GDC 2006: Tomb Raider beszámoló és videó

  • Írta: Daks
  • 2006. március 24.
  • Letöltés
Link másolása
Nagyszerű meglepetésben van részük azoknak, akik kilátogatnak a GDC-re, ugyanis az Eidos játszható Tomb Raider: Legend demóval van jelen a kiállításon.


Nagyszerű meglepetésben van részük azoknak, akik kilátogatnak a GDC-re, ugyanis az Eidos játszható Tomb Raider: Legend demóval van jelen a kiállításon.

A játékot kipróbálók szerint a PC-s verzió sokkal szebb a néhány hete megjelent Xbox 360 demónál, egyetlen apró hibája, hogy olykor hajlamos kicsit megakadni. A kiállításon bemutatott verzió a képekből már megismert helyszínen, egy ősi romokkal teli őserdőben játszódik, itt van lehetőségünk ugrálni a főhősnővel és megküzdeni néhány rosszfiúval. Az IGN beszámolójából megtudtuk, hogy Lara modellje kifogástalanra sikeredett, a játék motorja korrektül egyben van, a fényeffektek sincsenek eltúlozva, de legnagyobb meglepetés a nehézségi szinten érte őket, ugyanis végre már nem lehet olyan egyszerűen átgázolni a ellenségeken, mint eddig. Ők okosabbak lettek, Lara pedig érzékenyebb a golyókra. Összefoglalva mindenkinek kellemes meglepetest okozott a Tomb Raider: Legend, még az IGN-es teszterek is elismerően beszélnek róla.

A tudósítások szerint Lara Croft modellje valósághűbb az eddigieknél. Életszerűen mozog, levegőt vesz, a copfja folyamatosan rendetlenkedik, magyarán nem üvölt róla a plasztikbaba mivoltja. A GDC alkalmából megjelent egy friss, 11 megát nyomó trailer is, melyet lokálból máris lehet tölteni.

4.
4.
fojesz
Hajjaj de durva videó ez! Nem semmi! Nekem a motoros részek tetszenek a legjobban.
2.
2.
Sybilla
TR.hu-s kollégáim napok óta túl vannak a demó lenyomásán (PS2). Sztük korrekt 8, 8 és feles a játék, nem több, nem kevesebb. ;)
1.
1.
Daks
na, biztato, hogy elismeroen beszelnek rola. a trailer meg valami fantasztikusan jol ossze lett vagva! ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...