Ingyenes tartalmak jönnek a Driveclubhoz

  • Írta: Arell
  • 2014. szeptember 11.
  • Letöltés
Link másolása
Az idén novembertől egészen 2015 nyarának közepéig tartó frissítési naptár szerint a Sony és az Evolution Studios minden hónapban járművekkel és új pályákkal kedveskedik majd a Driveclub játékosközösségének.

A dinamikus időjárást tartalmazó update, a fotó mód és a tizenegy PS4-hez járó grátisz pálya mellé a Sony és az Evolution Studios bejelentette, hogy egészen jövő júniusig minden hónapban egy ingyenes autókat tartalmazó DLC-vel, valamint új pályákkal látja el a Driveclub közösségét.

Az egészen 2015 nyarának közepéig tartó frissítési és tartalombővítési naptár szerint a játék havonta kap majd újabb trófeákat és területi kiegészítőket is a járművek mellett, melyek közül a képen a kék sávban szereplő tartalmakért semmit nem kell majd fizetni, míg a pirossal jelöltek a season passban fogalt anyagok - ezek mindössze egy egyszeri 25 dolláros költséget jelentenek majd nyolc hónapnyi kiegészítőért cserébe.

Ugyan a Driveclub eredetileg a PS4-gyel együtt kellett volna, hogy elstartoljon, az utolsó hivatalos hír szerint a cím október 7-én lesz elérhető. A PS Plus-előfizetők számára egy lebutított ingyenes változat mellé 10 dollárnyi kedvezmény is jár, ha úgy döntenek, hogy megveszik a teljes csomagot.

8.
8.
leilu
Lambó legyen aszt szevasz:D
7.
7.
Yanez
#5: Ha a játékélmény tré, akkor azon még 200 járgány sem változtat. Ellenkezô esetben viszont 10 kocsival is elégedett az ember, mint anno a régi idôkben, amikor senki sem számolt, csak simán élvezte a játékot.

Az eddigiek alapján a Driveclub-nak nem kellesz szégyenkeznie semmiben, jónak ígérkezik, és ezt úgy mondom, hogy eszem ágában sincs összevetni más hasonló produktumokkal, ahol az a jobb racing game, amelyikben több a verda, több az fps és nagyobb a hd. Kinek a pap, kinek a papné! Aztán lehet ez sem lesz nagy szám, és a süllyesztôbe kerül, de egyelôre nagyon optimista a hozzáállásom! Ha jó lesz a hangulata, más nem számít!
5.
5.
PaprikaJancsi
Mondjuk úgy, hogy csak 50 autó van ( ami szerintem brutálisan szegényes ), tényleg sok plusznak számít az a plusz 50.
4.
4.
Angelwing
ígéretes játék,szép grafikával
2.
2.
Chelseafan1989
szerintem én arra a 25 dolláros season pass-ra is befizetek annyit megér szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...