Egy hétig ingyen játszható a PS3-as Battlefield 4

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 1.
  • Hír
Link másolása
Az új patch élesítésével párhuzamosan kihagyhatatlan akcióval kedveskedik a PS3-asoknak az EA: ők egy héten át ingyen nyúzhatják majd a Battlefield 4-et, szabadon multizhatnak, és a kampány is végigtolható.

Méretes javítást élesített a DICE a Battlefield 4-hez, ezzel párhuzamosan pedig az EA minden erejével azon van, hogy magához csalogassa a játékosokat. Legalábbis a PS3-asokat.

Egy PlayStation Blog-bejegyzés szerint azok a PS3-tulajok, akik PlayStation Plus-előfizetéssel is rendelkeznek, az aktuális Store-frissítés után egy héten át ingyen nyúzhatják majd a játékot. Ha érdekel a lehetőség, nincs más dolgod, mint felkeresni a Battlefield 4 adatlapját, majd ott rákattanni a "Full Game Trial" gombra, és letölteni az anyagot. A legjobb, hogy tényleg a teljes programot kapod meg: kötetlenül multizhatsz, és a single player kampány is végigtolható.

A Battlefield 4 egyébként már PS3-on és PC-n is kapott hasonló próbaverziót, de hát nincs mese, a rajt utáni - és máig húzódó - problémák miatt valamivel el kell csavarni a játékosok fejét. A Visceral egyébként azt mondta, hogy a Hardline-nál nem lesznek ilyen gondok.

10.
10.
maros1977
most néztem meg a ps storen és nem tölthető le ingyenesen!!
9.
9.
Heisenberg
Az utóbbi bő 1 évben az EA elkezdett olyan dolgokat csinálni, amit eddig még soha remélem idővel tényleg elindulnak egy jó irányba és nemcsak ilyen szárnypróbálgatásokat tesznek és elkezdenek igényes gameket csinálni. Reménykedni szabad:D
8.
8.
arsenal1974
Nekem is megvan,de nem játszom vele.A 4. egy fos!A 3. nyomába sem ér!
7.
7.
luzsi04
Kár, hogy csak US-ben van az akció (legalábbis nekem nem jelent meg a trial lehetőség), pedig kipróbáltam volna.
3.
3.
PrimYaz00
Köszönöm, elég volt a 3 laggolása a ps3-on, nincs értelme annak, hogyha az ellenség szemből tüzel akkor mindketten meghalunk... (pc-n ez az élmény vhogy kimaradt)
2.
2.
KeXxX
Megvan, de így se játszok vele.
1.
1.
Antonov77
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...