Bemutatkozik a Power of Destruction

  • Írta: Daks
  • 2006. március 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Power of Destruction címmel vadi új FPS-en dolgozik a Profenix vállalat. A játék története szerint Hitler megnyerte a második világháborút...
Power of Destruction címmel vadi új FPS-en dolgozik a Profenix vállalat. A játék története szerint Hitler megnyerte a második világháborút...

...és a diktátor révén nem csak Európára nyomta rá a bélyegét a náci birodalom, de a 80-as években meghódította az egész világot. A POD-ban egy német felkelő katonát alakítunk majd, akinek elege lett a náci rendszerből, ezért egyszemélyes hadsereget toborozva elindult szembeszállni a harmadik birodalom katonáinak ezreivel.

Ugrás a galériához

Barátunk nem kisebb feladatot tűzött ki maga elé, mint megdönteni Hitler globális rémuralmát. A feladatait nem csak a gyalogosok nehezítik meg, de lesznek majd hajók, helikopterek, tankok és egyéb járművek, melyekkel mind szembe kell néznie őrült főszereplőnknek.
6.
6.
Myko Alto
Ekho, Mutyi véletlenül nem adta ki a doksit a kezéből, amt írtam anno? :D
5.
5.
neo92
drie fun czvanzing a zickhei amiiiiiiiiiiiiii

:-)
4.
4.
SniperMaister
Miért kell ilyen barom ötletű géjmeket csinálni?!Hitler megnyerte a II.világégést és uralja a világot! PFFF És akkor mindenki németül beszél benne?!
3.
3.
Drago
Mikor lesz vége a 2. vh-s játékáradatnak (legyen az fiktív vagy valós)????
2.
2.
ekho
Biztos szar karin nézték:P Viszont tök jó,hogy már megint egy olyan gamma készül aminek az ötletét már jópár évvel ezelőtt beszéltük ..nem azt mondom,hogy ejj lopás,vagy akármi,csak úgy látszik valaki meg is csinálja.
1.
1.
neo92
hát ha ilyen lesz mint a képek elég kockás akkor nem nagy szám
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...