Holnap jön a D4, itt a launch trailer

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 18.
  • Videó
Link másolása
A kalandjátékok szerelmesei örülhetnek, elvégre szeptember 19-én érkezik a Deadly Premonition készítőinek interaktív jelenetekkel operáló Xbox One-exkluzív alkotása, a D4. A megjelenés mellé egy trailert mutatunk.

Hidetaka "Swery" Suehiro írta és rendezte a D4-et - ne ijedj meg, ha nem ugrik be a designer neve, igazából csak a Deadly Premonition rajongói istenítik. A holnap megjelenő D4 a Telltale-féle kalandjátékok szerelmeseinek ajánlható, a címet a Kinect segítségével a gesztusainkkal is vezérelhetjük, miközben természetesen kontrollerrel is tökéletesen irányítható.

A D4, avagy más néven Dark Dreams Don't Die (azaz a sötét álmok nem halnak meg) egy rejtélyes gyilkosság körül bonyolódik. Főhősünk, David - foglalkozását tekintve nyomozó - kapja az ügyet. Annál is inkább, hiszen a pszichopata egyik áldozata David felesége, s ő is csak a csodával határos módon élte túl a támadást. Hősünk képes újra átélni az emlékeket, így talán kibogozhatja a bűncselekményeket. Sötét hangulatú, depressziós produktum lesz a D4.


Az első két epizód együttesen 14,99 dollárba kerül, a második rész egy későbbi időpontban érkezik - kizárólag Xbox One-ra.

6.
6.
nagymadve
5.
5.
kopic
Elég gyengének tűnik.:S
4.
4.
Cristiano
várom bízok benne nem okoz csalódást
3.
3.
Dreadlox
alig várom hogy Bigby kalandjai folytato.... vááárjunk csak
2.
2.
PaprikaJancsi
Egyáltalán nem érdekel ez a játék. Nem az én világom.
1.
1.
SzDavid99
Nem sokat lehetett hallani róla mostanában.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...