Far Cry 4 - Hurk és az ő szigonypuskája

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 4.
  • Videó
Link másolása
Ha úgy döntesz, hogy előrendeled a novemberben érkező Far Cry 4-et, akkor megkapod a Hurk’s Redemptionnel érkező bónusz missziókat is. Visszatérnek a majmok és a harmadik részből ismerős nagyszájú hős is.

A Ubisoft új előzetessel hívja fel a tisztelt nagyérdemű figyelmét arra, hogy milyen jó dolog előrendelni a Far Cry 4-et. Minden rajongó kapásból a Hurk Limited Editiont kapja meg, amely tartalmazza a Hurk’s Redemption DLC-t is. Egy három misszióból álló küldetéssor lesz a jutalmunk Hurkkal a főszerepben, illetve egy taliga aprómajom és egy brutális szigonypuska.

Remek üzlet, ugye?

A Far Cry 4 november 18-án érkezik PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

23.
23.
Quent1n
#22: "az elvárható, hogy a fizikával is foglalkozzanak többet, mert így a "világ" amit megalkotnak, egy üres, jelentéktelen semmi lesz." ez bizony nagy igazság de szerencsére itt azért valamennyire foglalkoztak vele. Még ha nem is az abszolút realisztikusság irányába de legalább érezhető, hogy él a környezet és nem egy olyan műanyag dobozba vagyunk mint pl. a CoD esetébe.

Mióta a szoftverfejlesztés ipari méreteket öltött és elvesztette a romantikáját azóta csak a pénz az igazán fontos. És hát a legnagyobb fizető réteg ilyesfajta szórakozásra vágyik. Amiket meg ma felkapunk mint jó indie játékok azok régen teljes árú/értékű termékként sokkal nagyobbat szóltak volna. De pl. van olyan műfaj ami teljesen kihalt RTT játékot nem is tudok mondani a közelmúltból pedig régen imádtam azt a műfajt.. Vagy egy jó űrhajó/robot szimulátor? Stratégiai játékok? Körökre osztott cuccok? Platformerek? Minden az FPS-TSP-Autóversenyzés köré összpontosult.

Az irány nekem se tetszik de hát ezen változtatni nem igen tudunk, illetve ahhoz példátlan globális összefogás kéne az meg nem így megy. Ma már a játékok nem csak a "kockáknak" szólnak hanem mindenkinek és ez ezzel jár. Mindezek ellenére az FC4 nekem továbbra is bejön úgynézki ott javítottak a harmadik részen ahol szükség volt rá. A technikai dolgokat meg majd értékelem a végleges verzióban.
22.
22.
piskóta
#21: Végül is igazad van, meg abban is, hogy ahány játékos annyi igény, csak hát azért sajnálatos, hogy mindig ugyanannak a közönségnek elégítik ki az igényeit, aki meg több komolyságra vágyik az nem kap semmit. És ha már a grafika ilyen szinten van (fotórealisztikusság), akkor az elvárható, hogy a fizikával is foglalkozzanak többet, mert így a "világ" amit megalkotnak, egy üres, jelentéktelen semmi lesz.
21.
21.
Quent1n
#19: De ők tudták jól, hogy a Far Cry sorozat nem nekik készül ergo nem érheti őket meglepetésként a repülő medve :)

