Jön az Assassin’s Creed: Birth of a New World

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 9.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft bejelentette, hogy egy csomagban is beszerezhető lesz az Assassin's Creed három legutolsó része. Az Assassin’s Creed: Birth of a New World – The American Saga Collection októberben várható.

Ha eddig kimaradtak volna az Assassin's Creed-sorozat Amerikában játszódó epizódjai, akkor jól jársz, elvégre egy csomagban juthatsz hozzá az Assassin’s Creed III-hoz, az Assassin’s Creed IV: Black Flaghez és az Assassin’s Creed: Liberation HD-hez.

A gyűjtemény Assassin’s Creed: Birth of a New World – The American Saga Collection névre hallgat és október 3-án jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra. Természetesen nem csupán az alapjátékokkal kell beérnünk, minden eddig megjelent DLC-t is tartalmazni fog az új kiadás.

Ha minket kérdeztek, eláruljuk, hogy a franciák kicsit elhamarkodták a gyűjteményt, elvégre az év végén érkezik a Rogue, amely szintén Észak-Amerikába repít el bennünket.

11.
11.
Drazhar
Miért vagytok naivak? Majd jön belőle még egy Ultimate kiadás amibe a Rogue is benne lesz :D
Sőt, biztos vagyok benne, hogy majd lesz belőle nextgen kiadás az összes dlc-vel is!
10.
10.
roli33
Ezt meg minek adják ki? Egyszer azt nyilatkozták, hogy a Rogue zárja le az amerikai vonalat. A Liberation helyett (vagy mellé) az kellene bele, és ezt nem most kellene kiadni. Már lassan az ubi se tudja követni az AC-ket, csak adják ki ezerféle kiadásban, és minden évben jön az új rész, annak a goty-ja, az egyes részeket magába foglaló csomagok mindenféle variációban. Mondjuk attól még hogy van egy ilyen csomag, lehet hogy jön majd egy american saga 2.0 kiadás, én már nem lepődök meg semmin. Szeretem az AC-t, de ez már kezd sok lenni nekem (mármint a kiadások:D)
9.
9.
Liberation mégis mit keres itt? Akik ezeket most próbálják be először (létezik olyan?:D) azoknak, durva pofáraesés lesz.. Igen, a Rogue kéne bele. Majd biztos kiadnak azzal is egyet.
8.
8.
Blueberry
Hülyeség volt,mert aki megakarta venni az már megvette
7.
7.
Maximo32HUN
Szerintem nem hamarkodták el mert a Rogue-t nem fejlesztik PC-re a konzolosok pedig ha ilyen multipackot vesznek akk valószínüleg megvannak nekik az előző részek.
6.
6.
dcba
Sztem nem hamarkodtak el ezt a kiadast, ez pontosan arra megy ki, h mindjart jon az uj resz es le lehet huzni meg egy rokabort az AC-rol, amig nem jon az uj. Mondjuk nekem csak a Blackflag hianyzik a gyujtemenybol, viszont az AC2 ota egyik sem jott be, csak amikor olcso volt akkor mindig megvettem oket hatha na majd ez jobb lesz, de mar amikor meglattam Desmondot a harmadik reszben elment a kedvem es akkor a szokasos korok, massz fel a toronyba, beszelj ezzel- azzal. Vhogy nem jon be, pedig az elso ket reszt asszem 3 nap alatt vegig vittem annyira rafuggtem, de a Brotherhoodtol mar annyira nem jott. A black flag az ahogy neztem jonak tunik es halisten Desmond sincs mar benne.
5.
5.
floax
Hát szerintem nagyon nagy a felhajtás az AC körül ...de mindenkinek más az ízlése . Nekem egyedül eddig a Black Flag tettszett ! Csak is azért mert kalózos volt .. mindegyik részét kipróbáltam de fele annyira se érdekelt 4
4.
4.
Blueberry
Legalább az új gépekre jönne :( természetesen felújítva ;)
3.
3.
Gykrizsi
Azért az AC még most is sokkal nagyobb minőséget képvisel mint a COD. Unity is egy év alatt jön ki, és hogy néz már ki. Csak míg egy COD részen egy-két stúdió dolgozik, addig az AC-n a Ubinak vagy nyolc részlege dolgozik egyszerre.
2.
2.
Bagwell
AC tényleg rosszabb már mint a CoD (lehúzás szinten) de csak az utóbbit divat szidni.
1.
1.
KőbányaKispest
A Cod ehhez a sorozathoz képest picsafüst.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...