Resident Evil: Revelations 2 - új részletek és képek

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 9.
  • Hír
Link másolása
A hétvégén már olvashattatok pár infót a közelgő Resident Evil: Revelations 2-ről, de időközben még több részlet befutott a PC-re és konzolokra érkező túlélőhorrorról, illetve rátettük a mancsunkat az első szkenekre is.

A novemberi Gamemaster jóvoltából vasárnap derült fény a Resident Evil: Revelations 2 első infómorzsáira, ám a bővebb részletekbe is beleástuk magunkat, illetve a magazin szkenjeit is megszereztük. A játék egyébként 2015 folyamán érkezik PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

  • A történet egy elhagyatott börtönszigeten játszódik a Resident Evil 5 és a Resident Evil 6 eseményei között. Ezúttal két főszereplőnk lesz, a visszatérő Claire Redfield és a legendás Barry Burton kislánya, Moira. A kampányban szereplőink már a szigeten ébrednek, valaki, vagy valami elrabolta őket.
  • A történet egyedül, vagy kooperatív módban is végigjátszható.
  • Ha Claire-t választjuk, akkor elsősorban a harccal leszünk elfoglalva. Moirának támogató szerep jut: gyógyítja társát növényekkel, illetve elemlámpával navigálhat a sötétben. A játékban egyedül csak Claire halhat meg, Moira feladata az lesz, hogy társát életben tartsa. Claire nyilvánvalóan magát is gyógyíthatja. 


  • A játékmenet a túlélőhorror-elemekre építkezik, hasonlóan az első részhez. A fejlesztők vissza akartak térni a gyökerekhez. A producer, Michiteru Okabe szerint a rajongók visszajelzéseire építkeztek a folytatás kapcsán, ugyanakkor valami újat és izgalmasat szerettek volna megalkotni. Olyan ez, mint amikor a múlt és jövő találkozik.
  • A Revelations 2-ben lesz egy új ellenségtípus, amely Afflicted névre hallgat. Úgy néznek ki, mint a zombik, de valami egészen mások. Hihetetlenül gyorsak és nagyot sebeznek, a játékos eldöntheti, hogy szembeszáll velük, vagy a hátuk mögé lopakodva kivégzi, esetleg kikerüli őket, spórolva a lőszerrel.
  • A Resident Evil: Revelations 2 1080p-ben fut 60 fps sebességgel - legalábbis PC-n és az új konzolokon biztosan. 
22.
22.
devilcsaj
Claire az egyik kedvencem, nagyon örülök, hogy a Code Veronica után visszatér (mármint a főszériában). Bár csinálhatnának egy olyan részt a főszériában, melyben a Zero párosa tér vissza :D
21.
21.
bodortamas1
Itt egy érdekes kép:
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/10702102_481419221961081_427599483977556380_n.jpg?oh=8d2213f08605a91ac4073fcec995469d&oe=549DE547&__gda__=1419620153_7e2460bc2aa3e32aa3af783be8ad07

