Blogajánló: Lara Croft bűvöletében

Link másolása
Kivételesen kedden jelentkezik a heti blogajánlónk, melyben ezúttal is kiemelünk néhány remek a írást a hét terméséből. Lesz itt Resident Evil, toplista és Lara Croft minden mennyiségben.

Ezúttal egy kicsit talán kevesebb blogból válogathattam, mint az utóbbi hetekben, azonban jó írásokat ezúttal sem volt nehéz találni. Nézzük kik, milyen témával jutottak be a blogajánló eheti epizódjába!

Értékelés: Resident Evil 1, Jill (1996) PC - godach egy klasszikus cím kivesézésével lepte meg olvasóit, melyben a híres sorozat klasszikus első részét mutatja be. Ahogy írásából kiderül, sajnos néha az idő és a nosztalgia megszépíti a régi játékokat.

Beneath the Ashes & Lara's Shadow teszt - Lara Croft (képünkön!) minden férfi gamer szívében egy különleges helyet foglal el, így nem csoda, hogy nagy rajongótábora van a játékainak. Dentorel ezúttal a Tomb Raider: Underworld két Xbox 360-exkluzív DLC-jét mutatja be nektek. Nagy ritkaságok, érdemes elolvasni.

Tomb Raider - két epizód - a Tomb Raider sorozat sok változáson esett már át első megjelenése óta, szinte minden generáció másként ismerkedhetett meg a játékkal és annak főhősnőjével. Kupai97 a negyedik és ötödig részt mutatja be blogjában.

TOP 4 - Játék csalódás - biztosan mindenki járt már úgy, hogy nagyon várta egy cím megjelenését, ami aztán valahogy nem hozta el azt neki, amire számított. Ez nem jelenti azt, hogy a játék rossz, egyszerűen hiányzik belőle valami, amit az előzetesek és a trailerek alapján úgy hittünk, benne lesz. Respectpele10 négy ilyen játékot mutat be személyes listájáról.

Jövő héten (reméljük) újra a megszokott időpontban jelentkezik a blogajánló Arell-lel.

5.
5.
godach
Na, most meglepődtem, de köszönöm. :)
4.
4.
Yanez
Pacsi a blogolóknak! :)
3.
3.
logic5
NEE!!444NÉGY!!! CRISTIANO MÉG NEM KOMMENTELT!!! POST BEZÁR! És megvár amíg az úr kommentel.
2.
2.
KeXxX
1.
1.
biohazard rex
Alison Carroll
később is meg lehet köszönni. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...