Kétperces ízelítő a WWE 2K15-ből

  • Írta: fojesz
  • 2014. szeptember 22.
  • Videó
Link másolása
Gameplay előzetest kapott a WWE 2K-sorozat idei felvonása, és bár a kétperces trailer túl sok érdekességet nem mutat majd a rajongóknak valószínűleg, kedvcsinálónak így is tökéletes darab.

A WWE 2K15 PS3-ra, Xbox 360-ra, PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik majd, azonban csak az előző generációs konzolokra szánt kiadások érkeznek meg az eredetileg tervezett időpontban, október 28-án.

Ahogy azt nemrég megírtuk, a PS4-es és az Xbox One-os játék késik, bár szerencsére nem sokat, november 18-án rá is vethetjük majd magunkat, hogy aztán virtuálisan még többet vetődjünk jobbra-balra.

12.
12.
renato999
#11: Jobban érezném ha lenne egy PS4-em.
11.
11.
lacinho01
ÉRZITEK MÁÁÁR? AMIT THE ROCK KI SÜTÖTT?
10.
10.
Blueberry
Legalább a játékban vernék el egymást rendesen :( ennek is a fele magyarázás aztán összeszakad a fazon mert 2mérel mellé suhint az ellenfél
9.
9.
kazuma1989
Azabaj az előző genen elèggè csùnya lesz.Xbox 360\PS3 ideje alatt futó pankrációs játèkok mèg a ps2es szintü grafikus motorral futottak.10èv alatt kb 1grafikus motor volt..Talán majd most ps4en,itt már látszik a változás:)
8.
8.
watto
#7: Régire. (PS3)

Anno x360-am volt, nagyon jól elvoltam az online multival, iszonyat jó meccseket lehetett nyomni, sorra kontráztuk meg egymás mozdulatait... régi szép idők.
7.
7.
PaprikaJancsi
#6: Hát ja, valakik biztos szeretik, mivel akkor nem adnának ki új részeket. Régi vagy jelen generációra veszed ?
6.
6.
watto
Nekem szinte tuti vétel.
Pont amiatt, amiért másoknak a Fifa vagy a PES. Friss sztárok vannak benne, kisebb újítások.
5.
5.
PaprikaJancsi
Ez a játék úgy érdekel mint a többi része. Semennyire :D
Trailerből annyi maradt meg, hogy ,,digi digi".
4.
4.
Cristiano
3.
3.
respectpele10
#2: Én egyetlen egyszer játszottam még a 2007-es résszel, akkor valahogy lefoglalt, persze csak azért mert fiatalabb voltam és vagánynak tűnt ez az egész. Ma már 2 ft-t nem adnék érte :)
2.
2.
DarkLord
Egy ilyen játéknak amúgy mennyi a szavatossága aki játszik vele? Mert nekem kb. 5 perc alatt megunás lenne csak azért kérdezem.
1.
1.
Blueberry
Az milyen már hogy a játékon is látszik hogy kamu?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...