Ezek szerint Moira fertőzött, érdekes... hol láttuk már ezt... hmm...
20.
20.
godach
Én jobban várom a remaket mint ezt. Jó, oké legyenek benne mutánsok, hisz az umbrella számos vírussal dolgozott, de szeretnék már visszajutni egy zombik által megszállt városba, ahol nem kísérget mindig valaki, hanem örülök ha összefutok egy túlélővel.
18.
18.
azureknight0715
Szegény claren is meglátszik az öregedés. Am vegyesek az érzéseim. Ez a kislány nem tudom mennyire jó ötlet. Tény hogy a 4ben szerintem nagyon jól eltalálták, de ezt még1x ellöni hát nem tom. És a csajszi mért nem tud harcolni? Fél a fegyvertől vagy mi? Ez így nem nagyon tud hiteles lenni főleg ha valaki játszott már a last os us-al ahol ellie-vel gyilkolászta a fertözötteket.
17.
17.
GAMEROD
A Zero-ban és az Outbreakben is több szereplő volt, a klasszikus régi részek közül - ha sikerül olyan jó taktikázósra megcsinálni akkor érdekel. De a képek megint nem valami bizalomgerjesztőek, megint pacák vannak zombik helyett.
15.
15.
DON GONDOCS
Hát a 6 részben nagyot csalódtam, még az 5 részben jól volt adagolva az akció és a pályák is változatosak voltak addig a 6 áá hagyuk. Viszont a Revelation a gagyi ellenfelek ellenére is egy nagyon jó játék volt, ezt az új részt meg különösen várom.
14.
14.
macilaci40
13.
13.
bodortamas1
#12: Csak nem Isaac Clarket tisztelhetjük személyedben? Bár DX12-re nem igazán esküdnék ;), de abban egyetértek, hogy szebb lesz PC-n, mint konzolon. Mint minden más is, de ne menjünk bele túlságosan :)
12.
12.
isaac024
Hál' isten pc-n majd dx12-be(remélem)1000x szebben tudom majd élvezni a játékot :3
11.
11.
bodortamas1
#5: Az ORC-ról nem is beszéltem, mert az valami elvetemültség volt a Capcom részéről, nem is tudom mit képzeltek. Borzalmas volt abban kb. minden, a nagyon rövid játékidőről nem is beszélve. De, ettől még nem lesz jó a 6... annak is épp annyi köze volt a RE-hez, mint az ORC-nak.
10.
10.
bodortamas1
#9: Értem az elgondolásodat, ez jó is lenne singleplayerben, DE a véleményed szerint, ha mondjuk co-opban a társam nem figyel rám, akkor engem hopp elragad a semmiből egy szörny, vagy mi? :D QTE-ben meg csak én nyerek... nem hinném, hogy így oldották meg, mert ezzel a logikával én akkor be is állhatok Claire elé, hogy engem támadjanak, miközben halhatatlan vagyok. Igazából fogalmam sincs, ezt hogyan lehet kivitelezni, szerintem ez egy baromság, hogy Moira halálával nem kapunk game overt... de ez is csak vélemény.
9.
9.
north
VÉÉÉGRE annyira hiányoltam már Claire bear-t :D *o* "hype"
viccet félretéve ha nem lesz olyan a társ szinglibe mint a RE4-be a HP (hisztis p**sa)
akkor gond nem lesz elég hülyén venné ki magát, hogy CLAIRE!! CLAIRE!!! CLAIRE!!!!! 1 másodpercenként.
A Moira meghalást szerintem úgy képzelik el de ez csak az én véleményem, hogy eszméletét veszti egy Quick time actionben vagy elragadják ha nem figyelnek oda rá. Végül is majd kiderül kíváncsian várom :D
7.
7.
macilaci40
Remélem ezt nem rontják el mint a többit :) pl: a 6 az jó :)
6.
6.
Raam989
#3: Ajánlanám a figyelmedbe: http://www.gamekapocs.hu/hir/bekuldes
5.
5.
kastorhun
#3: Szerintem inkább az Operation Racoon City után kell nagyot alkotni, hiszen oké a hatodik része rettentően monoton volt és unalmas, de legalább a grafika nem volt rossz a multiplayer nagyon jó volt, technikailag sem volt vészes, a fegyverhangok sem voltak rosszak, de a Racoon City-ben mindez hiányzott.
4.
4.
rayden02
#3: Igazad van ,viszont nekem a képek újak! :)
3.
3.
bodortamas1
Kicsit elkéstetek, ezeket az információkat már kb. 3 napja tudni lehet, két napja kint van gamestar oldalán... Na, de hogy érdemben is hozzászóljak;
A RE 6 után valami nagyot kell alkotniuk, hogy a sorozat visszaszerezze a becsületét, és újra akkora címmé válhasson, mint anno a 90-es évek végén és a kétezres évek elején. Eddig mindenképpen biztató, az infók bizalomra adnak okot, az egyetlen problémám az, hogy miért csak Claire halálával kapunk game over-t? Ebben nem látok logikát. Főleg, ha co-opban játszom, mert úgy fogjuk haverral, akkor hogyan is lesz ez? Moira halhatatlan lesz, vagy mi? Remélem nem ezen fog múlni a siker, eddig mindenképp jó irányba halad.
1.
1.
floax
HA tényleg rendes túlélő horror lesz és nem lesz elbaszva a sok akcióval akkor tényleg vevős !!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...