Ezt kell tudnod a Sleeping Dogs új verziójáról

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 25.
  • Videó
Link másolása
Ha kíváncsi vagy, hogy mennyivel lesz több a Sleeping Dogs: Definitive Edition, mint az előző generációs változat, akkor mindenképp csekkold le a következő bemutatót. A grafika mellett a játékélmény is javulni fog. Állítólag.

A PS4 és az Xbox One ereje lehetővé teszi, hogy a játék immáron 1080p-ben fusson, továbbfejlesztett bevilágítás, karaktermodellek, textúrák és hangzás mellett. A városban a forgalom is sűrűbb lesz, még több gyalogos grasszálhat a pályákon és az eddig megjelent DLC-ket is megkapod egyben.

Ha kimaradt volna a Sleeping Dogs, nyugodtan ruházz be a Definitive Editionbe október 10-én. Amúgy pont a héten jelentették be, hogy jön egy PC-exkluzív online free-to-play mellékág is, Triad Wars címmel.

8.
8.
ati herceg
Azért ez a video odabaxxx.főleg mikor bárdal sétál aztán mellkason dobja a faszit,de a cirkulás aprittás is crazy :)
7.
7.
WiiU89
#6: Szerintem ebbe a vitába ne menjünk bele!Ez a köteleznek rá hogy megvedd? szöveg nagyon unalmas!Persze az tök normális hogy egy új generációs konzolon szinte csak az előző generációból felturbózott játékok vannak.Hát gratulálok neked hozzá! :D
6.
6.
Zuzda18
#5: Ezt mind egyedül sikerült? :) Igen vannak remastered cuccok.És?Köteleznek rá ,hogy megvedd?
Akkor most egy apróság csak neked. "Driveclub",ha megjelenik 7-én,és leesik az állad remélem akkor is így vélekedsz majd.:) Na meg persze a többi olyan cucc ami se PC-n se nyintengyón nem jön.(Mondom ezt úgy hogy pl van egy riftem,és egy aránylag jó PC-m+ PS4-em.Hidd el.Mindegyik gépben van jó.Még a mosógépben is.:)
5.
5.
WiiU89
Tessék emberek!Erre sok ember a Nintendo-t szólja meg hogy csak ugyanazokat a játékokat adja ki a gépére meg ilyeneket mondanak hogy 500. Mario játék és a poén az hogy ezeket olyan emberek mondják akik szinte egyiket sem próbálták ki mert ha úgy lenne akkor tudnák hogy mind különbözik a másiktól és hogy mindegyik Mario játék egy új élmény!De a lényegre visszakanyarodva.Mi is a helyzet a ,,NextGen" konzolokkal?Itt az élő példa akkor erre mit lehetne mondani?!Úgy tűnik hogy csak ezekre telik az új konzolokban lévő 8Gb ramból.Ismét egy remastered szart üdvözölhetünk körünkben Definitive Edition szlogennel megspékelve. :D Úgy látszik ezt érdemli a sok ,,NextGen" gép tulaj 130000 ezer forintért amennyiért a gépét megvette! :D
4.
4.
Effecta
Hümmm. Ha jó áron lesz, meggondolandó.
1.
1.
DON GONDOCS
Nemhittem volna hogy a Saints row 3 mellet még labdába rughat valaki a GTA sorozat mellet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...