Véget ért a Rock Band támogatása

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 22.
  • Gyászhír
Link másolása
A ritmusjátékok szerelmesei egyperces néma gyásszal fogadják a hírt: a Harmonix úgy döntött, lekapcsolja a Rock Band Networköt, azaz további zeneszámokat nem tölthetünk le a játékhoz. Ez már tényleg a vég?

A ritmusjátékok ideje leáldozott: a Guitar Hero után a Rock Band támogatása szűnt meg a minap. Nem vagyunk meglepve: a széria darabjainak fejlesztési támogatása már 2013 elején leállt, ám a minap az online tartalmak vásárlását is leállították.

Négy év alatt 2121 dalt tettek elérhetővé a Rock Band Networkön, a Harmonix "örökké hálás lesz" az alkotóknak, szerzőknek, tesztelőknek és rajongóknak, amiért a kezdetek óta támogatták a játékot. A stúdió csak remélni tudja, hogy a jövőben egy hasonló kezdeményezés is legalább olyan sikeres lesz, mint a Rock Band.

A fejlesztők szerint nincs olyan nap, hogy valaki ne beszélne náluk a Rock Bandről, folyamatosan terveket szőnek, így van rá esély, hogy egy napon visszatér a sorozat.

4.
4.
Blueberry
Nem kell ezt túl bonyolítani,egy normális ilyen stilusú játékot csinálnának dőlne hozzájuk a pénz(ha már ennyire rávannak ízgulva) több értelme volna mint nagyon sok game-nek,a ps4-hez illene is ;)
3.
3.
Cristiano
1.
1.
strike19
Már nincs igény a ritmus játékokra?
Mért nem jön semmi ritmus játék már évek óta.
A rocksmith az más tészta az oktató,simulátor játékok közé sorolom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...