Szorgalmasan dolgoznak a The Last Guardianon

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 2.
  • Hír
Link másolása
Alighanem a komédia határait súrolja az, ami a The Last Guardian fejlesztése körül megy. A 2009-ben bejelentett címet sem az E3-on, sem a Gamescomon, sem a TGS-en nem láttuk. A minap a Famitsu rákérdezett a játékra.

A japán Famitsu eheti számában egy interjút olvashatunk a Sony Worldwide Studios elnökével, Shuhei Yoshidával, aki elmondta, "továbbra is szorgalmasan dolgoznak a The Last Guardianon" és egyúttal mindenkit megkért arra, hogy tekintsenek előre.

A Team ICO mindent megtesz azért, hogy elkészüljön a játék. A "fejlesztés nem is lehetne hatékonyabb", bár azt Yoshida is bevallotta, hogy egy kicsit túlzásba estek az elhúzódó munkálatok kapcsán.

Augusztusban a Sony azt nyilatkozta a The Last Guardianról, hogy a fejlesztés során "hatalmas előrelépés" történt. Továbbra sincs semmi konkrétum arról, hogy a játék időközben PS4-re költözött-e.

Ugyanebben az interjúban Yoshida kifejtette, hogy a nagy multiplatform címek (lásd Watch Dogs és Destiny) esetében továbbra is az a cél, hogy agresszív reklámkampányokkal és exkluzív DLC-kkel csábítsák a játékosokat a PS3-hoz és a PS4-hez.

26.
26.
kopic
25.
25.
kopic
Vajon meddig fog még hazudozni ez a suttyó ?
24.
24.
shatterhand
20: kultjatek,kultfilm versus tomegtermek.

Bevetel nem feltetlen van egyenes aranyban az ertekelessel. Mindenki szidja a codot, most meg akkor megis a vilag egyik legjobb jateka csak azert mert sikeres frencsajz? Nem feltetlen, csak tomegcucc es nagyobb reteget fed le.
23.
23.
shatterhand
mit nem lehet azon erteni hogy jo a jatek de ennek ellenere elhasalt a kasszaknal? A legnagyobb bevetelt a ps3as ,mindket reszt tartalmazo Hd kiadas erte el evek mulva. Alig tobb mint 1 milla eladassal.
22.
22.
KopyAti
Úgy lehet sikeres, és bukta is egyben, hogy a játék maga nagyon jó volt, kritikák szintén, s mégis a kasszáknál elhasalt.
Pl: Dead Space 1
18.
18.
shatterhand
javitas:
ico es sotc
17.
17.
shatterhand
5:
ico ed sotc egyszerre volt sikeres es bukta sajnod
16.
16.
simon 555
#13: Akkor az SCE atyaúristene :D
15.
15.
tsulok
#13: Egyébként nem egy sima alkalmazott, hanem Jack Tretton mondta. Később azt mondták, hogy nem állt le a project, csak arról volt szó, hogy nem beszélnek a játékról.

Szerintem se hazudik am, mert tényleg semmi értelme nem lenne. Egyrészt valamit fejlesztenek és ha az nem a Last Guardian az úgy is kiderülne előbb utóbb. Ha meg valamelyik játékot kaszálják akkor azt általában beismerik. Nem rég hagyták abba a Santa Monica egyik játékát pl.
14.
14.
DON GONDOCS
Hát nagyon remélem hogy ps3-ra is jönni fog. Mert annak idején nagyon felkeltette az érdeklődésem a játék és megis vettem a ps3, persze a játék azóta is legenda maradt.
13.
13.
kristof97
#9: Yoshida "csak" a SCE Worldwide Studios elnöke, nem az egész Sony-é. A Sony elnöke az Howard Stringer. De valszeg egy Sony főnök jobban tudja egy játék sorsát, mint egy sima alkalmazott. És nem hinném, hogy érdekében állna, hogy hazudjon.
12.
12.
Simonus18
technikai fejlődés ide vagy oda, amit anno láttam videóban, azt a monumentális érzést ritkán látni bárhol, akármilyen korszakról is beszéljünk. Milyen pompás animációval, mozgásokkal látták el azt az óriás kutyát (neverending story) ahogy mászkál a sziklákon ... nem hiába, "ASIANS!" ...
11.
11.
Chrysh
Ha nem is lesz nagy siker, akkor is megéri látni azt a gondosan megszerkesztett repülő tollashiénát :D:D:D
10.
10.
Blueberry
Mi más lenne?a galaxis örzőinek az utó története ;) mindegyiket legyilkolták és csak Rooket maradt ;) a képekből ezt szűröm le
9.
9.
simon 555
#4: Szerinted ki tudja jobban, a "sony egyik embere" vagy maga a sony atyaúristene?
7.
7.
Doc.
Hát csak szorgalmaskodjanak ügyesen, az elődeit elnézve, ez egy olyan cím amiért tényleg megéri konzolt venni.
4.
4.
penel
A Sony egyik embere mondta még tavaly júniusban, hogy ez a játék officially on hiatus. Ez az én angolommal megszakítást jelent. Mondja valaki, ha tévedek. :)
Nem lesz ebből már semmi szerintem. Ha olyan nagyon haladna a fejlesztés, akkor legalább egy pár concept art-ot kiadhatnának. A grafikája meg mai szemmel nézve egy vicc.
3.
3.
Csokesz
Hagyják az egészet a francba,és ja én is arra emlékszem,h ezt a projektet már törölték.
2.
2.
manderel
Nem úgy volt hogy ezt a projektet lelőtték? Bár lehet hogy keverem valamivel. Sőt, ezek szerint biztos...
1.
1.
penel
Ennek valami nagyot kellene szólni, hogy sikeres legyen. 2009 óta húzzák, azóta annyi minden változott a technika terén, hogy el sem lehet mondani. Semmi nincs erről a játékról. Valaki elejthetne bár egy évszámot, hogy talán ekkor kint lesz. Talán... Ne a reklámkapányokról beszéljen Yoshida, hanem erről a játékról. Mégis mi lesz ez?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...