Még több Child of Light-szerű játék jöhet

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 29.
  • Hír
Link másolása
Habár a Ubisoft-féle Child of Light közel sem kapott annyi figyelmet, mint a Watch Dogs, a mesés szerepjátékot jól fogadták a kritikusok és a játékosok egyaránt, így a jövőben több hasonló alkotás várható a franciáktól.

Ha tetszett a Child of Light vagy a Valiant Hearts: The Great War, bizonyára örülni fogsz a következő hírnek. A Ubisoft Montreal kreatív szakembere, Lionel Raynaud a CVG-nek elmondta, hogy a csapat rendkívül jó munkát végzett a Child of Lighttal és a fogadtatással sem volt gond. "Büszkék vagyunk rá, hogy valami újat és egyedit tettünk le az asztalra és sokan meglepődtek azon, hogy ilyesfajta játékkal is elő tudunk rukkolni."

Raynaud hozzátette, a stúdió sokat tanult az RPG-mechanikáról a fejlesztés során, ráadásul azok az emberek, akik a Child of Lighton munkálkodtak, ismét szeretnének együtt dolgozni, legyen szó egy másik projektről vagy egy nagyobb alkotásról. Üröm az örömben, hogy a szerepjáték kreatív direktora, Patrick Plourde már elhagyta a csapatot.

A lényeg annyi, hogy "van rá esély", hogy még több hasonló, kisebb játékkal találkozzunk a Ubisoft portfóliójában, ráadásul a montreali brigádnak már konkrét tervei vannak a jövőre nézve.

9.
9.
ati herceg
8.
8.
ati herceg
#6: tuti beépitett ember.ennyi
7.
7.
Sechu
#2: ezt valaki lefordítaná magyarra?!
5.
5.
gegory
"Üröm az örömben, hogy a szerepjáték kreatív direktora, Patrick Plourde már elhagyta a csapatot."

Jó tudni, hogy a "kreatív direktor" azaz ember aki a fejlesztés káoszában rendet tesz. Lehet bár milyen jó a történet, a programozók vagy a grafikusok ha káoszba fullad a dolog akkor kapunk egy bug halmazt és egy át nem gondolt játékot. Na ezért fontos kreatív direktor és ez miatt gáz, hogy elment mert kevés ilyen arc van akiben ez a havitus meg van. :(
4.
4.
SzDavid99
Én a Valiant Hearts: The Great War-t próbáltam, nagyon jó játék.
2.
2.
Cristiano
1.
1.
pikszel
Az túlzás, hogy újat és egyedit tettek le az asztalra, de tényleg nagyon jó játék,örülök, hogy lesz még ilyen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...