Season pass érkezik a LEGO Batman 3-hoz

Link másolása
A LEGO-játékok történetében első alkalommal lehet majd season passt vásárolni, a LEGO Batman 3 esetében ezzel hat DLC-hez fogunk hozzáférni. Ebből három kiegészítő csomag már a megjelenés napján elérhető lesz.

Hat DLC-t tartalmazó season pass érkezik a LEGO Batman 3: Beyond Gothamhez. Az első három letölthető csomag már a megjelenés napján elérhető lesz, melyekről a készítők el is árultak pár részletet.

A The Dark Knight Pack, a Man of Steel Pack és a Batman 75th Pack saját küldetéseket és történetet fognak tartalmazni. A közeljövőben érkező csomagok szintén új karakterekkel, járművekkel és pályákkal bővítik majd a játékot.

A DLC-k a PC-s, Xbox 360-as, Xbox One-os, PS3-as és PS4-es változatokhoz lesznek elérhetőek. A season passt 14,99 euróért lehet majd megvásárolni, de DLC-k külön is kaphatók lesznek 2,99 eurós áron.

A LEGO Batman 3: Beyond Gotham november 11-én érkezik PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra, PS4-re, PS Vitára, Wii U-ra és 3DS-re.

3.
3.
Ezek a pakkok csak a nagy fanoknak valok. Legutobb a Pokember 2-t maxoltam platinara, a nelkul, hogy egyetlen plusz pokruhat kellett volna vennem, szoval ne aggodj :-)
1.
1.
KeXxX
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...