Az EA Sports büszke a Madden NFL 15 hibájára

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 9.
  • Videó
Link másolása
A kiadó viccet csinált a Madden NFL 15 egyik hibájából: mint ismert, egy-két játékos olykor pöttömnyire zsugorodik a játékban, tényleg mókás, amint a liliputi sportolók a labdával szaladgálnak.

Nem lett hibátlan játék a Madden NFL 15: olykor egyes karaktermodellek minden előjel nélkül összezsugorodnak, de közben nem áll le a meccs, kitartóan futkároznak az óriásinak ható játékosok közt.

Az EA Sports - mialatt dolgozik a javításon - inkább promocionális célokra használta fel a bugot. Nem sok alkotás mondhatja el magáról, hogy apró titánok szaladgálnak benne a labdával - egy trailert is rittyentettek neki:

7.
7.
leilu
Szerintem nem vicces.Ha fizetek valamiért ne röhögcséljen,hogy jajj kis hiba csúszott a játékba...Egy évig fejlesztettük mégse sikerült normálisan összehozni.Bekéne perelni az összes rohadékot kártérítésre majd nem nevetgélne.
6.
6.
Danikika94
Na ez a lépés az EA-tól nagyon tetszik :D Sőt szerintem aranyos lett :)
5.
5.
belaman
it's not a bug, it's a feature!
4.
4.
ViktorG
#3: G

nem szeretem hozzászólást ezt!
3.
3.
Cristiano
nem szeretem ezt sorozatot
2.
2.
Giggsy
Na, azért emiatt most jár a piros pont az EA-nek. Nagyon stílusosan kezelték a dolgot, és a videó és vicces lett. Több ilyenre lenne szükség tőlük (már nem bugra, mert abból van bőven, hanem kellő humorral kezelt helyzetre)
1.
1.
gorgo
Hát nekem még nem jött ilyen hiba elő!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...