). AMD vga és proci, ebben keresd a hibát :). Érdekes módon a legtöbb AMD karis konfig érdekes jelenségeket produkál majdnem minden játék alatt... Legalább olcsóbb a konkurensnél...
5.
5.
DarkLord
Engem semmi nem zavar a játékban csak a zombik :D Egyszerűen túl sok van benne és nem hagyják nyugodtan az embert játszani...Amúgy még talán jó is lehetne (Talán ? na jó nem :D)
4.
4.
Stranger
#3: Kb. ez már tényleg a játékok legalja. Ha nem lenne elég az agyatlan játékmenet még ott van a fantasztikus stílusa, pl. 1:14-es faszrázás.
3.
3.
Lorthirash
Én játszottam ezzel , de ennek a játéknak semmi értelme ez egy ökörség, agyatlan hentelés.
2.
2.
Zozzancs
Sajnos játszhatatlan optimizálatlan PC-s port lett... kell neki 1-2 javítás
4 magos 8gb ramos 2 gb os vga-s szerkezeten néha csúnya fps droppokat produkál és van amikor élvezhetetlenül szaggat... (nem rossz alkatrészekről van szó, direkt nem írtam amd vga és processzor legyen elég ennyi :D) szal úgy kell elképzelni, hogy nagy tömegbe nem szaggat aztán a map másik részén ugyan akkora tömegben igen vagy ha beszállok az autóba néha szaggat néha nem
1.
1.
toriell
Már pár órát belepakoltam a Pc-s verzióba:)..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...