Claptrappel nyomulunk az új Borderlandsben

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 4.
  • Videó
Link másolása
Folytatódik a Borderlands: The Pre-Sequel karakterbemutató videósorozata, ezúttal a mókás robottal, Claptrappel átélhető élménnyel ismerkedhetünk meg. A hős elsőre békés konzervdoboznak tűnik, de ez csak a látszat.

Az első két Borderlandsben erősen megosztotta a közönséget az NPC-ként funkcionáló Claptrap, ám barátkozzunk meg a gondolattal, hogy a The Pre-Sequelben már játszható karakter lesz a kis robot. Neki is vannak speciális képességei és fejleszthető kunsztjai, ezekről szól a következő előzetes.

A Borderlands: The Pre-Sequel október 14-én érkezik PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

22.
22.
turleysqt
#21: Őszintén nemtudom, hogy téged mi lelt, egyszerűen kellemetlen olvasni amit írtál a tagolatlansága miatt, nemtudom mi váltotta ki belőled ezt a mérges kismalac reakciót, nem írtam semmi bántót ,hacsak nem a nickneveddel való vicc sértet meg ennyire, amúgy meg énse írok annyira helyesen pedig már egy ideje diplomás ember vagyok, nem erre céloztam.Sajnálom, hogy ennyire bizonytalan lehetsz önmagadban, h a legkissebb dolgokat is teljesen magadra veszed és azonnal támadsz.Innentől kezdve meg már kár vitatkoznod mert sikerült teljesen bemutatnod magad az előző kommentekkel :))
21.
21.
Heisenberg
#20: Te kötözködsz ilyen fölényesen te csicska:D Csak bemutattam mennyire szánalmas, amit csinálsz. A diplomamunkámat viszont majd veled lektoráltatom hiszen egy ekkora szaktekintély, aki fórumokon köt bele vesszőkbe egészen kivételes tudással rendelkezhet...
19.
19.
markoci555
http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20091229121411/borderlands/images/e/ed/Badass_Claptrap.jpg
18.
18.
vnm51
#17: De én meg Bullymong akarok lenni.. Négy kéz négy fegyver:)
17.
17.
Chrysh
#16: javítva nem eridian, de azok az ősi lények amik ott felbukkantak, csak nem jut eszembe a pontos nevük :D
16.
16.
Chrysh
#15: Hát ha a DLC-s karakterekről lenne szó vagy egy Rat jönne szóba, amelyik a Borderlands 2-ben ismertünk meg, vagy egy ősi Eridian lény
15.
15.
drat576
Szerintem kéne még1 (negyedik) főszereplő, Claptrap meg inkább jó lenne bónuszkarakternek, mint a 2-höz a Psycho. Bár Gaige is extra karakter volt, és az egyik kedvencem.
14.
14.
vnm51
Miért kéne mindig mindenben újítani valamit. Sosem értettem ezt, mégis ilyenkor mit akarnak még pluszba az emberek? Radioaktiv lufikat pukizó üvegpónikat vagy mit?
A Borderlands az Borderlands, arról szól amiről kell, az hogy még pluszba beteszik ezt a retardált szemeteskukát az még nekem tetszik, is de én meglennék a standard karikkal is. Hozza a második rész színvolnalát, nagy bejárható pályák, jó sztori aztán felőlem ötszáz új részt is csinálhatnak ezen a szinten.
Ja és ahogy Heisenberg írta a Borderlands humor maradjon meg. Kész, ennyi, se több se kevesebb.
Akinek nem tetszik, játsszon mással.
13.
13.
Heisenberg
#10: Biztos , biztos? Kisbetű a mondat elején?
12.
12.
Heisenberg
Ja az én kommentemben is pont annyira nem volt rosszindulat, mint a tiédben :)
11.
11.
Heisenberg
#10: Ne hisztizz már itt, mint egy ribanc! Figyelted a vesszőt???
10.
10.
turleysqt
#9: minden rosszindulat nélkül biztos, biztos a sok kék meth miatt nem megy, de sírva könyörgöm tagold már a kommentjeidet vesszőkkel!
8.
8.
Drazhar
A fő képessége nem annyira tetszik, de amikor high5-ot kér, és ettől bónuszokat kap az zseniális :D classic Borderlands.
6.
6.
Heisenberg
#5: Meg gondolom, már ki is próbáltad a játékot:D:D A agyonhypeolt Destinyt kenterbe veri:D
2.
2.
Heisenberg
A 2 elején, amikor mondja hogy rohanj bele az áramba, akkor nem ráz megXDD Belemegyek megráz, nem rohansz elég gyorsan, belemegyek megint megrázXDD Na most adj bele mindent, megint megráz:D:D Erre Angel jobb lenne ha semmiben nem hallgatnál erre a robotra, inkább lődd ki azt a trafót:D
1.
1.
DarkLord
Ezt, majd nagyon unalmas időmben kipróbálom , az első résszel is így voltam egyszerűen nem az én stílusom és nem vagyok úgy vele, hogy mindenképp játszanom kellene...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...