Nálam az ilyen stílusú játékok az arany középutat testesítik meg ahol azért adnak a fizikára meg a valósághű dolgokra de mégse erről szól az egész hanem érzem a lazaságot is. Személy szerint az ilyen Metro stílusú játékokat pont azért nem szeretem mert nyomasztónak és túl komolynak érzem őket. Valahol a Last of Us hangulatánál van a határ számomra ami kicsit komorabb meg úgymond életszagúbb de még nem kezd el nyomasztani meg unalmassá válni. De hát ahány ember annyi igény :)
20.
20.
piskóta
#18: Ezzel azért vitatkoznék. Ha a Crash Bandicoot-ot, Super Máriót vagy hasonló játékot veszem alapul, akkor igazad van, mert ezek játékok a szó legszorosabb értelmében. De ha egy Metró 2033-at veszek, ami jóval komolyabb, mint az előbb említettek, akkor nem árt, sőt, a hasznára is van, ha racionálisabb, logikusabb, reálisabb az egész. Nálam ezzel lehet fokozni a játék élményt.
19.
19.
piskóta
#17: "A többség szórakozni/kikapcsolódni szeretne" ez eddig nagyon is rendben van, viszont vannak akiket az kapcsol ki és az szórakoztat, hogy egy "szimuláltabb/valósághűbb világban" irányíthatja a karakterét.
18.
18.
DON GONDOCS
#17: +1 Egy játék nem attól lesz szórakoztató hogy mindent reálisan ábrázolnak benne. Hanem hogy hosszú órákra besszipant és fent tartja az érdeklődést, vagyis játszatja magát.
17.
17.
Quent1n
A medve repülése szerintem is túlzás egy kicsit, mert nem igazán érezni, hogy egy nehéz állatról beszélünk, de amúgy rendben van a cucc. Nem szimulátor de azért nem is egy CoD szintű fizika. Ez legyen a legnagyobb baja :)

Továbbra is a szórakozás a cél így akinek ez a fajta fizika megfekszi a gyomrát és ezért nem tudja élvezni a játékot az csapjon fel egy könyvet vagy keressen valami über hc szimulátort. A többség szórakozni/kikapcsolódni szeretne és ez a játék tetszik-nem tetszik erre tökéletes is lesz :) Részemről egyelőre tuti vétel.
16.
16.
piskóta
Hiába szidjátok Rakottkrumplit, mert igaza van. Még ha ez egy játék is, akkor sem árt, ha realitás/logika van benne, mind fizika, mind történés, mind más téren. Nem kell mindenből 10 éveseknek szóló abszurd, hülyeséget csinálni csak azért, mert sokaknak attól áll fel a fütyijük, hogy valami mesehős módjára, fittyet hányva a fizika törvényeire és minden másra, végig száguld a pályákon mindent elpusztítva maga körül. És aki azzal jönne, hogy "már pedig ez egy játék minek bele realitás meg logika" annak azt mondanám, hogy igaza van. Ez tényleg egy játék és NEM valami rajzfilm gyerekeknek. Sértődésre nincs ok, én egész egyszerűen így látom.
15.
15.
Juha
#12 tudnál adni mentést 2008-ról? Vhogy kimaradt :-)
10.
10.
Rakottkrumpli
#8: Még mindig ajánlom az általános iskola kijárását ;) Jó móka.. :)
9.
9.
Lacek896
El se hinnétek hány játék alatt felel a Havok engine a fizikáért.
8.
8.
Blueberry
Láttál már h a betontőrő elrepitett valakit? Vagy mikor a "nagypapival" darál valaki az se repűl el, max a válla tekeredik ki a helyéről,de ez biztos vmi überkemény serminátor-vérmókus hibrid és azért bírja ;)
5.
5.
Rakottkrumpli
#3: Fizika, barátom ;) Egyébként a legtöbb játékban a shotgun ugyanígy elrepíti az embereket, ami szintén kamu, szóval nem ennek a játéknak a fizikai motorjával van baj, hanem a játékfejlesztők általános iskolai emlékeivel...
4.
4.
DarkLord
Ebben tényleg igazat kell adnom , egy kifejlett maci súlya több, mint 500 kg, ha az így hátra repíti, akkor az embert aki kilövi a nyilat azt úgy hátra kéne dobnia, mint a huzat és itt simán áll tovább a figura. Tudom ezek kis dolgok, de így olyan mintha egy talpazatról lőne aki lelövi a macit, pedig nem mert a kezébe fogja a fegyvert...
3.
3.
Blueberry
Mert te lőttél le medvét GÉPI szigonypuskával? :o hol és mikor?
2.
2.
captain planet
#1: azt ugye vagod, h ez nem david attenborough kalandjai tibetben? ez nem egy dokumentumfilm...
1.
1.
XuChi
Nevetséges ahogy a mackó elrepül a lövés hatására. Vicc az egész. Ennyire szar fizikai motort már rég láttam :((
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...